VANCANNEYT METAALWAREN NV

Contactgegevens VANCANNEYT METAALWAREN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANCANNEYT METAALWAREN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANCANNEYT METAALWAREN NV

Regio (region): Lendelede, België

Adres (address): Spoelewielenlaan 8,8860, België

Telefoon (phone): 051 30 29 85; 051 31 13 96 051 30 29 85; 051 31 13 96

Fax (fax): +32 (61) 585-77-98 +32 (61) 585-77-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANCANNEYT METAALWAREN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANCANNEYT METAALWAREN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANCANNEYT METAALWAREN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANCANNEYT METAALWAREN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANCANNEYT METAALWAREN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANCANNEYT METAALWAREN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANCANNEYT METAALWAREN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANCANNEYT METAALWAREN NV
Products information VANCANNEYT METAALWAREN NV

BTW identificatienummer (tax): BE07688201904
Ondernemingsnummer: 3442810058
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 589,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VANCANNEYT METAALWAREN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANCANNEYT METAALWAREN NV
(Get full report from official database of BE for VANCANNEYT METAALWAREN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANCANNEYT METAALWAREN NV
Addition kinds of activities for VANCANNEYT METAALWAREN NV

369502. Magnetische tape | Magnetic tape
379599. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
17999941. Beschermende voeringinstallatie, ondergronds (riolering, enz.) | Protective lining installation, underground (sewage, etc.)
20239908. Ijsmelkmix, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice milk mix, unfrozen: liquid or dry
35310613. Subgraden (bouwmachines) | Subgraders (construction equipment)
38230104. Thermistors, industrieel proces type | Thermistors, industrial process type
50230502. Frames en framing, foto en spiegel | Frames and framing, picture and mirror
51990403. Katoenen garens | Cotton yarns

Werken bij VANCANNEYT METAALWAREN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANCANNEYT METAALWAREN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANCANNEYT METAALWAREN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANCANNEYT METAALWAREN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • monteur cv en sanitair (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Dessel zijn we op zoek naar 2 ervaren monteurs voor cv en sanitair.

  • Medewerker bloementeelt (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jou taken zijn vrij gevarieerd. Het betreft alle werkzaamheden in de bloementeelt: * inpotten, verpotten * opkuiswerkzaamheden * bestellingen klaarzetten * stekjes steken *...

  • Keukenoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

  • Technieker 2 ploegen (M/V) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een technieker. Je jobinhoud is het onderhouden en herstellen van de productielijnen. Je staat in voor het monteren van onderdelen of stukken, de defecte systemen te herstellen of vervangen en storingen te lokaliseren en op te lossen. De functie is in 2 ploegensysteem.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • Jobstudenten zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Ben je student en vrij om op zaterdag te werken ? We zoeken nog 5 studenten om te werken van 7u tot 16u. Hulp in de productie en verpakking; Neem snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051.50.22.67 of mail ons [email protected]

  • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Materiaalmeester (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

  • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

Zoek naar antwoorden van VANCANNEYT METAALWAREN NV in sociale netwerken
Look for responds of VANCANNEYT METAALWAREN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANCANNEYT METAALWAREN NV. Laat een reactie achter voor VANCANNEYT METAALWAREN NV. VANCANNEYT METAALWAREN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANCANNEYT METAALWAREN NV. Leave a respond for VANCANNEYT METAALWAREN NV. VANCANNEYT METAALWAREN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANCANNEYT METAALWAREN NV op de google maps. Adres en contacten VANCANNEYT METAALWAREN NV
Location of VANCANNEYT METAALWAREN NV on the google maps. Address and contacts of VANCANNEYT METAALWAREN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANCANNEYT METAALWAREN NV VANCANNEYT METAALWAREN NV: Polymat | SCHÜCO International KG | Quality Colors | KKV Belgium | Pauwels Christine

Other related companies as VANCANNEYT METAALWAREN NV: Polymat | SCHÜCO International KG | Quality Colors | KKV Belgium | Pauwels Christine

VANCANNEYT METAALWAREN NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Lendelede, België. De volledige naam van het bedrijf is VANCANNEYT METAALWAREN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07688201904. Het bedrijf VANCANNEYT METAALWAREN NV bevindt zich op het adres: Spoelewielenlaan 8,8860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 589,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VANCANNEYT METAALWAREN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANCANNEYT METAALWAREN NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANCANNEYT METAALWAREN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANCANNEYT METAALWAREN NV, openstaande posities, locatie van VANCANNEYT METAALWAREN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANCANNEYT METAALWAREN NV is a company, that was registered 1987 in Lendelede region, Belgium. Full name of company is VANCANNEYT METAALWAREN NV, company assigned to the tax number BE07688201904. The company VANCANNEYT METAALWAREN NV is located at the address: Spoelewielenlaan 8,8860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 589,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VANCANNEYT METAALWAREN NV were not found.
The main activity of VANCANNEYT METAALWAREN NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANCANNEYT METAALWAREN NV is not available. You also can look at reviews of VANCANNEYT METAALWAREN NV, open positions, location of VANCANNEYT METAALWAREN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANCANNEYT METAALWAREN NV, Lendelede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANCANNEYT METAALWAREN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANCANNEYT METAALWAREN NV, Lendelede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANCANNEYT METAALWAREN NV, employees, financial statistics.