VAN OVERSCHELDE G SA

Contactgegevens VAN OVERSCHELDE G SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN OVERSCHELDE G SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN OVERSCHELDE G SA

Regio (region): Moeskroen, België

Adres (address): Voetbrugstraat 98,7700, België

Telefoon (phone): 056 85 21 21 056 85 21 21

Fax (fax): 056 85 21 00 056 85 21 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN OVERSCHELDE G SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN OVERSCHELDE G SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN OVERSCHELDE G SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN OVERSCHELDE G SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN OVERSCHELDE G SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN OVERSCHELDE G SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN OVERSCHELDE G SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN OVERSCHELDE G SA
Products information VAN OVERSCHELDE G SA

BTW identificatienummer (tax): BE03308502197
Ondernemingsnummer: 3358764648
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 834,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VAN OVERSCHELDE G SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN OVERSCHELDE G SA
(Get full report from official database of BE for VAN OVERSCHELDE G SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN OVERSCHELDE G SA
Addition kinds of activities for VAN OVERSCHELDE G SA

15420102. Commerciële en kantoorgebouwen, geprefabriceerde erectie | Commercial and office buildings, prefabricated erection
15420406. Schoolbouwconstructie | School building construction
29510000. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
30690201. Badmatten, rubber | Bathmats, rubber
30839902. Kunststofproducten, gelamineerd | Plastics finished products, laminated
35780300. Bankmachines | Banking machines
36210206. resolvers | Resolvers
37110102. Automobiellichamen, personenauto, geen motor, enz. | Automobile bodies, passenger car, not including engine, etc.
70110201. Ski lodge | Ski lodge

Werken bij VAN OVERSCHELDE G SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN OVERSCHELDE G SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN OVERSCHELDE G SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN OVERSCHELDE G SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • JOBSTUDENT VIDEO - FOTO - ONLINE MARKETING (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Als start-up zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor met talent voor: ONLINE MARKETING Plaatsen van nieuwsberichten (tekst, foto of video) op onze website Managen sociale media accounts: Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin Opstellen van mailings

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

Zoek naar antwoorden van VAN OVERSCHELDE G SA in sociale netwerken
Look for responds of VAN OVERSCHELDE G SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN OVERSCHELDE G SA. Laat een reactie achter voor VAN OVERSCHELDE G SA. VAN OVERSCHELDE G SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN OVERSCHELDE G SA. Leave a respond for VAN OVERSCHELDE G SA. VAN OVERSCHELDE G SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN OVERSCHELDE G SA op de google maps. Adres en contacten VAN OVERSCHELDE G SA
Location of VAN OVERSCHELDE G SA on the google maps. Address and contacts of VAN OVERSCHELDE G SA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN OVERSCHELDE G SA VAN OVERSCHELDE G SA: A & E BVBA | Baert R Consulting BVBA | Fabory Centres | CBR S.A. | Riverland Next Generation

Other related companies as VAN OVERSCHELDE G SA: A & E BVBA | Baert R Consulting BVBA | Fabory Centres | CBR S.A. | Riverland Next Generation

VAN OVERSCHELDE G SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Moeskroen, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN OVERSCHELDE G SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03308502197. Het bedrijf VAN OVERSCHELDE G SA bevindt zich op het adres: Voetbrugstraat 98,7700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 834,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VAN OVERSCHELDE G SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN OVERSCHELDE G SA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN OVERSCHELDE G SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN OVERSCHELDE G SA, openstaande posities, locatie van VAN OVERSCHELDE G SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN OVERSCHELDE G SA is a company, that was registered 2014 in Moeskroen region, Belgium. Full name of company is VAN OVERSCHELDE G SA, company assigned to the tax number BE03308502197. The company VAN OVERSCHELDE G SA is located at the address: Voetbrugstraat 98,7700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 834,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VAN OVERSCHELDE G SA were not found.
The main activity of VAN OVERSCHELDE G SA is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN OVERSCHELDE G SA is not available. You also can look at reviews of VAN OVERSCHELDE G SA, open positions, location of VAN OVERSCHELDE G SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN OVERSCHELDE G SA, Moeskroen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN OVERSCHELDE G SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN OVERSCHELDE G SA, Moeskroen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN OVERSCHELDE G SA, employees, financial statistics.