CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING

Contactgegevens CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING

Regio (region): BEIJING (CHINA), België

Adres (address): QIN ZHI YUAN 701,100022, België

Telefoon (phone): 02 380 21 85 02 380 21 85

Fax (fax): +32 (11) 730-94-51 +32 (11) 730-94-51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING
Products information CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING

BTW identificatienummer (tax): BE06631866455
Ondernemingsnummer: 4612304687
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING
(Get full report from official database of BE for CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING
Addition kinds of activities for CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING

17110102. Boiler instelling contractor | Boiler setting contractor
24990101. Kleren drogen kaders, rekken en rollen, hout | Clothes drying frames, racks and reels, wood
51499911. Broodmengsels | Breading mixes
56119902. Kleding, mannetje: elke dag, behalve kostuums en sportkleding | Clothing, male: everyday, except suits and sportswear
80699900. Speciaalziekenhuizen, behalve psychiatrische, nec | Specialty hospitals, except psychiatric, nec

Werken bij CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Mecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een auto dealer met vestigingen te Aarschot en Leuven, zijn we op zoek naar een ervaren mecanicien die zijn inzicht, kennis en kunde nuttig wenst in te zetten en verder te verruimen. In deze functie zal je niet enkel instaan voor het onderhoud en de herstellingen van wagens, maar wordt ook verwacht dat je probleemstellingen analyseert en actief meedenkt over de correcte oplossing ervoor.

  • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Chauffeur C / CE dagritten m/v (COMINES)

    Regio: COMINES

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als chauffeur C of CE? Wij zoeken naar een chauffeur om linnen op te halen en te leveren. Nationale ritten, dagritten. Vertrek vanuit Comines. Onze klant is een nationale speler die voornamelijk in de zorgsector en horeca actief is. Om hun groeiend klantenbestand goed en correct te kunnen beleveren zoeken ze een bijkomende medewerker, chauffeur C of chauffeur CE. Taken: Je levert of haalt goederen op bij klanten en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan: laden en lossen van de goederen, invullen van de leveringsdocumenten, eerste aanspreekpunt klant omtrent vragen/klachten... Dagwerk. Je werkt soms met flexibele of onderbroken werkuren. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Poetshulp Bever (BEVER)

    Regio: BEVER

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • dringend gezocht: huishoudhulpen aan huis regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TRIXXO HOME DENDERMONDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben dringend op zoek naar een poetsvrouw aan huis voor de regio Groot-Dendermonde, Buggenhout, Lebbeke, Opwijk)

  • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

  • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

    Type: Studentenjob

    Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

  • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KOMBINET

    Type: Studentenjob

    Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Bewakingsagent (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING in sociale netwerken
Look for responds of CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING. Laat een reactie achter voor CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING. CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING. Leave a respond for CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING. CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING op de google maps. Adres en contacten CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING
Location of CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING on the google maps. Address and contacts of CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING

Andere gerelateerde bedrijven als come CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING: Cultura Europa Promotion Art & Culture ASBL | Hellemans | INRA BELGIUM | SELLERIE | Bau Decor

Other related companies as CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING: Cultura Europa Promotion Art & Culture ASBL | Hellemans | INRA BELGIUM | SELLERIE | Bau Decor

CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio BEIJING (CHINA), België. De volledige naam van het bedrijf is CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06631866455. Het bedrijf CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING bevindt zich op het adres: QIN ZHI YUAN 701,100022. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING, openstaande posities, locatie van CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING is a company, that was registered 1991 in BEIJING (CHINA) region, Belgium. Full name of company is CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING, company assigned to the tax number BE06631866455. The company CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING is located at the address: QIN ZHI YUAN 701,100022. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING were not found.
The main activity of CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING is not available. You also can look at reviews of CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING, open positions, location of CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING, BEIJING (CHINA): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING, BEIJING (CHINA): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHINA INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE BEIJING, employees, financial statistics.