Lumetal SA

Contactgegevens Lumetal SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lumetal SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lumetal SA

Regio (region): Baelen, België

Adres (address): Overoth 12,4837, België

Telefoon (phone): 087 74 23 87 087 74 23 87

Fax (fax): 087 55 23 87 087 55 23 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lumetal SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lumetal SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lumetal SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lumetal SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lumetal SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lumetal SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lumetal SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lumetal SA
Products information Lumetal SA

BTW identificatienummer (tax): BE02416687011
Ondernemingsnummer: 9683868408
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Lumetal SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lumetal SA
(Get full report from official database of BE for Lumetal SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lumetal SA
Addition kinds of activities for Lumetal SA

072301. Veldgewassen, behalve contantkorrels, marktvoorbereidende diensten | Field crops, except cash grains, market preparation services
284301. Oliën en vetten | Oils and greases
357801. Boekhoudmachines en kassa's | Accounting machines and cash registers
01190302. Safflower boerderij | Safflower farm
25119900. Houten huishoudelijke meubels, nec | Wood household furniture, nec
26760104. Toiletpapier: gemaakt van gekocht papier | Toilet paper: made from purchased paper
33669900. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
72319901. Kappers | Hairdressers

Werken bij Lumetal SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lumetal SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lumetal SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lumetal SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE afzetcontainers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lummen zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je rijdt met camion-remorque voor het ophalen van afzetcontainers met glas op brouwerijen. Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag. Je werkt +/- 12u/dag, maar je kiest je startuur zelf. Indien je verkiest om 's nachts te werken, is dit zeker een optie. Aangezien het glas zwaar genoeg is, moet je de afzetcontainers niet afbachen.

  • Onderhoudstechnieker | 2 ploegen | Regio: Kaulille (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een metaalverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in 2 ploegen. Je zal kleine storingen oplossen aan de productiemachines en preventief en curatief onderhoud uitvoeren.

  • Heftruckbestuurder V/L (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder.

  • Technisch operator (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend, stabiel bedrijf zijn we op zoek naar een technisch operator. In deze functie ben je na een interne opleiding verantwoordelijk voor: - het opstarten van machines na een stilstand of wissel - het instellen en het operationeel begeleiden van de verschillende productielijnen - het bijsturen van het productieproces in functie van de visuele kwaliteitscontrole - het registreren van de nodige gegevens in de computer (productieresultaten, controles, ...) - het begeleiden van nieuwe werknemers en interims - het assisteren van de inpakkers bij moeilijkdraaiende machines - het vervangen van de inpakker tijdens pauzes - het uitvoeren van ombouwen aan de verschillende machines - het opsporen en herstellen van elektrische en mechanische defecten

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Vaste Job

    In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

  • PROJECTLEIDER RENOVATIE - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zal je 1 of meerdere werven leiden en erop toezien dat de werken technisch correct worden uitgevoerd en dit met een gunstig financieel resultaat Je zal je medewerkers en onderaannemers ondersteunen en motiveren Je ziet toe op de veiligheid op de werf en past de voorgeschreven milieurichtlijnen toe Je weet de klantentevredenheid te verzekeren

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van Lumetal SA in sociale netwerken
Look for responds of Lumetal SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lumetal SA. Laat een reactie achter voor Lumetal SA. Lumetal SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lumetal SA. Leave a respond for Lumetal SA. Lumetal SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lumetal SA op de google maps. Adres en contacten Lumetal SA
Location of Lumetal SA on the google maps. Address and contacts of Lumetal SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lumetal SA Lumetal SA: Van Puyvelde Danny BVBA | Lempan NV | Info Topics BVBA | PRICEWATERHOUSECOOPERS | Registrant Joachim Crombez

Other related companies as Lumetal SA: Van Puyvelde Danny BVBA | Lempan NV | Info Topics BVBA | PRICEWATERHOUSECOOPERS | Registrant Joachim Crombez

Lumetal SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Baelen, België. De volledige naam van het bedrijf is Lumetal SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02416687011. Het bedrijf Lumetal SA bevindt zich op het adres: Overoth 12,4837. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Lumetal SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lumetal SA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lumetal SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lumetal SA, openstaande posities, locatie van Lumetal SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lumetal SA is a company, that was registered 1991 in Baelen region, Belgium. Full name of company is Lumetal SA, company assigned to the tax number BE02416687011. The company Lumetal SA is located at the address: Overoth 12,4837. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Lumetal SA were not found.
The main activity of Lumetal SA is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lumetal SA is not available. You also can look at reviews of Lumetal SA, open positions, location of Lumetal SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lumetal SA, Baelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lumetal SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lumetal SA, Baelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lumetal SA, employees, financial statistics.