AIR COMPACT NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • AIR COMPACT NV
Private companiesMotion Pictures • AIR COMPACT NV

Contactgegevens AIR COMPACT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIR COMPACT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIR COMPACT NV

Regio (region): Gent (Gentbrugge), België

Adres (address): Brusselsesteenweg 427,9050, België

Telefoon (phone): 09 230 20 30 09 230 20 30

Fax (fax): 09 230 11 17 09 230 11 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIR COMPACT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIR COMPACT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIR COMPACT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIR COMPACT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIR COMPACT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIR COMPACT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIR COMPACT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIR COMPACT NV
Products information AIR COMPACT NV

BTW identificatienummer (tax): BE01215606689
Ondernemingsnummer: 9382568359
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 496,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AIR COMPACT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIR COMPACT NV
(Get full report from official database of BE for AIR COMPACT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIR COMPACT NV
Addition kinds of activities for AIR COMPACT NV

23920406. Tafellakens: gemaakt van aangekochte materialen | Tablecloths: made from purchased materials
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
37320210. Skiffs, gebouw en reparatie | Skiffs, building and repairing
39650102. Knoop blanks en matrijzen | Button blanks and molds
50630301. Apparatuurdraad en touw | Apparatus wire and cordage
50870603. Betongraven en kisten | Concrete burial vaults and boxes

Werken bij AIR COMPACT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIR COMPACT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIR COMPACT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIR COMPACT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Technieker - monteur (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende van onze klanten, in en rond Mechelen, zijn we op zoek naar goede Techniekers. De functie algemeen: - Onderhoud en depannages bij de klant (particulier) - Inregelen, parametrering en verslaggeving van de installaties - Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van de bedrijven Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van het bedrijf - Telefonsich contact en contact in de winkel met klanten over technische issues - Repareren en onderhouden - Registreren van werkorders, verbruik van materialen, opmaak van offertes en facturatie van werkorders - Opvolgen van ophalingen en leveringen van herstelde toestellen en/of reservetoestellen bij klanten - Technisch commercieel een reparatie of een nieuw toestel kunnen uitleggen

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Ravels - Weelde (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • JOBSTUDENTEN ARBEIDERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar jobstudenten die enkele dagen kunnen werken tijdens het schooljaar. Je kan werken in dag of in ploeg

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

  • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

  • Gepassioneerde financieel adviseur verzekeringen B2B! (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een onafhankelijk en zeer goed draaiend verzekeringskantoor met een verfrissende en kwalitatieve aanpak, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die als ervaren adviseur hun team wil komen versterken! * Als financieel adviseur sta je in voor een pro-actieve begeleiding van voornamelijk de bedrijfsleiders van grotere bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze klanten nauwgezet worden opgevolgd en het juiste advies krijgen op vlak van oa. beleggingsmogelijkheden * Je bent de vlotte, betrouwbare gesprekspartner van jouw cliënten betreffende de financiële opvolging van hun dossiers. Je houdt alle dossier volledig op punt en helpt de cliënt verder bij mogelijke vragen of oplossingen. Kortom, een klant volledig 'ontzorgen' in zijn finaciële verzekeringszaken zit in jouw bloed!

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van AIR COMPACT NV in sociale netwerken
Look for responds of AIR COMPACT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIR COMPACT NV. Laat een reactie achter voor AIR COMPACT NV. AIR COMPACT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIR COMPACT NV. Leave a respond for AIR COMPACT NV. AIR COMPACT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIR COMPACT NV op de google maps. Adres en contacten AIR COMPACT NV
Location of AIR COMPACT NV on the google maps. Address and contacts of AIR COMPACT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AIR COMPACT NV AIR COMPACT NV: Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen | FLANDERS PROMOTION SERVICE & FEESTBURO | Krijnen Keukens BVBA | MOBALPA/STEVENS KEUKENS | Rusthuis

Other related companies as AIR COMPACT NV: Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen | FLANDERS PROMOTION SERVICE & FEESTBURO | Krijnen Keukens BVBA | MOBALPA/STEVENS KEUKENS | Rusthuis

AIR COMPACT NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Gent (Gentbrugge), België. De volledige naam van het bedrijf is AIR COMPACT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01215606689. Het bedrijf AIR COMPACT NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 427,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 496,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AIR COMPACT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIR COMPACT NV is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIR COMPACT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIR COMPACT NV, openstaande posities, locatie van AIR COMPACT NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIR COMPACT NV is a company, that was registered 1990 in Gent (Gentbrugge) region, Belgium. Full name of company is AIR COMPACT NV, company assigned to the tax number BE01215606689. The company AIR COMPACT NV is located at the address: Brusselsesteenweg 427,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 496,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AIR COMPACT NV were not found.
The main activity of AIR COMPACT NV is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AIR COMPACT NV is not available. You also can look at reviews of AIR COMPACT NV, open positions, location of AIR COMPACT NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIR COMPACT NV, Gent (Gentbrugge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIR COMPACT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIR COMPACT NV, Gent (Gentbrugge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIR COMPACT NV, employees, financial statistics.