Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen
Private companiesMotion Pictures • Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen

Contactgegevens Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen

Regio (region): Ravels, België

Adres (address): Jachtweg 28A,2380, België

Telefoon (phone): 014 41 11 00 014 41 11 00

Fax (fax): 014 41 95 02 014 41 95 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen
Products information Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen

BTW identificatienummer (tax): BE09306488037
Ondernemingsnummer: 7983459472
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen
(Get full report from official database of BE for Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen
Addition kinds of activities for Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen

239200. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
362501. Motorbedieningen en accessoires | Motor controls and accessories
511201. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
735300. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental
20460204. Maïsolie, geraffineerd | Corn oil, refined
23110105. Tuxedos: gemaakt van aangekochte materialen | Tuxedos: made from purchased materials

Werken bij Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Bakkerij (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

Zoek naar antwoorden van Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen in sociale netwerken
Look for responds of Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen. Laat een reactie achter voor Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen. Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen. Leave a respond for Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen. Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen op de google maps. Adres en contacten Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen
Location of Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen on the google maps. Address and contacts of Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen

Andere gerelateerde bedrijven als come Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen: Best Coach Cy | Construct Hoet BVBA | INT. WELDING MACHINES CONSTR. NV | Imprimerie E. De Boeck S.P.R.L. | GLOBAL ARTS AGENCY

Other related companies as Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen: Best Coach Cy | Construct Hoet BVBA | INT. WELDING MACHINES CONSTR. NV | Imprimerie E. De Boeck S.P.R.L. | GLOBAL ARTS AGENCY

Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Ravels, België. De volledige naam van het bedrijf is Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09306488037. Het bedrijf Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen bevindt zich op het adres: Jachtweg 28A,2380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen, openstaande posities, locatie van Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen is a company, that was registered 1995 in Ravels region, Belgium. Full name of company is Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen, company assigned to the tax number BE09306488037. The company Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen is located at the address: Jachtweg 28A,2380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen were not found.
The main activity of Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen is not available. You also can look at reviews of Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen, open positions, location of Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen, Ravels: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen, Ravels: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aannemingen Paeshuyse Jan & Zonen, employees, financial statistics.