Van Puyvelde Danny BVBA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Van Puyvelde Danny BVBA
Private companiesPrimary Metal Industries • Van Puyvelde Danny BVBA

Contactgegevens Van Puyvelde Danny BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Puyvelde Danny BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Puyvelde Danny BVBA

Regio (region): Londerzeel, België

Adres (address): Acacialaan 8,1840, België

Telefoon (phone): 052 30 49 77 052 30 49 77

Fax (fax): 052 30 36 15 052 30 36 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Puyvelde Danny BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Puyvelde Danny BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Puyvelde Danny BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Puyvelde Danny BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Puyvelde Danny BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Puyvelde Danny BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Puyvelde Danny BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Puyvelde Danny BVBA
Products information Van Puyvelde Danny BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01717407226
Ondernemingsnummer: 8384735107
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Van Puyvelde Danny BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Puyvelde Danny BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Puyvelde Danny BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Puyvelde Danny BVBA
Addition kinds of activities for Van Puyvelde Danny BVBA

25119901. Kampmeubilair: hout | Camp furniture: wood
36250208. Schakelaars, elektronische toepassingen | Switches, electronic applications
38420416. Suspensories | Suspensories
39490305. loopbanden | Treadmills
70329901. Bijbelkamp | Bible camp

Werken bij Van Puyvelde Danny BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Puyvelde Danny BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Puyvelde Danny BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Puyvelde Danny BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker drukkerij (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vooral de machinebediener/operator helpen en bijstaan. - het aanrijden van de af te werken goederen - de machine voorzien van de af te werken goederen - kleine afstellingen aan de machine (onder toezicht van jouw mentor) - de omgeving rond je machine orderlijk houden

  • BOBIJNOPZETTER 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK- OPTIE VAST- STERK BEDRIJF (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar bobijnopzetters met ervaring!

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: OCMW GOOIK

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij klanten thuis

  • Bijlesgever wiskunde (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • Software Engineer Technics & Immo (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Het team “Technics&Immo” staat binnen BP&S in voor de ondersteuning van de interne partner Technics&Immo die instaat voor o.a. bouw, beveiliging, garage, facility en energie (DATS 24 en Eoly). Als software engineer ontwikkel jij nieuwe toepassingen die hun processen en systemen ondersteunen. Stroom in de winkels en benzine aan de pomp? Mede dankzij jou! Je werkt aan de IT-systemen van onze interne technische dienst, die verantwoordelijk is voor de gebouwen, voertuigen en installaties van de groep. . Je zoekt creatief naar oplossingen om hun systemen verder uit te bouwen en te optimaliseren. Als software engineer heb je heel wat verantwoordelijkheden: Je analyseert de vragen van functioneel analisten. Op basis daarvan ontwerp je een IT-oplossing. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen. Je documenteert jouw nieuwe software, zodat je collega’s over de nodige informatie beschikken en op eerste en tweede lijn operationele vragen kunnen beantwoorden. Je ondersteunt en verbetert bestaande software en integreert softwarepakketten. Je staat elke twee weken een dag in voor de operationele ondersteuning van de softwareapplicaties en het oplossen van incidenten in tweede lijn. Dat betekent: kleine praktische problemen snel en efficiënt aanpakken. Je neemt soms projectmanagementtaken op. Je doet af en toe een wachtdienst volgens een beurtrolsysteem. Dat hoef je uiteraard pas te doen zodra je het bedrijf en alle systemen door en door kent: ten vroegste na een jaar. Je gaat aan de slag in een team van 4 software engineers binnen de IT-afdeling Business Processes & Systems. Je kiest je vaste werkplek in het hoofdkantoor in Halle of in ons kantoor in Deinze.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • STUDIECOACHES (regio TIENEN/VLAAMS-BRABANT) (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: TIE2018

Zoek naar antwoorden van Van Puyvelde Danny BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Puyvelde Danny BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Puyvelde Danny BVBA. Laat een reactie achter voor Van Puyvelde Danny BVBA. Van Puyvelde Danny BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Puyvelde Danny BVBA. Leave a respond for Van Puyvelde Danny BVBA. Van Puyvelde Danny BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Puyvelde Danny BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Puyvelde Danny BVBA
Location of Van Puyvelde Danny BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Puyvelde Danny BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Puyvelde Danny BVBA Van Puyvelde Danny BVBA: ALGEMENE SCHILDER- & DECORATIEWERKEN GENERAL PAINTING | Claeys René NV | C.L.B. VZW | Koninklijk Ballet van Vlaanderen VZW | Nuyttens G

Other related companies as Van Puyvelde Danny BVBA: ALGEMENE SCHILDER- & DECORATIEWERKEN GENERAL PAINTING | Claeys René NV | C.L.B. VZW | Koninklijk Ballet van Vlaanderen VZW | Nuyttens G

Van Puyvelde Danny BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Londerzeel, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Puyvelde Danny BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01717407226. Het bedrijf Van Puyvelde Danny BVBA bevindt zich op het adres: Acacialaan 8,1840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Van Puyvelde Danny BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Puyvelde Danny BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Puyvelde Danny BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Puyvelde Danny BVBA, openstaande posities, locatie van Van Puyvelde Danny BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Puyvelde Danny BVBA is a company, that was registered 1997 in Londerzeel region, Belgium. Full name of company is Van Puyvelde Danny BVBA, company assigned to the tax number BE01717407226. The company Van Puyvelde Danny BVBA is located at the address: Acacialaan 8,1840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Van Puyvelde Danny BVBA were not found.
The main activity of Van Puyvelde Danny BVBA is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Puyvelde Danny BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Puyvelde Danny BVBA, open positions, location of Van Puyvelde Danny BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Puyvelde Danny BVBA, Londerzeel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Puyvelde Danny BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Puyvelde Danny BVBA, Londerzeel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Puyvelde Danny BVBA, employees, financial statistics.