CGS Granulats SA

Contactgegevens CGS Granulats SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CGS Granulats SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CGS Granulats SA

Regio (region): Liège 1 (Bressoux), België

Adres (address): Rue Foidart 85,4020, België

Telefoon (phone): 04 349 85 85 04 349 85 85

Fax (fax): 04 341 48 77; 04 341 48 27 04 341 48 77; 04 341 48 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CGS Granulats SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CGS Granulats SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CGS Granulats SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CGS Granulats SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CGS Granulats SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CGS Granulats SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CGS Granulats SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CGS Granulats SA
Products information CGS Granulats SA

BTW identificatienummer (tax): BE04258270263
Ondernemingsnummer: 6332214355
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 656,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CGS Granulats SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CGS Granulats SA
(Get full report from official database of BE for CGS Granulats SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CGS Granulats SA
Addition kinds of activities for CGS Granulats SA

252202. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
573402. Computer software en accessoires | Computer software and accessories
14239900. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
32920204. Gordelroos, asbestcement | Shingles, asbestos cement
72991201. Barter service | Bartering service

Werken bij CGS Granulats SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CGS Granulats SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CGS Granulats SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CGS Granulats SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Executive Assistant (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

  • Elektricien informatieborden. (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Engie Fabricom stelt elektronische informatieborden op op grote wegen en zorgt voor CCTV-installaties in bv. tunnels, openbare verlichtingsinstallaties, roodlicht- en snelheidscamera's en inwendig verlichte signalisatie. Voor de sectie tunneltechnieken en dynamische signalisatie zoeken wij een Industriële Elektricien.

  • Service Delivery Support medewerker (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een tijdelijke service delivery support medewerker. - Telefonisch contact opnemen met garages voor informatie te verlenen in verband met levertermijnen van bestelde wagens - Bestelnummers opvragen bij de garages - Verzamelde informatie invoeren in bedrijfseigen programma - Ingave van verkeersboetes Opstart: zo snel mogelijk

  • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

  • INSTALLATEUR VERWARMING (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    montage van installaties bij particulieren en projecten afwerking van installaties steeds werken in een ploeg met een collega nauw contact met de dienst verkoop

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Student with excellent knowledge of the Czech language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Czech language. The job requires to do data quality checks in Czech. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

  • Project Engineer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

Zoek naar antwoorden van CGS Granulats SA in sociale netwerken
Look for responds of CGS Granulats SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CGS Granulats SA. Laat een reactie achter voor CGS Granulats SA. CGS Granulats SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CGS Granulats SA. Leave a respond for CGS Granulats SA. CGS Granulats SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CGS Granulats SA op de google maps. Adres en contacten CGS Granulats SA
Location of CGS Granulats SA on the google maps. Address and contacts of CGS Granulats SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CGS Granulats SA CGS Granulats SA: VERFAILLIE HUBERT | APARTHOTEL E & C | Courtoy NV | Delta Sealants SA | Filkom NV

Other related companies as CGS Granulats SA: VERFAILLIE HUBERT | APARTHOTEL E & C | Courtoy NV | Delta Sealants SA | Filkom NV

CGS Granulats SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Bressoux), België. De volledige naam van het bedrijf is CGS Granulats SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04258270263. Het bedrijf CGS Granulats SA bevindt zich op het adres: Rue Foidart 85,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 656,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CGS Granulats SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CGS Granulats SA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CGS Granulats SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CGS Granulats SA, openstaande posities, locatie van CGS Granulats SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CGS Granulats SA is a company, that was registered 2012 in Liège 1 (Bressoux) region, Belgium. Full name of company is CGS Granulats SA, company assigned to the tax number BE04258270263. The company CGS Granulats SA is located at the address: Rue Foidart 85,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 656,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CGS Granulats SA were not found.
The main activity of CGS Granulats SA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CGS Granulats SA is not available. You also can look at reviews of CGS Granulats SA, open positions, location of CGS Granulats SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CGS Granulats SA, Liège 1 (Bressoux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CGS Granulats SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CGS Granulats SA, Liège 1 (Bressoux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CGS Granulats SA, employees, financial statistics.