A.I.S. STEIGERBOUW

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • A.I.S. STEIGERBOUW
Private companiesEducational Services • A.I.S. STEIGERBOUW

Contactgegevens A.I.S. STEIGERBOUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.I.S. STEIGERBOUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.I.S. STEIGERBOUW

Regio (region): Herentals, België

Adres (address): Dompel 19,2200, België

Telefoon (phone): 014 22 36 40 014 22 36 40

Fax (fax): 014 22 38 96 014 22 38 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.I.S. STEIGERBOUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.I.S. STEIGERBOUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.I.S. STEIGERBOUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.I.S. STEIGERBOUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.I.S. STEIGERBOUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.I.S. STEIGERBOUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.I.S. STEIGERBOUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.I.S. STEIGERBOUW
Products information A.I.S. STEIGERBOUW

BTW identificatienummer (tax): BE02349395751
Ondernemingsnummer: 4645263671
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.I.S. STEIGERBOUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.I.S. STEIGERBOUW
(Get full report from official database of BE for A.I.S. STEIGERBOUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.I.S. STEIGERBOUW
Addition kinds of activities for A.I.S. STEIGERBOUW

3999. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
17529907. Vinyl vloertegel en lakinstallatie | Vinyl floor tile and sheet installation
23319903. T-shirts en tops, vrouwen: gemaakt van aangekochte materialen | T-shirts and tops, women's: made from purchased materials
27520400. Kalender- en kaartafdrukken, lithografisch | Calendar and card printing, lithographic
32530102. Steengroeve, klei | Quarry tile, clay
34290501. Klemmen en koppelingen, slang | Clamps and couplings, hose
35410502. Schroef- en moerslotmachines | Screw and nut slotting machines
79991508. Pakketrein, voor amusement | Pack train, for amusement
96519902. Bureaus van normen, overheid | Bureaus of standards, government

Werken bij A.I.S. STEIGERBOUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.I.S. STEIGERBOUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.I.S. STEIGERBOUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.I.S. STEIGERBOUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant  zijn we op zoek naar een arbeider / handlanger voor regio Ninove. Als arbeider / handlanger sta je in voor de volgende taken: Je werkt op werven Je volgt instructies op van een monteur/werfcoördinator Je laadt en lost van materialen Je brengt materialen op juiste locatie Je breidt en ruimt de werf op Je voert kleine schilderwerken uit Je begrijpt en past instructies toe Je kan hulpmidden gebruiken Je voert manuele taken uit Je werkt systematisch Je vaart instructies aan

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • Montreal Associates - Devops Solution Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a Devops Solution Architect for a client based in Brussels.     Job Description   We are looking or a Devops Solution Architect to design processes to support the continuous integration/delivery of applications and services.  Key areas /experience: CI/CD design, implementation and defining best practice Automating the scaling, management and employment of CI/CD Integrating testing methodologies into CD pipelines Utilizing REST APIs to integrate CI, testing and deployments systems Configuration of RHEL Linux/VMware Lead client engagements to improve Devops environments across functional areas Implement Devops pipeline tools in support of client needs Present a broad knowledge across various products across the Devops spectrum Work closely with different organizations at clients Implement solutions for automation of application build, test, deployment,   Profile Jenkins, Github RHEL Linux VMware Docker, Chef, Kubernetes Gradle, Apache Ant, Jenkins, Maven, RPM, Bower, NPM Groovy, Bash, Perl, Python, Ruby, PowerShell    Details Location : Brussels Duration: 3 months + extension Starting date: ASAP Language: English Reference: Mcau - 37652    If you are interested by this position of DevOps Solution Architect and available, you can send your updated CV via the button below.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

    Type: Flexijob

    Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van A.I.S. STEIGERBOUW in sociale netwerken
Look for responds of A.I.S. STEIGERBOUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.I.S. STEIGERBOUW. Laat een reactie achter voor A.I.S. STEIGERBOUW. A.I.S. STEIGERBOUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.I.S. STEIGERBOUW. Leave a respond for A.I.S. STEIGERBOUW. A.I.S. STEIGERBOUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.I.S. STEIGERBOUW op de google maps. Adres en contacten A.I.S. STEIGERBOUW
Location of A.I.S. STEIGERBOUW on the google maps. Address and contacts of A.I.S. STEIGERBOUW

Andere gerelateerde bedrijven als come A.I.S. STEIGERBOUW A.I.S. STEIGERBOUW: Continental Cargo Carriers NV | Companion Assistance | DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN | Pia Skaerbak | Registrant Vincent Vinh-Hung

Other related companies as A.I.S. STEIGERBOUW: Continental Cargo Carriers NV | Companion Assistance | DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN | Pia Skaerbak | Registrant Vincent Vinh-Hung

A.I.S. STEIGERBOUW is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Herentals, België. De volledige naam van het bedrijf is A.I.S. STEIGERBOUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02349395751. Het bedrijf A.I.S. STEIGERBOUW bevindt zich op het adres: Dompel 19,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.I.S. STEIGERBOUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.I.S. STEIGERBOUW is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.I.S. STEIGERBOUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.I.S. STEIGERBOUW, openstaande posities, locatie van A.I.S. STEIGERBOUW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.I.S. STEIGERBOUW is a company, that was registered 1998 in Herentals region, Belgium. Full name of company is A.I.S. STEIGERBOUW, company assigned to the tax number BE02349395751. The company A.I.S. STEIGERBOUW is located at the address: Dompel 19,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 409,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.I.S. STEIGERBOUW were not found.
The main activity of A.I.S. STEIGERBOUW is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.I.S. STEIGERBOUW is not available. You also can look at reviews of A.I.S. STEIGERBOUW, open positions, location of A.I.S. STEIGERBOUW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.I.S. STEIGERBOUW, Herentals: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.I.S. STEIGERBOUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.I.S. STEIGERBOUW, Herentals: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.I.S. STEIGERBOUW, employees, financial statistics.