DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN
Private companiesEducational Services • DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN

Contactgegevens DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN

Regio (region): MONT-SAINT-GUIBERT, MONT-SAINT-GUIBERT - BE, België

Adres (address): RUE DE CORBAIS 30, België

Telefoon (phone): 32 10653026 32 10653026

Fax (fax): +32 (67) 806-18-35 +32 (67) 806-18-35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN
Products information DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN

BTW identificatienummer (tax): BE06684600830
Ondernemingsnummer: 5438476562
Hoofdstad (capital): 793,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 310,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN
(Get full report from official database of BE for DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN
Addition kinds of activities for DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN

243105. Trappen, trappen en relingen | Staircases, stairs and railings
10610302. Molybdietwinning | Molybdite mining
20610102. Gegranuleerde rietsuiker | Granulated cane sugar
20850200. Cordials en voorgemengde alcoholische cocktails | Cordials and premixed alcoholic cocktails
20910317. Haring, genezen, NSK | Herring, cured, nsk
23290103. Rijden kleding: mannen, jongeren en jongens | Riding clothes: men's, youths', and boys'
26720101. Kondensatorpapier: gemaakt van gekochte papier | Condenser paper: made from purchased paper
34960109. Mesh, gemaakt van aangekochte draad | Mesh, made from purchased wire
38430104. Burs, tandheelkunde | Burs, dental
76990101. Kaliber, meter, en andere machinisten instrument reparatie | Caliper, gauge, and other machinists' instrument repair

Werken bij DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

  • Voedingsoperator 2 ploegen - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor FrieslandCampina gelegen te Meldert (Lummen) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator die in 2 ploegen kan werken. Taken: - Het beheersen en optimaal bedienen van installaties en processen van de lijn, zodat de arbeidsveiligheid, milieuaspecten, voedselveiligheid en kwaliteit van het product gegarandeerd zijn - Blokkades oplossen - Signaleren van afwijkingen en hiervan melding maken - Zorgdragen en toezien op de correcte naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne- en milieuvoorschriften - Verrichten van de vastgestelde (kwaliteits) controles - Signaleren, corrigeren en rapporteren van afwijkingen - Verantwoordelijk voor schoonmaak, orde en netheid op de werkplek. Je respecteert de voorschriften met betrekking tot de HACCP-regels en veiligheidsregels Gerelateerde trefwoorden: productie, voeding, Lummen, Meldert, operator, machine, storingen, technisch, doorgroeien, ...

  • Pijpfitter (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt graag op verplaatsing  Je staat in voor het correct plaatsen van buisleidingen

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kuringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Spelhost dinerspellen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Sint-Niklaas studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • Magazijnier (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    In het magazijn voel je je als een vis in het water. Inkomende en uitgaande goederen worden dan ook met plezier door jou gecontroleerd. Het klaarzetten van bestellingen of het inpakken van producten? Jij draagt graag je steentje bij in het team. Je beschikt over de nodige drive zodat de klant tijdig kan genieten van zijn pakje.  Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is één van de grootste winkels in België voor elektrische materialen en verlichting. Dankzij hun grote voorraad beantwoorden zij direct aan alle particuliere, zakelijke en industriële elektriciteitsbehoeften. Particulier, elektricien, doe-het-zelver of architect? Iedereen is hier welkom!

  • BIJVERDIENSTE OK-verpleegkundige (Bornem) - Zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Bornem zijn we op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op het operatiekwartier. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Ervaring op OK is een vereiste. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

Zoek naar antwoorden van DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN in sociale netwerken
Look for responds of DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN. Laat een reactie achter voor DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN. DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN. Leave a respond for DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN. DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN op de google maps. Adres en contacten DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN
Location of DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN on the google maps. Address and contacts of DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN: Dema | Kristal BVBA | Fournier Pharma N.V. | AKRIVOS, NIKOS | Vincke.Th

Other related companies as DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN: Dema | Kristal BVBA | Fournier Pharma N.V. | AKRIVOS, NIKOS | Vincke.Th

DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio MONT-SAINT-GUIBERT, MONT-SAINT-GUIBERT - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06684600830. Het bedrijf DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN bevindt zich op het adres: RUE DE CORBAIS 30. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 793,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 310,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN, openstaande posities, locatie van DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN is a company, that was registered 2008 in MONT-SAINT-GUIBERT, MONT-SAINT-GUIBERT - BE region, Belgium. Full name of company is DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN, company assigned to the tax number BE06684600830. The company DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN is located at the address: RUE DE CORBAIS 30. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 793,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 310,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN were not found.
The main activity of DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN is not available. You also can look at reviews of DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN, open positions, location of DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN, MONT-SAINT-GUIBERT, MONT-SAINT-GUIBERT - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN, MONT-SAINT-GUIBERT, MONT-SAINT-GUIBERT - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESCLEE DE MAREDSOUS, ADRIEN, employees, financial statistics.