European Disability Forum

Contactgegevens European Disability Forum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data European Disability Forum: address, phone, fax, email, website, opening hours

European Disability Forum

Regio (region): Bruxelles, B-1000 - BE, België

Adres (address): Square Ambiorix 32, België

Telefoon (phone): 32 2 282 46 00 32 2 282 46 00

Fax (fax): 32 2 282 46 09 32 2 282 46 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) European Disability Forum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "European Disability Forum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "European Disability Forum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van European Disability Forum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen European Disability Forum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of European Disability Forum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees European Disability Forum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti European Disability Forum
Products information European Disability Forum

BTW identificatienummer (tax): BE05505493164
Ondernemingsnummer: 6231414794
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 559,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in European Disability Forum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor European Disability Forum
(Get full report from official database of BE for European Disability Forum)

Aanvulling soorten activiteiten voor European Disability Forum
Addition kinds of activities for European Disability Forum

519910. Posters en decals | Posters and decals
08319900. Bosproducten, nec | Forest products, nec
20480108. Pluimveevoeders | Poultry feeds
44939903. Jachthavens | Yacht basins
95120404. Land-, minerale- en wildlife conservation, lokale overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, local government

Werken bij European Disability Forum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in European Disability Forum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor European Disability Forum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for European Disability Forum. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

  • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

  • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

  • Mecanicien (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 mecanicien 18h-03h (eventueel afwisselend dag of ochtend)-Regio Moeskroen o Takenpakket Beheer uitgebreid machinepark Verantwoordelijk voor de goede werking van de installaties Instaan voor preventief en curatief onderhoud Uitvoeren van herstellingen

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student gezocht! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

Zoek naar antwoorden van European Disability Forum in sociale netwerken
Look for responds of European Disability Forum in social networks

Lees alle opmerkingen voor European Disability Forum. Laat een reactie achter voor European Disability Forum. European Disability Forum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for European Disability Forum. Leave a respond for European Disability Forum. European Disability Forum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie European Disability Forum op de google maps. Adres en contacten European Disability Forum
Location of European Disability Forum on the google maps. Address and contacts of European Disability Forum

Andere gerelateerde bedrijven als come European Disability Forum European Disability Forum: CENTRALE DER WERKGEVERS AAN DE HAVEN VAN ANTWERPEN cv | Matheco | Theunis Industries NV | Hornay - Agri S.A. | Yubero Diamonds

Other related companies as European Disability Forum: CENTRALE DER WERKGEVERS AAN DE HAVEN VAN ANTWERPEN cv | Matheco | Theunis Industries NV | Hornay - Agri S.A. | Yubero Diamonds

European Disability Forum is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Bruxelles, B-1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is European Disability Forum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05505493164. Het bedrijf European Disability Forum bevindt zich op het adres: Square Ambiorix 32. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 559,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in European Disability Forum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van European Disability Forum is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van European Disability Forum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van European Disability Forum, openstaande posities, locatie van European Disability Forum op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

European Disability Forum is a company, that was registered 2006 in Bruxelles, B-1000 - BE region, Belgium. Full name of company is European Disability Forum, company assigned to the tax number BE05505493164. The company European Disability Forum is located at the address: Square Ambiorix 32. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 559,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in European Disability Forum were not found.
The main activity of European Disability Forum is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of European Disability Forum is not available. You also can look at reviews of European Disability Forum, open positions, location of European Disability Forum on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over European Disability Forum, Bruxelles, B-1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf European Disability Forum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about European Disability Forum, Bruxelles, B-1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company European Disability Forum, employees, financial statistics.