Hagelands Opmetings- & Studiebureau

Contactgegevens Hagelands Opmetings- & Studiebureau: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hagelands Opmetings- & Studiebureau: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hagelands Opmetings- & Studiebureau

Regio (region): Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), België

Adres (address): Diestsestraat 54,3270, België

Telefoon (phone): 013 77 21 37; 0475 81 37 24 013 77 21 37; 0475 81 37 24

Fax (fax): 013 77 86 74 013 77 86 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hagelands Opmetings- & Studiebureau: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hagelands Opmetings- & Studiebureau"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hagelands Opmetings- & Studiebureau"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hagelands Opmetings- & Studiebureau, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hagelands Opmetings- & Studiebureau. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hagelands Opmetings- & Studiebureau, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hagelands Opmetings- & Studiebureau. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hagelands Opmetings- & Studiebureau
Products information Hagelands Opmetings- & Studiebureau

BTW identificatienummer (tax): BE09538024902
Ondernemingsnummer: 1626495361
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 490,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Hagelands Opmetings- & Studiebureau zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hagelands Opmetings- & Studiebureau
(Get full report from official database of BE for Hagelands Opmetings- & Studiebureau)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hagelands Opmetings- & Studiebureau
Addition kinds of activities for Hagelands Opmetings- & Studiebureau

355501. Drukpersen | Printing presses
394910. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
25220202. Paneelsystemen en scheidingswanden, kantoor: behalve hout | Panel systems and partitions, office: except wood
31439903. Orthopedische schoenen, mannen | Orthopedic shoes, men's
37990104. Sleepbars en systemen | Towing bars and systems

Werken bij Hagelands Opmetings- & Studiebureau: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hagelands Opmetings- & Studiebureau: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hagelands Opmetings- & Studiebureau. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hagelands Opmetings- & Studiebureau. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaakmedewerker 4u/week (dag bespreekbaar) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een poetsmedewerker voor een 4u/week. Dag is vrij te kiezen ofwel van 9u - 13u of van 13u - 17u. Je poetst de algemene delen, winkel, sanitair,...

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Bijrijder Wetteren m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bijrijder (m/v) assisteer je onze installateurs bij de leveringen en installaties van onze toestellen vanuit ons distributiecentrum te Wetteren. De leveringen gebeuren bij de verschillende winkels, alsook bij particulieren in gans België.

  • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van Hagelands Opmetings- & Studiebureau in sociale netwerken
Look for responds of Hagelands Opmetings- & Studiebureau in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hagelands Opmetings- & Studiebureau. Laat een reactie achter voor Hagelands Opmetings- & Studiebureau. Hagelands Opmetings- & Studiebureau bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hagelands Opmetings- & Studiebureau. Leave a respond for Hagelands Opmetings- & Studiebureau. Hagelands Opmetings- & Studiebureau on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hagelands Opmetings- & Studiebureau op de google maps. Adres en contacten Hagelands Opmetings- & Studiebureau
Location of Hagelands Opmetings- & Studiebureau on the google maps. Address and contacts of Hagelands Opmetings- & Studiebureau

Andere gerelateerde bedrijven als come Hagelands Opmetings- & Studiebureau Hagelands Opmetings- & Studiebureau: NISSAN-MASSIN | Fol Light and Sound | Meerschaege Gebr BVBA | Sumika IT B.V.B.A. | European Disability Forum

Other related companies as Hagelands Opmetings- & Studiebureau: NISSAN-MASSIN | Fol Light and Sound | Meerschaege Gebr BVBA | Sumika IT B.V.B.A. | European Disability Forum

Hagelands Opmetings- & Studiebureau is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), België. De volledige naam van het bedrijf is Hagelands Opmetings- & Studiebureau, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09538024902. Het bedrijf Hagelands Opmetings- & Studiebureau bevindt zich op het adres: Diestsestraat 54,3270. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 490,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Hagelands Opmetings- & Studiebureau zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hagelands Opmetings- & Studiebureau is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hagelands Opmetings- & Studiebureau is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hagelands Opmetings- & Studiebureau, openstaande posities, locatie van Hagelands Opmetings- & Studiebureau op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hagelands Opmetings- & Studiebureau is a company, that was registered 1995 in Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel) region, Belgium. Full name of company is Hagelands Opmetings- & Studiebureau, company assigned to the tax number BE09538024902. The company Hagelands Opmetings- & Studiebureau is located at the address: Diestsestraat 54,3270. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 490,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Hagelands Opmetings- & Studiebureau were not found.
The main activity of Hagelands Opmetings- & Studiebureau is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hagelands Opmetings- & Studiebureau is not available. You also can look at reviews of Hagelands Opmetings- & Studiebureau, open positions, location of Hagelands Opmetings- & Studiebureau on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hagelands Opmetings- & Studiebureau, Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hagelands Opmetings- & Studiebureau, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hagelands Opmetings- & Studiebureau, Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hagelands Opmetings- & Studiebureau, employees, financial statistics.