Hotel La Foret

Contactgegevens Hotel La Foret: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hotel La Foret: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hotel La Foret

Regio (region): Nimy Hainaut 7020 - BE, België

Adres (address): Rue des fusilles 12, België

Telefoon (phone): 065 72 36 85 065 72 36 85

Fax (fax): +32 (11) 491-69-83 +32 (11) 491-69-83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hotel La Foret: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hotel La Foret"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hotel La Foret"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hotel La Foret, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hotel La Foret. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hotel La Foret, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hotel La Foret. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hotel La Foret
Products information Hotel La Foret

BTW identificatienummer (tax): BE04326385498
Ondernemingsnummer: 7024353027
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 809,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Hotel La Foret zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hotel La Foret
(Get full report from official database of BE for Hotel La Foret)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hotel La Foret
Addition kinds of activities for Hotel La Foret

556100. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
23960000. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
27540103. Rotogravure drukwerk | Rotogravure printing
29110303. Oliën, brandstof | Oils, fuel
35350000. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
45819906. Vaste basis operator | Fixed base operator
73790104. Onderhoud van tekstverwerkingsapparatuur | Word processing equipment maintenance

Werken bij Hotel La Foret: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hotel La Foret: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hotel La Foret. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hotel La Foret. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - aannemen van nieuwe opdrachten en deze verwerken - aanmaken en verwerken van werkbonnen - algemene administratieve taken

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

Zoek naar antwoorden van Hotel La Foret in sociale netwerken
Look for responds of Hotel La Foret in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hotel La Foret. Laat een reactie achter voor Hotel La Foret. Hotel La Foret bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hotel La Foret. Leave a respond for Hotel La Foret. Hotel La Foret on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hotel La Foret op de google maps. Adres en contacten Hotel La Foret
Location of Hotel La Foret on the google maps. Address and contacts of Hotel La Foret

Andere gerelateerde bedrijven als come Hotel La Foret Hotel La Foret: CMC-Car Music Center | PACK & GO | Applied Films Belgium NV | Awouters | Bulo Kantoormeubelen N.V.

Other related companies as Hotel La Foret: CMC-Car Music Center | PACK & GO | Applied Films Belgium NV | Awouters | Bulo Kantoormeubelen N.V.

Hotel La Foret is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Nimy Hainaut 7020 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Hotel La Foret, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04326385498. Het bedrijf Hotel La Foret bevindt zich op het adres: Rue des fusilles 12. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 809,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Hotel La Foret zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hotel La Foret is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hotel La Foret is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hotel La Foret, openstaande posities, locatie van Hotel La Foret op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hotel La Foret is a company, that was registered 2004 in Nimy Hainaut 7020 - BE region, Belgium. Full name of company is Hotel La Foret, company assigned to the tax number BE04326385498. The company Hotel La Foret is located at the address: Rue des fusilles 12. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 809,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Hotel La Foret were not found.
The main activity of Hotel La Foret is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hotel La Foret is not available. You also can look at reviews of Hotel La Foret, open positions, location of Hotel La Foret on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hotel La Foret, Nimy Hainaut 7020 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hotel La Foret, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hotel La Foret, Nimy Hainaut 7020 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hotel La Foret, employees, financial statistics.