TOUSSAINT, PIERRE

Contactgegevens TOUSSAINT, PIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOUSSAINT, PIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOUSSAINT, PIERRE

Regio (region): BRUSSELS, BRUSSELS 1000 - BE, België

Adres (address): Avenue du Bresil 15A, België

Telefoon (phone): 32 2 672 12 57 32 2 672 12 57

Fax (fax): +32 (81) 659-63-32 +32 (81) 659-63-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOUSSAINT, PIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOUSSAINT, PIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOUSSAINT, PIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOUSSAINT, PIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOUSSAINT, PIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOUSSAINT, PIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOUSSAINT, PIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOUSSAINT, PIERRE
Products information TOUSSAINT, PIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE08446258544
Ondernemingsnummer: 9694030761
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 484,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in TOUSSAINT, PIERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOUSSAINT, PIERRE
(Get full report from official database of BE for TOUSSAINT, PIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOUSSAINT, PIERRE
Addition kinds of activities for TOUSSAINT, PIERRE

2512. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
209906. Suiker | Sugar
371101. Auto-assemblage, met inbegrip van speciale auto's | Automobile assembly, including specialty automobiles
20649903. Candy bars, inclusief chocolade overdekte bars | Candy bars, including chocolate covered bars
33650200. Aluminium en aluminium legeringen gegoten | Aluminum and aluminum-based alloy castings
35690204. Sprinklersystemen, brand: automatisch | Sprinkler systems, fire: automatic
38250203. audiometers | Audiometers
80110205. Primaire zorg medische kliniek | Primary care medical clinic

Werken bij TOUSSAINT, PIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOUSSAINT, PIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOUSSAINT, PIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOUSSAINT, PIERRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende met commerciële skills (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een logistiek bediende met commerciële feeling: - Je ondersteunt de transportafdeling met de administratie - Je boekt transporten in het systeem - Je analyseert de binnenkomende klachten en bespreekt deze met de betrokken diensten (productie, sales, ...) - Je verzamelt alle nodige data voor het ontwerpen en opmaken van de etiketten

  • Keukenoperator voor voedingsbedrijf / voltijds / 2 ploegen / Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenoperator. Je staat in voor de bereiding en aanlevering van verschillende ingrediënten en sauzen voor de kant- en klaar maaltijden m.b.v. machines en installaties. Je zorgt ervoor dat de continuïteit van het productieproces gegarandeerd kan worden, conform de kwaliteitsvereisten.

  • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

  • Lasser (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een lasser (m/v): Je last metalen onderdelen Je monteert metalen onderdelen Je hebt ervaring met halfautomaat lassen Je kan plan lezen Je kan zowel in team als zelfstandig werken Voltijdse job Vast contract na postieve interimperiode Loon volgens baremaInteresse? Stuur je cv naar [email protected] of bel 056 60 17 93

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Orderpicker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Studentenjob

    Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Teamlead voor farmaceutische cleaning (m/v) regio Beerse (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische industrie. Werken in een cleanroom vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, mensen met een grote drive die daarenboven leergierig zijn. Functie Voor onze farmaceutische klant in de regio Beerse zijn we op zoek naar een teamlead. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opvolgen van onze cleaning operators. Je weet je team te coachen op het naadloos volgen van de procedures. Prioriteit hierbij zijn veiligheid en kwaliteit! Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze zowel intern als naar de klant. Bovendien zorg je in samenspraak met de Site Lead voor het volgen van relevante KPI’s met betrekking tot training, veiligheid en kwaliteit.

  • RESERVE schoonmaak regio Aalter 2018 (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalter zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

Zoek naar antwoorden van TOUSSAINT, PIERRE in sociale netwerken
Look for responds of TOUSSAINT, PIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOUSSAINT, PIERRE. Laat een reactie achter voor TOUSSAINT, PIERRE. TOUSSAINT, PIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOUSSAINT, PIERRE. Leave a respond for TOUSSAINT, PIERRE. TOUSSAINT, PIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOUSSAINT, PIERRE op de google maps. Adres en contacten TOUSSAINT, PIERRE
Location of TOUSSAINT, PIERRE on the google maps. Address and contacts of TOUSSAINT, PIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come TOUSSAINT, PIERRE TOUSSAINT, PIERRE: PARMENTIER & COUVREUR | Renobad België BVBA | Penneman BVBA | d'Heur & Fils SA | Plakabeton-Coffratec C.V.A.

Other related companies as TOUSSAINT, PIERRE: PARMENTIER & COUVREUR | Renobad België BVBA | Penneman BVBA | d'Heur & Fils SA | Plakabeton-Coffratec C.V.A.

TOUSSAINT, PIERRE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio BRUSSELS, BRUSSELS 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is TOUSSAINT, PIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08446258544. Het bedrijf TOUSSAINT, PIERRE bevindt zich op het adres: Avenue du Bresil 15A. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 484,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in TOUSSAINT, PIERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOUSSAINT, PIERRE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOUSSAINT, PIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOUSSAINT, PIERRE, openstaande posities, locatie van TOUSSAINT, PIERRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TOUSSAINT, PIERRE is a company, that was registered 1989 in BRUSSELS, BRUSSELS 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is TOUSSAINT, PIERRE, company assigned to the tax number BE08446258544. The company TOUSSAINT, PIERRE is located at the address: Avenue du Bresil 15A. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 484,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in TOUSSAINT, PIERRE were not found.
The main activity of TOUSSAINT, PIERRE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TOUSSAINT, PIERRE is not available. You also can look at reviews of TOUSSAINT, PIERRE, open positions, location of TOUSSAINT, PIERRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOUSSAINT, PIERRE, BRUSSELS, BRUSSELS 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOUSSAINT, PIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOUSSAINT, PIERRE, BRUSSELS, BRUSSELS 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOUSSAINT, PIERRE, employees, financial statistics.