P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA
Private companiesFood Stores • P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA

Contactgegevens P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA

Regio (region): Deinze (Petegem-aan-de-Leie), België

Adres (address): Poelstraat 65,9800, België

Telefoon (phone): 09 386 21 22; 0475 78 60 48 09 386 21 22; 0475 78 60 48

Fax (fax): 09 386 21 31 09 386 21 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA
Products information P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06953216552
Ondernemingsnummer: 1490539550
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA
(Get full report from official database of BE for P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA
Addition kinds of activities for P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA

9121. Wetgevende instanties | Legislative bodies
514901. Kookoliën en verkortingen | Cooking oils and shortenings
863199. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec
20130105. Pastrami, van gekocht vlees | Pastrami, from purchased meat
20150904. Luncheon vlees, gevogelte | Luncheon meat, poultry
38210300. Apparatuur voor het verwarmen van laboratoria | Laboratory heating apparatus
38290101. versnellingsmeters | Accelerometers
75399907. Tune-up service, auto | Tune-up service, automotive
96610403. Ruimte onderzoek en technologie, provincie overheid | Space research and technology, county government

Werken bij P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

  • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kerkom-bij-Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN)

    Regio: KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • STUDENT - Magazijnier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een STUDENT - magazijnier (m/v): Je laadt en lost vrachtwagens Je verricht fysiek werk Je houdt het magazijn proper

  • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

  • Team Assistant + Advocatenkantoor. Een perfecte combo voor u? (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bent u drietalig, heeft u al een eerste werkervaring achter de rug en heeft u een positieve en professionele attitude? Grijp dan nu uw kans om in een internationaal en vooraanstaand advocatenkantoor te werken dat bovendien zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als Team Assistent in dit bedrijf maakt u deel uit van een team van 160 mensen. U zal op de afdeling Corporate Practice ondersteuning bieden aan 4 tot 5 advocaten: Agendabeheer waarbij u ook vergaderingen organiseert en coördineert en gebruik maakt van de Outlook kalender. Reservaties van reizen en de facturen en onkosten afhandelen. De telefoon beantwoorden. Gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint bij het opmaken van documenten. Biling: voorbereiden van facturen. Het klantenbestand up-to-date houden. Archivage en klassement.

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

Zoek naar antwoorden van P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA. Laat een reactie achter voor P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA. P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA. Leave a respond for P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA. P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA op de google maps. Adres en contacten P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA
Location of P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA on the google maps. Address and contacts of P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA: AGENCE CPC CORPORATE PROPERTY CONSULTANTS | Evlier BVBA | TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV | MCARDLE, SIMON | ULTIME ATOME

Other related companies as P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA: AGENCE CPC CORPORATE PROPERTY CONSULTANTS | Evlier BVBA | TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV | MCARDLE, SIMON | ULTIME ATOME

P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Deinze (Petegem-aan-de-Leie), België. De volledige naam van het bedrijf is P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06953216552. Het bedrijf P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA bevindt zich op het adres: Poelstraat 65,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA, openstaande posities, locatie van P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA is a company, that was registered 2017 in Deinze (Petegem-aan-de-Leie) region, Belgium. Full name of company is P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA, company assigned to the tax number BE06953216552. The company P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA is located at the address: Poelstraat 65,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA were not found.
The main activity of P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA is not available. You also can look at reviews of P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA, open positions, location of P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA, Deinze (Petegem-aan-de-Leie): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA, Deinze (Petegem-aan-de-Leie): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.E.A.S. (PAN EUROPEAN AIRPORT SERVICE) BVBA, employees, financial statistics.