Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga

Contactgegevens Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Gabriel Vervoortstraat 4,2100, België

Telefoon (phone): 03 366 20 35 03 366 20 35

Fax (fax): 03 322 74 57 03 322 74 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga
Products information Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga

BTW identificatienummer (tax): BE09088134765
Ondernemingsnummer: 7796966552
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 448,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga
(Get full report from official database of BE for Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga
Addition kinds of activities for Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga

239499. Canvas en aanverwante producten, nec | Canvas and related products, nec
07620000. Boerenbeheer diensten | Farm management services
27590602. Letterpress afdrukken | Letterpress printing
28420401. Deodoranten, nonpersonal | Deodorants, nonpersonal
32599900. Structurele kleiproducten, nec, nec | Structural clay products, nec, nec
36710200. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
61410000. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
95110000. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management

Werken bij Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexijob traiteurzaak (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bereiding en toonbankverkoop in een traiteurzaak regio Izegem.

  • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • STUDENTENJOB + 17 jaar - zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Studentenjob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Ben je student + 17 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach is noodzakelijk.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

Zoek naar antwoorden van Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga in sociale netwerken
Look for responds of Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga. Laat een reactie achter voor Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga. Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga. Leave a respond for Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga. Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga op de google maps. Adres en contacten Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga
Location of Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga on the google maps. Address and contacts of Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga

Andere gerelateerde bedrijven als come Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga: Ever Art Design BVBA | Limited Cars Ninove NV | A.E.W. NV | Belgian Air Travel | IBB

Other related companies as Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga: Ever Art Design BVBA | Limited Cars Ninove NV | A.E.W. NV | Belgian Air Travel | IBB

Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09088134765. Het bedrijf Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga bevindt zich op het adres: Gabriel Vervoortstraat 4,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 448,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga, openstaande posities, locatie van Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga is a company, that was registered 2007 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga, company assigned to the tax number BE09088134765. The company Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga is located at the address: Gabriel Vervoortstraat 4,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 448,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga were not found.
The main activity of Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga is not available. You also can look at reviews of Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga, open positions, location of Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga, employees, financial statistics.