Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea

Contactgegevens Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea: address, phone, fax, email, website, opening hours

Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea

Regio (region): Zaventem 1932 - BE, België

Adres (address): Lozenberg 22, België

Telefoon (phone): + 32 2 717 18 02 + 32 2 717 18 02

Fax (fax): + 32 2 717 17 77 + 32 2 717 17 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea
Products information Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea

BTW identificatienummer (tax): BE07774444580
Ondernemingsnummer: 7512695312
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 357,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea
(Get full report from official database of BE for Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea)

Aanvulling soorten activiteiten voor Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea
Addition kinds of activities for Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea

2674. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
7216. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
07829901. Bermuda sprigging diensten | Bermuda sprigging services
24210103. Vloeren (gekleed hout), naaldhout | Flooring (dressed lumber), softwood
32690401. Lampenbasis, aardewerk | Lamp bases, pottery

Werken bij Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

  • Poetshulp Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Huishoudhulp Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Mike Interieur

    Type: Vaste Job

    Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea in sociale netwerken
Look for responds of Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea in social networks

Lees alle opmerkingen voor Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea. Laat een reactie achter voor Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea. Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea. Leave a respond for Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea. Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea op de google maps. Adres en contacten Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea
Location of Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea on the google maps. Address and contacts of Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea

Andere gerelateerde bedrijven als come Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea: VANDENBOER J&M GRONDWERKEN NV | VERBAENDERT JERRY | Median Consulting SPRLU | Steenwegen M | G&B Construction SA

Other related companies as Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea: VANDENBOER J&M GRONDWERKEN NV | VERBAENDERT JERRY | Median Consulting SPRLU | Steenwegen M | G&B Construction SA

Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Zaventem 1932 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07774444580. Het bedrijf Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea bevindt zich op het adres: Lozenberg 22. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 357,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea, openstaande posities, locatie van Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea is a company, that was registered 2018 in Zaventem 1932 - BE region, Belgium. Full name of company is Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea, company assigned to the tax number BE07774444580. The company Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea is located at the address: Lozenberg 22. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 357,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea were not found.
The main activity of Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea is not available. You also can look at reviews of Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea, open positions, location of Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea, Zaventem 1932 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea, Zaventem 1932 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Euronet Internet sanv Sucre asbl Europea, employees, financial statistics.