BERTRAND-TOURNEUR

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • BERTRAND-TOURNEUR
Private companiesFood Stores • BERTRAND-TOURNEUR

Contactgegevens BERTRAND-TOURNEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERTRAND-TOURNEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERTRAND-TOURNEUR

Regio (region): Sambreville (Auvelais), België

Adres (address): Rue Surmont 32,5060, België

Telefoon (phone): 071 78 86 30; 071 77 23 69; 071 68 83 30 071 78 86 30; 071 77 23 69; 071 68 83 30

Fax (fax): 071 74 28 19 071 74 28 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERTRAND-TOURNEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERTRAND-TOURNEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERTRAND-TOURNEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERTRAND-TOURNEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERTRAND-TOURNEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERTRAND-TOURNEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERTRAND-TOURNEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERTRAND-TOURNEUR
Products information BERTRAND-TOURNEUR

BTW identificatienummer (tax): BE01196105957
Ondernemingsnummer: 4248931884
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BERTRAND-TOURNEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERTRAND-TOURNEUR
(Get full report from official database of BE for BERTRAND-TOURNEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERTRAND-TOURNEUR
Addition kinds of activities for BERTRAND-TOURNEUR

234102. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
20320201. Chili, met of zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili, with or without meat: packaged in cans, jars, etc.
35230303. Irrigatie apparatuur, zelfrijdend | Irrigation equipment, self-propelled
52119902. Kasten, keuken | Cabinets, kitchen
93110202. Controllers 'kantoor, overheid | Controllers' office, government

Werken bij BERTRAND-TOURNEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERTRAND-TOURNEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERTRAND-TOURNEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERTRAND-TOURNEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / aanvuller GAMMA Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GAMMA DIEST, Franchisenemer Van Neerbos België

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je verkoopt doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken.

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES DESTELBERGEN - HEUSDEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Winkelbediende M/V (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste winkelmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met je collega's zorg je voor een aangenaam winkelgebeuren. algemene kassataken klanten verder helpen rekken aanvullen winkel op orde houden

  • Studenten Horeca (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met onze klant gelegen te diepenbeek zijn we opzoek naar enthousiaste studenten voor in de bediening. Samen met je team sta je in voor de bediening binnen de brasserie. Je neemt bestellingen op en zorgt dat deze tijdig geserveerd worden. Je bezorgt de klanten een aangename ervaring met jouw glimlach en het nodige enthousiasme.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van BERTRAND-TOURNEUR in sociale netwerken
Look for responds of BERTRAND-TOURNEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERTRAND-TOURNEUR. Laat een reactie achter voor BERTRAND-TOURNEUR. BERTRAND-TOURNEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERTRAND-TOURNEUR. Leave a respond for BERTRAND-TOURNEUR. BERTRAND-TOURNEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERTRAND-TOURNEUR op de google maps. Adres en contacten BERTRAND-TOURNEUR
Location of BERTRAND-TOURNEUR on the google maps. Address and contacts of BERTRAND-TOURNEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come BERTRAND-TOURNEUR BERTRAND-TOURNEUR: Luyten & Zn BVBA | LOXLEY COTTAGE | P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA | Hacos NV | Nemegheer NV

Other related companies as BERTRAND-TOURNEUR: Luyten & Zn BVBA | LOXLEY COTTAGE | P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA | Hacos NV | Nemegheer NV

BERTRAND-TOURNEUR is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Sambreville (Auvelais), België. De volledige naam van het bedrijf is BERTRAND-TOURNEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01196105957. Het bedrijf BERTRAND-TOURNEUR bevindt zich op het adres: Rue Surmont 32,5060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 109,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BERTRAND-TOURNEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERTRAND-TOURNEUR is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERTRAND-TOURNEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERTRAND-TOURNEUR, openstaande posities, locatie van BERTRAND-TOURNEUR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BERTRAND-TOURNEUR is a company, that was registered 1988 in Sambreville (Auvelais) region, Belgium. Full name of company is BERTRAND-TOURNEUR, company assigned to the tax number BE01196105957. The company BERTRAND-TOURNEUR is located at the address: Rue Surmont 32,5060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 109,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BERTRAND-TOURNEUR were not found.
The main activity of BERTRAND-TOURNEUR is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BERTRAND-TOURNEUR is not available. You also can look at reviews of BERTRAND-TOURNEUR, open positions, location of BERTRAND-TOURNEUR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERTRAND-TOURNEUR, Sambreville (Auvelais): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERTRAND-TOURNEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERTRAND-TOURNEUR, Sambreville (Auvelais): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERTRAND-TOURNEUR, employees, financial statistics.