GOUTHIERE-VANKERCKEM SA

Contactgegevens GOUTHIERE-VANKERCKEM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOUTHIERE-VANKERCKEM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOUTHIERE-VANKERCKEM SA

Regio (region): Charleroi (Mont-sur-Marchienne), België

Adres (address): Rue de la Sambre 4 Bus 2,6032, België

Telefoon (phone): 071 43 29 76 071 43 29 76

Fax (fax): 071 43 29 79 071 43 29 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOUTHIERE-VANKERCKEM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOUTHIERE-VANKERCKEM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOUTHIERE-VANKERCKEM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOUTHIERE-VANKERCKEM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOUTHIERE-VANKERCKEM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOUTHIERE-VANKERCKEM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOUTHIERE-VANKERCKEM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOUTHIERE-VANKERCKEM SA
Products information GOUTHIERE-VANKERCKEM SA

BTW identificatienummer (tax): BE04106384277
Ondernemingsnummer: 6530792236
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GOUTHIERE-VANKERCKEM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOUTHIERE-VANKERCKEM SA
(Get full report from official database of BE for GOUTHIERE-VANKERCKEM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOUTHIERE-VANKERCKEM SA
Addition kinds of activities for GOUTHIERE-VANKERCKEM SA

20230304. Gedroogde nonfat melk | Dried nonfat milk
28330205. Koffie en derivaten | Caffeine and derivatives
34290500. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
35370110. Skids, metal | Skids, metal
35780105. Registraties, kredietrekening | Registers, credit account
35999902. Ketelbuisreinigers | Boiler tube cleaners
50330200. Isolatiematerialen | Insulation materials
73599903. Verhuur van fotografische apparatuur | Photographic equipment rental

Werken bij GOUTHIERE-VANKERCKEM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOUTHIERE-VANKERCKEM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOUTHIERE-VANKERCKEM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOUTHIERE-VANKERCKEM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

Zoek naar antwoorden van GOUTHIERE-VANKERCKEM SA in sociale netwerken
Look for responds of GOUTHIERE-VANKERCKEM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOUTHIERE-VANKERCKEM SA. Laat een reactie achter voor GOUTHIERE-VANKERCKEM SA. GOUTHIERE-VANKERCKEM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOUTHIERE-VANKERCKEM SA. Leave a respond for GOUTHIERE-VANKERCKEM SA. GOUTHIERE-VANKERCKEM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOUTHIERE-VANKERCKEM SA op de google maps. Adres en contacten GOUTHIERE-VANKERCKEM SA
Location of GOUTHIERE-VANKERCKEM SA on the google maps. Address and contacts of GOUTHIERE-VANKERCKEM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come GOUTHIERE-VANKERCKEM SA GOUTHIERE-VANKERCKEM SA: AVG VERHUUR | Go@Music-Events-Graphics BVBA | Galvalange | TOUSSAINT, PIERRE | Arnaud Gelders

Other related companies as GOUTHIERE-VANKERCKEM SA: AVG VERHUUR | Go@Music-Events-Graphics BVBA | Galvalange | TOUSSAINT, PIERRE | Arnaud Gelders

GOUTHIERE-VANKERCKEM SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Charleroi (Mont-sur-Marchienne), België. De volledige naam van het bedrijf is GOUTHIERE-VANKERCKEM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04106384277. Het bedrijf GOUTHIERE-VANKERCKEM SA bevindt zich op het adres: Rue de la Sambre 4 Bus 2,6032. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GOUTHIERE-VANKERCKEM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOUTHIERE-VANKERCKEM SA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOUTHIERE-VANKERCKEM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOUTHIERE-VANKERCKEM SA, openstaande posities, locatie van GOUTHIERE-VANKERCKEM SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GOUTHIERE-VANKERCKEM SA is a company, that was registered 1985 in Charleroi (Mont-sur-Marchienne) region, Belgium. Full name of company is GOUTHIERE-VANKERCKEM SA, company assigned to the tax number BE04106384277. The company GOUTHIERE-VANKERCKEM SA is located at the address: Rue de la Sambre 4 Bus 2,6032. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GOUTHIERE-VANKERCKEM SA were not found.
The main activity of GOUTHIERE-VANKERCKEM SA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GOUTHIERE-VANKERCKEM SA is not available. You also can look at reviews of GOUTHIERE-VANKERCKEM SA, open positions, location of GOUTHIERE-VANKERCKEM SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOUTHIERE-VANKERCKEM SA, Charleroi (Mont-sur-Marchienne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOUTHIERE-VANKERCKEM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOUTHIERE-VANKERCKEM SA, Charleroi (Mont-sur-Marchienne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOUTHIERE-VANKERCKEM SA, employees, financial statistics.