Ever Art Design BVBA

Contactgegevens Ever Art Design BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ever Art Design BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ever Art Design BVBA

Regio (region): Sint-Genesius-Rode, België

Adres (address): Rittwegerstraat 2-4,1640, België

Telefoon (phone): 02 380 88 16 02 380 88 16

Fax (fax): 02 380 92 03 02 380 92 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ever Art Design BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ever Art Design BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ever Art Design BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ever Art Design BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ever Art Design BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ever Art Design BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ever Art Design BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ever Art Design BVBA
Products information Ever Art Design BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04022613525
Ondernemingsnummer: 7421508789
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Ever Art Design BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ever Art Design BVBA
(Get full report from official database of BE for Ever Art Design BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ever Art Design BVBA
Addition kinds of activities for Ever Art Design BVBA

401100. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
14110206. Syeniet, dimensie-steengroeven | Syenite, dimension-quarrying
34440305. Dakplaten, plaatmetalen | Skylights, sheet metal
34990400. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
35450103. Meterblokken | Gauge blocks
50470103. Ziekenhuismeubilair | Hospital furniture
50879905. Drankuitrusting en -systemen | Liquor dispensing equipment and systems
80110300. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations

Werken bij Ever Art Design BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ever Art Design BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ever Art Design BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ever Art Design BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper groeten en fruit (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten- en fruitwinkel in Dentergem zijn we op zoek naar iemand die van dinsdag tem vrijdag wil werken. Je werkt steeds van 8u tot 12u en van 13u30 tot 18u30. Je staat alleen in de winkel dus helpt klanten met hun bestellingen, zorgt dat de winkel in orde is, doet kassawerk, ...

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • Customer service representative (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een customer service medewerker. Uw takenpakket zal bestaan uit onderstaande verantwoordelijkheden. Verantwoordelijk voor uw eigen klantenportefeuille Organiseren van de volledige workflow Orders, formulieren, aanvragen verwerken Communicatie en coördinatie met interne departmenten en externe services

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • Junior .NET C# developer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een Junior .NET C# developer. Als Junior .NET C# developer maak je deel uit van het R&D-team en ondersteun je een elektronica-afdeling in volle expansie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en functionele applicaties. Het analyseren, programmeren, testen en onderhouden van Windows-applicaties zowel intern als voor klanten behoort ook tot je takenpakket. Je onderzoekt projectvoorstellen en stuurt bij zodat deze technisch haalbaar zijn. Deze geanalyseerde data verwerk je via reverse engineering van protocollen en logging om zo tot kwalitatieve data te komen.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • kinesitherapeut (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KINé TIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een fijne, zelfstandige collega (regio Balen) voor een voltijdse job op zelfstandige basis, uren en dagen zijn bespreekbaar. Specialisaties en ervaring zijn geen must, maar is altijd fijn als aanvulling in de praktijk. U wordt zowel ingezet tijdens huisbezoeken, de praktijk en/of een instelling met mentaal gehandicapte personen gelegen te Mol. Benieuwd naar onze praktijk en specialisaties, surf naar http://www.kinetim.be . Ben je een gemotiveerd, leergierig, sociaal persoon en kijkt u er naar uit om met andere collega's samen te werken? Stuur ons een mailtje : [email protected] of neem contact met ons op 0476/78 89 42

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van Ever Art Design BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ever Art Design BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ever Art Design BVBA. Laat een reactie achter voor Ever Art Design BVBA. Ever Art Design BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ever Art Design BVBA. Leave a respond for Ever Art Design BVBA. Ever Art Design BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ever Art Design BVBA op de google maps. Adres en contacten Ever Art Design BVBA
Location of Ever Art Design BVBA on the google maps. Address and contacts of Ever Art Design BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ever Art Design BVBA Ever Art Design BVBA: Garage André | KAPSALON SIMON BVBA | WARSON MEUBELEN BVBA | CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING | Dolphin Computers

Other related companies as Ever Art Design BVBA: Garage André | KAPSALON SIMON BVBA | WARSON MEUBELEN BVBA | CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING | Dolphin Computers

Ever Art Design BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Sint-Genesius-Rode, België. De volledige naam van het bedrijf is Ever Art Design BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04022613525. Het bedrijf Ever Art Design BVBA bevindt zich op het adres: Rittwegerstraat 2-4,1640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Ever Art Design BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ever Art Design BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ever Art Design BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ever Art Design BVBA, openstaande posities, locatie van Ever Art Design BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ever Art Design BVBA is a company, that was registered 2018 in Sint-Genesius-Rode region, Belgium. Full name of company is Ever Art Design BVBA, company assigned to the tax number BE04022613525. The company Ever Art Design BVBA is located at the address: Rittwegerstraat 2-4,1640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Ever Art Design BVBA were not found.
The main activity of Ever Art Design BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ever Art Design BVBA is not available. You also can look at reviews of Ever Art Design BVBA, open positions, location of Ever Art Design BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ever Art Design BVBA, Sint-Genesius-Rode: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ever Art Design BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ever Art Design BVBA, Sint-Genesius-Rode: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ever Art Design BVBA, employees, financial statistics.