ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA

Contactgegevens ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA

Regio (region): Merksplas, België

Adres (address): Vaartstraat 25-4,2330, België

Telefoon (phone): 014 63 43 30 014 63 43 30

Fax (fax): 014 63 54 46 014 63 54 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA
Products information ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06978759765
Ondernemingsnummer: 1750091552
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA
(Get full report from official database of BE for ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA
Addition kinds of activities for ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA

2023. Droge, gecondenseerde, verdampte producten | Dry, condensed, evaporated products
3563. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
23920504. Handdoeken, stof en nonwoven: gemaakt van aangekochte materialen | Towels, fabric and nonwoven: made from purchased materials
30699911. Matrasbeschermers, rubber | Mattress protectors, rubber
34429901. Bewaar fronts, geprefabriceerde, metaal | Store fronts, prefabricated, metal
50840404. Olieraffinaderijmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil refining machinery, equipment, and supplies
51220101. schoonheidsmiddelen | Cosmetics
52110105. zijspoor | Siding

Werken bij ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • Orderpicker Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

  • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

  • Handlanger grondwerken (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenburg, Oostende zijn wij op zoek naar een handlanger wegenwerken. Je voert opbraak-, grond- en funderingswerken uit. Je plaatst en herstelt verhandingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen enz. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingstelsels aan. Je draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GISTEL - OUDENBURG (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gistel - Oudenburg zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Vliegende Huishoudhulp - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Hypnotherapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

Zoek naar antwoorden van ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA. Laat een reactie achter voor ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA. ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA. Leave a respond for ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA. ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA op de google maps. Adres en contacten ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA
Location of ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA on the google maps. Address and contacts of ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA: Nicolai & Partners NV | Ekierman Isabelle | VANCANNEYT METAALWAREN NV | Halton N.V. | Fost Plus ASBL

Other related companies as ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA: Nicolai & Partners NV | Ekierman Isabelle | VANCANNEYT METAALWAREN NV | Halton N.V. | Fost Plus ASBL

ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Merksplas, België. De volledige naam van het bedrijf is ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06978759765. Het bedrijf ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA bevindt zich op het adres: Vaartstraat 25-4,2330. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 461,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA, openstaande posities, locatie van ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA is a company, that was registered 2010 in Merksplas region, Belgium. Full name of company is ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA, company assigned to the tax number BE06978759765. The company ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA is located at the address: Vaartstraat 25-4,2330. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 461,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA were not found.
The main activity of ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA is not available. You also can look at reviews of ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA, open positions, location of ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA, Merksplas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA, Merksplas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZETELMAKERIJ LEO DRIES BVBA, employees, financial statistics.