Batens-Van der Stuyf

Contactgegevens Batens-Van der Stuyf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Batens-Van der Stuyf: address, phone, fax, email, website, opening hours

Batens-Van der Stuyf

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Lange Koepoortstraat 64-68,2000, België

Telefoon (phone): 03 233 01 41; 03 233 21 57 03 233 01 41; 03 233 21 57

Fax (fax): 03 233 21 57 03 233 21 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Batens-Van der Stuyf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Batens-Van der Stuyf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Batens-Van der Stuyf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Batens-Van der Stuyf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Batens-Van der Stuyf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Batens-Van der Stuyf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Batens-Van der Stuyf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Batens-Van der Stuyf
Products information Batens-Van der Stuyf

BTW identificatienummer (tax): BE09569610595
Ondernemingsnummer: 6011962890
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Batens-Van der Stuyf zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Batens-Van der Stuyf
(Get full report from official database of BE for Batens-Van der Stuyf)

Aanvulling soorten activiteiten voor Batens-Van der Stuyf
Addition kinds of activities for Batens-Van der Stuyf

5521. Gebruikte autodealers | Used car dealers
203401. Gedroogde en ontwaterde soepmixen | Dried and dehydrated soup mixes
27590704. Souvenirkaarten: drukwerk, nsk | Souvenir cards: printing, nsk
28999924. Pistoolslijpverbindingen | Gun slushing compounds
30619903. Medische en chirurgische rubberen buizen (geëxtrudeerd en draaibank) | Medical and surgical rubber tubing (extruded and lathe-cut)
32310500. Laboratoriumglaswerk | Laboratory glassware
36779903. Filtratie-apparaten, elektronisch | Filtration devices, electronic
38240107. Mechanische meetmeters | Mechanical measuring meters
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.

Werken bij Batens-Van der Stuyf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Batens-Van der Stuyf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Batens-Van der Stuyf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Batens-Van der Stuyf. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zoeken we een schrijnwerker (M/V): In deze functie sta je in voor productie, montage en afwerking van maatwerk douches en trappen, alsook plaatsing van design-profielen met afwerking in onze vloersystemen. Je werkt in hedendaagse interieurs in een team van twee, met soms meerdere locaties per dag.

  • Calculator (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

  • Operator (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

  • Electronicus (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Zeebrugge is op zoek naar een elektronicus. Deze persoon wordt ingeschakeld om op boten problemen omtrent zenders en ontvangers van radio en televisie op te lossen.

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

  • Studierelevante bijbaan customer service - Wielsbeke - min 1.5 dagen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een internationale firma? Wil je meedraaien op de "after sales" afdeling? Ben je beschikbaar om minimum 1.5 dagen per week te werken? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Je komt terecht in een bedrijf in Wielsbeke waar je een tweetal dagen meedraait op de afdeling. Je staat in voor volgende taken: registratie van klachten mails behandelen allerhande administratie

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Batens-Van der Stuyf in sociale netwerken
Look for responds of Batens-Van der Stuyf in social networks

Lees alle opmerkingen voor Batens-Van der Stuyf. Laat een reactie achter voor Batens-Van der Stuyf. Batens-Van der Stuyf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Batens-Van der Stuyf. Leave a respond for Batens-Van der Stuyf. Batens-Van der Stuyf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Batens-Van der Stuyf op de google maps. Adres en contacten Batens-Van der Stuyf
Location of Batens-Van der Stuyf on the google maps. Address and contacts of Batens-Van der Stuyf

Andere gerelateerde bedrijven als come Batens-Van der Stuyf Batens-Van der Stuyf: VAN OVERSCHELDE G SA | Debacker Benoît | Motohuys Ieper NV | AQUATECH | dejelin

Other related companies as Batens-Van der Stuyf: VAN OVERSCHELDE G SA | Debacker Benoît | Motohuys Ieper NV | AQUATECH | dejelin

Batens-Van der Stuyf is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Batens-Van der Stuyf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09569610595. Het bedrijf Batens-Van der Stuyf bevindt zich op het adres: Lange Koepoortstraat 64-68,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 620,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Batens-Van der Stuyf zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Batens-Van der Stuyf is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Batens-Van der Stuyf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Batens-Van der Stuyf, openstaande posities, locatie van Batens-Van der Stuyf op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Batens-Van der Stuyf is a company, that was registered 2013 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Batens-Van der Stuyf, company assigned to the tax number BE09569610595. The company Batens-Van der Stuyf is located at the address: Lange Koepoortstraat 64-68,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 620,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Batens-Van der Stuyf were not found.
The main activity of Batens-Van der Stuyf is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Batens-Van der Stuyf is not available. You also can look at reviews of Batens-Van der Stuyf, open positions, location of Batens-Van der Stuyf on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Batens-Van der Stuyf, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Batens-Van der Stuyf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Batens-Van der Stuyf, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Batens-Van der Stuyf, employees, financial statistics.