APARTHOTEL E & C

Contactgegevens APARTHOTEL E & C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APARTHOTEL E & C: address, phone, fax, email, website, opening hours

APARTHOTEL E & C

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Jachtlaan 180-182,1040, België

Telefoon (phone): 02 732 00 00 02 732 00 00

Fax (fax): 02 732 00 01 02 732 00 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APARTHOTEL E & C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APARTHOTEL E & C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APARTHOTEL E & C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APARTHOTEL E & C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APARTHOTEL E & C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APARTHOTEL E & C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APARTHOTEL E & C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APARTHOTEL E & C
Products information APARTHOTEL E & C

BTW identificatienummer (tax): BE04562316894
Ondernemingsnummer: 4486236572
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in APARTHOTEL E & C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APARTHOTEL E & C
(Get full report from official database of BE for APARTHOTEL E & C)

Aanvulling soorten activiteiten voor APARTHOTEL E & C
Addition kinds of activities for APARTHOTEL E & C

6351. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
076100. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
804900. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
34210101. Carving sets | Carving sets
34629910. Pole line hardware smeedstukken, ferro | Pole line hardware forgings, ferrous
34840101. Grenade launchers | Grenade launchers
39491104. Mitts en handschoenen, honkbal | Mitts and gloves, baseball
51310210. Naaien accessoires | Sewing accessories
61539904. Aankoop en verkoop van trustdocumenten | Purchase and sale of trust deeds
73899957. Aquarium ontwerp en onderhoud | Aquarium design and maintenance

Werken bij APARTHOTEL E & C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APARTHOTEL E & C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APARTHOTEL E & C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APARTHOTEL E & C. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Chauffeur C/CE (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ranst/Lier zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs C en CE. Je staat in voor het laden en lossen van de bouwmaterialen. Je zorgt ervoor dat de materialen veilig en correct geleverd worden bij de klant.

  • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Business Application Owner - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds

    Type: Vaste Job

    Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van APARTHOTEL E & C in sociale netwerken
Look for responds of APARTHOTEL E & C in social networks

Lees alle opmerkingen voor APARTHOTEL E & C. Laat een reactie achter voor APARTHOTEL E & C. APARTHOTEL E & C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APARTHOTEL E & C. Leave a respond for APARTHOTEL E & C. APARTHOTEL E & C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APARTHOTEL E & C op de google maps. Adres en contacten APARTHOTEL E & C
Location of APARTHOTEL E & C on the google maps. Address and contacts of APARTHOTEL E & C

Andere gerelateerde bedrijven als come APARTHOTEL E & C APARTHOTEL E & C: Eecloo W | Yernaux Assurances SPRL | Herlitska BVBA | Music in the Night | Softanet

Other related companies as APARTHOTEL E & C: Eecloo W | Yernaux Assurances SPRL | Herlitska BVBA | Music in the Night | Softanet

APARTHOTEL E & C is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is APARTHOTEL E & C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04562316894. Het bedrijf APARTHOTEL E & C bevindt zich op het adres: Jachtlaan 180-182,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in APARTHOTEL E & C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APARTHOTEL E & C is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APARTHOTEL E & C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APARTHOTEL E & C, openstaande posities, locatie van APARTHOTEL E & C op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

APARTHOTEL E & C is a company, that was registered 1998 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is APARTHOTEL E & C, company assigned to the tax number BE04562316894. The company APARTHOTEL E & C is located at the address: Jachtlaan 180-182,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in APARTHOTEL E & C were not found.
The main activity of APARTHOTEL E & C is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of APARTHOTEL E & C is not available. You also can look at reviews of APARTHOTEL E & C, open positions, location of APARTHOTEL E & C on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over APARTHOTEL E & C, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APARTHOTEL E & C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APARTHOTEL E & C, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APARTHOTEL E & C, employees, financial statistics.