Lambrecht-Anckaert

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Lambrecht-Anckaert
Private companiesTransportation by Air • Lambrecht-Anckaert

Contactgegevens Lambrecht-Anckaert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lambrecht-Anckaert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lambrecht-Anckaert

Regio (region): Waregem (Desselgem), België

Adres (address): Sprietestraat 35,8792, België

Telefoon (phone): 056 71 15 93 056 71 15 93

Fax (fax): +32 (53) 138-62-23 +32 (53) 138-62-23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lambrecht-Anckaert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lambrecht-Anckaert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lambrecht-Anckaert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lambrecht-Anckaert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lambrecht-Anckaert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lambrecht-Anckaert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lambrecht-Anckaert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lambrecht-Anckaert
Products information Lambrecht-Anckaert

BTW identificatienummer (tax): BE06365722656
Ondernemingsnummer: 4520843505
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Lambrecht-Anckaert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lambrecht-Anckaert
(Get full report from official database of BE for Lambrecht-Anckaert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lambrecht-Anckaert
Addition kinds of activities for Lambrecht-Anckaert

7219. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
22810207. Polyester garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polyester yarn, spun: made from purchased staple
25219900. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
28699922. Chemische stoffen met hoge zuiverheid, organisch | High purity grade chemicals, organic
34420100. Venster- en deurkaders | Window and door frames
38260501. Apparatuur voor gasanalyse | Gas analyzing equipment
38510108. Montages, bril en bril | Mountings, eyeglass and spectacle
60199903. Nationale Credit Union Administration (ncua) | National credit union administration (ncua)
87349908. Zaad test laboratorium | Seed testing laboratory

Werken bij Lambrecht-Anckaert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lambrecht-Anckaert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lambrecht-Anckaert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lambrecht-Anckaert. Looking for open vacancies in other companies

 • Bekister (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste bekisters. Wil je als bekister aan de slag? Heb je de juiste motivatie en wil je bijleren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem dus zeker zo snel mogelijk contact op met Randstad construct Kortrijk.

 • Assistant Accountant - Brussels (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een ervaren hulpboekhouder en ben jij bereid je kennis te delen gedurende een periode van 2 tot 3 maanden? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! De klant is gelegen rond Brussel en is actief binnen de brandstof en energie markt. Jouw takenpakket: Controleren en inboeken van Accounts Payables; Het opstellen van uitgaande facturen; Banken verwerken en inboeken; Eventuele ondersteuning voor procedure verbeteringen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

 • Productieoperator stansmachine - grafische sector (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek je een job in de grafische sector? Ben je een handige Harry/ Harriette? Sleutel je graag aan machines? Dan ben jij de operator die wij zoeken! Je wordt tewerkgesteld als stansoperator (2 ploegen) in een kartonverwerkend bedrijf in regio Lichtervelde. Als operator bent verantwoordelijk voor het functioneren van de stansmachine. Dit is de machine die de vorm van dozen prikt uit vellen karton.Wat houdt dit precies in? Je zorgt voor aanvoer van grondstoffen (o.a. vellen karton) aan de machine. Je zorgt voor een continuë doorstroom aan de machine. Je probeert defecten aan de machine op te lossen. Bij complexe problemen schakel je de hulp in van een technieker. Je helpt mee met het ombouwen van de machine bij productwissels.

 • chauffeur CE (HERFELINGEN)

  Regio: HERFELINGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Borgloon (met dienstencheques) (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Studentenjob

  Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

 • Ontvangst klanten - Barverantwoordelijke (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: EVER BEST COMPANY

  Type: Studentenjob

  De job bestaat uit 2 delen. Enerzijds (Karting) Ontvangst van klanten Inschrijvingen van kartsessies in de computer Aanmaak klantenkaarten Helmen en ander materiaal ter beschikking stellen aan de klanten ... Anderzijds (Cafetaria) Toogwerk ivm het cafetariagedeelte Dranken en kleine voedingswaren serveren Afwas Aanvullen frigo's, diepvries ...

 • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Vaste Job

  Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

 • Conventioneel machinebediener (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

 • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

Zoek naar antwoorden van Lambrecht-Anckaert in sociale netwerken
Look for responds of Lambrecht-Anckaert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lambrecht-Anckaert. Laat een reactie achter voor Lambrecht-Anckaert. Lambrecht-Anckaert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lambrecht-Anckaert. Leave a respond for Lambrecht-Anckaert. Lambrecht-Anckaert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lambrecht-Anckaert op de google maps. Adres en contacten Lambrecht-Anckaert
Location of Lambrecht-Anckaert on the google maps. Address and contacts of Lambrecht-Anckaert

Andere gerelateerde bedrijven als come Lambrecht-Anckaert Lambrecht-Anckaert: G T M | Wameter S.A. | CARMEUSE SA | Eric DUFRASNES | Absolute Art NV

Other related companies as Lambrecht-Anckaert: G T M | Wameter S.A. | CARMEUSE SA | Eric DUFRASNES | Absolute Art NV

Lambrecht-Anckaert is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Waregem (Desselgem), België. De volledige naam van het bedrijf is Lambrecht-Anckaert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06365722656. Het bedrijf Lambrecht-Anckaert bevindt zich op het adres: Sprietestraat 35,8792. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Lambrecht-Anckaert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lambrecht-Anckaert is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lambrecht-Anckaert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lambrecht-Anckaert, openstaande posities, locatie van Lambrecht-Anckaert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lambrecht-Anckaert is a company, that was registered 2013 in Waregem (Desselgem) region, Belgium. Full name of company is Lambrecht-Anckaert, company assigned to the tax number BE06365722656. The company Lambrecht-Anckaert is located at the address: Sprietestraat 35,8792. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Lambrecht-Anckaert were not found.
The main activity of Lambrecht-Anckaert is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lambrecht-Anckaert is not available. You also can look at reviews of Lambrecht-Anckaert, open positions, location of Lambrecht-Anckaert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lambrecht-Anckaert, Waregem (Desselgem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lambrecht-Anckaert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lambrecht-Anckaert, Waregem (Desselgem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lambrecht-Anckaert, employees, financial statistics.