AA Drink Raak (Belgium) NV

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • AA Drink Raak (Belgium) NV
Private companiesApparel and Accessory Stores • AA Drink Raak (Belgium) NV

Contactgegevens AA Drink Raak (Belgium) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA Drink Raak (Belgium) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA Drink Raak (Belgium) NV

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Everdongenlaan 15,2300, België

Telefoon (phone): 014 40 06 50 014 40 06 50

Fax (fax): 014 40 06 55 014 40 06 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA Drink Raak (Belgium) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA Drink Raak (Belgium) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA Drink Raak (Belgium) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA Drink Raak (Belgium) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA Drink Raak (Belgium) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA Drink Raak (Belgium) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA Drink Raak (Belgium) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA Drink Raak (Belgium) NV
Products information AA Drink Raak (Belgium) NV

BTW identificatienummer (tax): BE07498687744
Ondernemingsnummer: 4130004882
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 615,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AA Drink Raak (Belgium) NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA Drink Raak (Belgium) NV
(Get full report from official database of BE for AA Drink Raak (Belgium) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA Drink Raak (Belgium) NV
Addition kinds of activities for AA Drink Raak (Belgium) NV

4499. Watervervoerdiensten, nv | Water transportation services, nec
01750000. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
10949900. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
20529906. Cracker maaltijd en kruimels | Cracker meal and crumbs
22980103. Kabel, behalve asbest en draad | Rope, except asbestos and wire
24990503. Isolatiemateriaal, kurk | Insulating material, cork
34419900. Vervaardigd constructiemetaal, nec | Fabricated structural metal, nec
39999918. Granaten, hand (brandblussers) | Grenades, hand (fire extinguishers)
91210103. Wetgevende vergadering | Legislative assembly

Werken bij AA Drink Raak (Belgium) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA Drink Raak (Belgium) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA Drink Raak (Belgium) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA Drink Raak (Belgium) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur logistiek beman je de heftruck voor het laden en lossen van vrachtwagens, maar sta je ook in voor manuele orderpick.   Je werkt in dagdienst. Bij ziekte/afwezigheid van een collega heftruckchauffeur ben je wel bereid om in ploegen te werken.

  • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

  • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

  • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

  • LOODGIETER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter voor deze vacature zijn je volgende taken: je kan Pe afvoerleidingen leggen en aansluiten je plaatst sanitaire installaties en/of brandbeveiligingsinstallaties je werkt veilig en kwalitatief je kan werken met een diamantboor slijpschijf PE lasmachine en draad/groefmachine

  • Filiaalleider (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Filiaalleider bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van uw winkelfiliaal. Samen met de Assistent-Filiaalleider leidt u het verkoopteam, u verzorgt de basisadministratie, u zorgt voor de juiste uitstraling en presentatie van het assortiment, voor de ontvangst en begeleiding van onze klanten, voor het uitvoeren van commerciële acties,…

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

Zoek naar antwoorden van AA Drink Raak (Belgium) NV in sociale netwerken
Look for responds of AA Drink Raak (Belgium) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA Drink Raak (Belgium) NV. Laat een reactie achter voor AA Drink Raak (Belgium) NV. AA Drink Raak (Belgium) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA Drink Raak (Belgium) NV. Leave a respond for AA Drink Raak (Belgium) NV. AA Drink Raak (Belgium) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA Drink Raak (Belgium) NV op de google maps. Adres en contacten AA Drink Raak (Belgium) NV
Location of AA Drink Raak (Belgium) NV on the google maps. Address and contacts of AA Drink Raak (Belgium) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AA Drink Raak (Belgium) NV AA Drink Raak (Belgium) NV: VERACHTERT-VERDINO NV | SAINT ROCH COUVIN | Safar NV | Easy Computing N.V. | Van Den Bosch - Callot N.V.

Other related companies as AA Drink Raak (Belgium) NV: VERACHTERT-VERDINO NV | SAINT ROCH COUVIN | Safar NV | Easy Computing N.V. | Van Den Bosch - Callot N.V.

AA Drink Raak (Belgium) NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is AA Drink Raak (Belgium) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07498687744. Het bedrijf AA Drink Raak (Belgium) NV bevindt zich op het adres: Everdongenlaan 15,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 615,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AA Drink Raak (Belgium) NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AA Drink Raak (Belgium) NV is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA Drink Raak (Belgium) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA Drink Raak (Belgium) NV, openstaande posities, locatie van AA Drink Raak (Belgium) NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AA Drink Raak (Belgium) NV is a company, that was registered 1987 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is AA Drink Raak (Belgium) NV, company assigned to the tax number BE07498687744. The company AA Drink Raak (Belgium) NV is located at the address: Everdongenlaan 15,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 615,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AA Drink Raak (Belgium) NV were not found.
The main activity of AA Drink Raak (Belgium) NV is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AA Drink Raak (Belgium) NV is not available. You also can look at reviews of AA Drink Raak (Belgium) NV, open positions, location of AA Drink Raak (Belgium) NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA Drink Raak (Belgium) NV, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA Drink Raak (Belgium) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA Drink Raak (Belgium) NV, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA Drink Raak (Belgium) NV, employees, financial statistics.