Cavale Construct BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Cavale Construct BVBA
Private companiesTransportation by Air • Cavale Construct BVBA

Contactgegevens Cavale Construct BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cavale Construct BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cavale Construct BVBA

Regio (region): Diepenbeek, België

Adres (address): Demerstraat 10,3590, België

Telefoon (phone): 011 32 16 72 011 32 16 72

Fax (fax): 011 33 22 64 011 33 22 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cavale Construct BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cavale Construct BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cavale Construct BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cavale Construct BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cavale Construct BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cavale Construct BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cavale Construct BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cavale Construct BVBA
Products information Cavale Construct BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03014068603
Ondernemingsnummer: 8495971679
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Cavale Construct BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cavale Construct BVBA
(Get full report from official database of BE for Cavale Construct BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cavale Construct BVBA
Addition kinds of activities for Cavale Construct BVBA

2542. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
3541. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
176100. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
30691506. Wassers, rubber | Washers, rubber
35520104. Kaartkleding, textielmachines | Card clothing, textile machinery
36120000. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
39490804. Bruggen, biljart en zwembad | Bridges, billiard and pool
52510102. Sneeuwkanonnen | Snowblowers
59620102. Sandwich- en hot-food automaten | Sandwich and hot food vending machines

Werken bij Cavale Construct BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cavale Construct BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cavale Construct BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cavale Construct BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal dagelijks instaan voor het opmaken van de planning voor het ruitenwas-team. Je brengt de klanten op de hoogte via SMS of mail. Je verzorgt de administratie van uw team en staat je collega van de mobiele ploeg bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark, het doorgeven van aankopen, afspraken maken voor herstellingswerken van machines en gereedschap, opvolgen van verkeersboetes etc.

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

  • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SIJS bvba

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • Afwasser Poetshulp (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

    Type: Flexijob

    Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van Cavale Construct BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cavale Construct BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cavale Construct BVBA. Laat een reactie achter voor Cavale Construct BVBA. Cavale Construct BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cavale Construct BVBA. Leave a respond for Cavale Construct BVBA. Cavale Construct BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cavale Construct BVBA op de google maps. Adres en contacten Cavale Construct BVBA
Location of Cavale Construct BVBA on the google maps. Address and contacts of Cavale Construct BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cavale Construct BVBA Cavale Construct BVBA: Lambrecht-Anckaert | Christie's | DEBUSSCHERE BVBA | MARIBRIK | private

Other related companies as Cavale Construct BVBA: Lambrecht-Anckaert | Christie's | DEBUSSCHERE BVBA | MARIBRIK | private

Cavale Construct BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Diepenbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Cavale Construct BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03014068603. Het bedrijf Cavale Construct BVBA bevindt zich op het adres: Demerstraat 10,3590. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Cavale Construct BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cavale Construct BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cavale Construct BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cavale Construct BVBA, openstaande posities, locatie van Cavale Construct BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cavale Construct BVBA is a company, that was registered 2013 in Diepenbeek region, Belgium. Full name of company is Cavale Construct BVBA, company assigned to the tax number BE03014068603. The company Cavale Construct BVBA is located at the address: Demerstraat 10,3590. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Cavale Construct BVBA were not found.
The main activity of Cavale Construct BVBA is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cavale Construct BVBA is not available. You also can look at reviews of Cavale Construct BVBA, open positions, location of Cavale Construct BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cavale Construct BVBA, Diepenbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cavale Construct BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cavale Construct BVBA, Diepenbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cavale Construct BVBA, employees, financial statistics.