A D Sièges SC

Contactgegevens A D Sièges SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A D Sièges SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

A D Sièges SC

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Rue du Grand Central 31,6000, België

Telefoon (phone): 071 33 00 23 071 33 00 23

Fax (fax): 071 33 00 23 071 33 00 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A D Sièges SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A D Sièges SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A D Sièges SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A D Sièges SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A D Sièges SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A D Sièges SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A D Sièges SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A D Sièges SC
Products information A D Sièges SC

BTW identificatienummer (tax): BE01131011962
Ondernemingsnummer: 5619750976
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A D Sièges SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A D Sièges SC
(Get full report from official database of BE for A D Sièges SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor A D Sièges SC
Addition kinds of activities for A D Sièges SC

8049. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
267202. Plakpapier, etiketten of tapes: van aangekocht materiaal | Adhesive papers, labels, or tapes: from purchased material
24310101. Deurkozijnen, hout | Door frames, wood
35770200. Keyboard-apparatuur, behalve drives | Key-tape equipment, except drives
50329903. Bouwstenen, nec | Building blocks, nec
51699913. Zwembad- en kuurchemikalieën | Swimming pool and spa chemicals
72119901. Wasserij verzamelen en distribueren van de uitlaat | Laundry collecting and distributing outlet
83610304. Vertraagde thuis | Retarded home

Werken bij A D Sièges SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A D Sièges SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A D Sièges SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A D Sièges SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Chapediender (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Ichtegem gaan we op zoek naar een chapewerker. Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring in de chape of bouw.

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • Tekenaar (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OUD-HEVERLEE (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oud-Heverlee en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek, en Loonbeek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

    Regio: RUNKELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • PROJECTINGENIEUR MACHINEBOUW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen naar het idee van de klant in onderling overleg en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren, wat de job heel gevarieerd houdt.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van A D Sièges SC in sociale netwerken
Look for responds of A D Sièges SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor A D Sièges SC. Laat een reactie achter voor A D Sièges SC. A D Sièges SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A D Sièges SC. Leave a respond for A D Sièges SC. A D Sièges SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A D Sièges SC op de google maps. Adres en contacten A D Sièges SC
Location of A D Sièges SC on the google maps. Address and contacts of A D Sièges SC

Andere gerelateerde bedrijven als come A D Sièges SC A D Sièges SC: Nobilco | DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA | Rosseeuw R & Zn | Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea | sc

Other related companies as A D Sièges SC: Nobilco | DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA | Rosseeuw R & Zn | Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea | sc

A D Sièges SC is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is A D Sièges SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01131011962. Het bedrijf A D Sièges SC bevindt zich op het adres: Rue du Grand Central 31,6000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A D Sièges SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A D Sièges SC is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A D Sièges SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A D Sièges SC, openstaande posities, locatie van A D Sièges SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A D Sièges SC is a company, that was registered 1991 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is A D Sièges SC, company assigned to the tax number BE01131011962. The company A D Sièges SC is located at the address: Rue du Grand Central 31,6000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A D Sièges SC were not found.
The main activity of A D Sièges SC is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A D Sièges SC is not available. You also can look at reviews of A D Sièges SC, open positions, location of A D Sièges SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A D Sièges SC, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A D Sièges SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A D Sièges SC, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A D Sièges SC, employees, financial statistics.