ORY LEOPOLD SA

Contactgegevens ORY LEOPOLD SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORY LEOPOLD SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORY LEOPOLD SA

Regio (region): Oreye, België

Adres (address): Rue Louis Maréchal 165,4360, België

Telefoon (phone): 019 67 73 66; 019 67 82 46 019 67 73 66; 019 67 82 46

Fax (fax): 019 67 81 33 019 67 81 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORY LEOPOLD SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORY LEOPOLD SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORY LEOPOLD SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORY LEOPOLD SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORY LEOPOLD SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORY LEOPOLD SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORY LEOPOLD SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORY LEOPOLD SA
Products information ORY LEOPOLD SA

BTW identificatienummer (tax): BE04697174072
Ondernemingsnummer: 4114624023
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ORY LEOPOLD SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORY LEOPOLD SA
(Get full report from official database of BE for ORY LEOPOLD SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORY LEOPOLD SA
Addition kinds of activities for ORY LEOPOLD SA

9211. rechtbanken | Courts
251901. Tuin- en tuinmeubilair, met uitzondering van hout en metaal | Lawn and garden furniture, except wood and metal
353701. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
636199. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec
13899908. Hydraulische fractureringsputten | Hydraulic fracturing wells
20350102. Mierikswortel, bereid | Horseradish, prepared
26310102. Kraft linerboard | Kraft linerboard
28650110. Kleurstoffen, synthetisch organisch | Dyes, synthetic organic
50440201. Blueprinting apparatuur | Blueprinting equipment

Werken bij ORY LEOPOLD SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORY LEOPOLD SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORY LEOPOLD SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORY LEOPOLD SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebouwer word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten, gedurende een periode van 6 tot 12 maanden. Hiervoor werk je nauw samen met collega's en supervisors en onderhou je de nodige contacten met ondersteunende afdelingen. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijzen Je assembleert voortdurend verschillende types Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal. Je registreert ontbrekende onderdelen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Onderhoudstechnieker mechaniek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

  • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van ORY LEOPOLD SA in sociale netwerken
Look for responds of ORY LEOPOLD SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORY LEOPOLD SA. Laat een reactie achter voor ORY LEOPOLD SA. ORY LEOPOLD SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORY LEOPOLD SA. Leave a respond for ORY LEOPOLD SA. ORY LEOPOLD SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORY LEOPOLD SA op de google maps. Adres en contacten ORY LEOPOLD SA
Location of ORY LEOPOLD SA on the google maps. Address and contacts of ORY LEOPOLD SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ORY LEOPOLD SA ORY LEOPOLD SA: Energiek BVBA | P.V. Way SPRL | Porcelanosa Belgium | Au Grand Complet | Hotel La Foret

Other related companies as ORY LEOPOLD SA: Energiek BVBA | P.V. Way SPRL | Porcelanosa Belgium | Au Grand Complet | Hotel La Foret

ORY LEOPOLD SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Oreye, België. De volledige naam van het bedrijf is ORY LEOPOLD SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04697174072. Het bedrijf ORY LEOPOLD SA bevindt zich op het adres: Rue Louis Maréchal 165,4360. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 131,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ORY LEOPOLD SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORY LEOPOLD SA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORY LEOPOLD SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORY LEOPOLD SA, openstaande posities, locatie van ORY LEOPOLD SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ORY LEOPOLD SA is a company, that was registered 2018 in Oreye region, Belgium. Full name of company is ORY LEOPOLD SA, company assigned to the tax number BE04697174072. The company ORY LEOPOLD SA is located at the address: Rue Louis Maréchal 165,4360. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 131,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ORY LEOPOLD SA were not found.
The main activity of ORY LEOPOLD SA is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ORY LEOPOLD SA is not available. You also can look at reviews of ORY LEOPOLD SA, open positions, location of ORY LEOPOLD SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORY LEOPOLD SA, Oreye: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORY LEOPOLD SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORY LEOPOLD SA, Oreye: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORY LEOPOLD SA, employees, financial statistics.