ARCHITECTENSTUDIO BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • ARCHITECTENSTUDIO BVBA
Private companiesForestry • ARCHITECTENSTUDIO BVBA

Contactgegevens ARCHITECTENSTUDIO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCHITECTENSTUDIO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCHITECTENSTUDIO BVBA

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Regentiestraat 74,9100, België

Telefoon (phone): 03 778 88 40 03 778 88 40

Fax (fax): 03 778 29 79 03 778 29 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCHITECTENSTUDIO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCHITECTENSTUDIO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCHITECTENSTUDIO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCHITECTENSTUDIO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCHITECTENSTUDIO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCHITECTENSTUDIO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCHITECTENSTUDIO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCHITECTENSTUDIO BVBA
Products information ARCHITECTENSTUDIO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07873596191
Ondernemingsnummer: 6487945556
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 651,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ARCHITECTENSTUDIO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCHITECTENSTUDIO BVBA
(Get full report from official database of BE for ARCHITECTENSTUDIO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCHITECTENSTUDIO BVBA
Addition kinds of activities for ARCHITECTENSTUDIO BVBA

362100. Motoren en generatoren | Motors and generators
20330201. Jam, inclusief imitatie: verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, including imitation: packaged in cans, jars, etc.
27520600. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
27540103. Rotogravure drukwerk | Rotogravure printing
32419902. Natuurlijk cement | Natural cement
38739908. horloge dozen | Watchcases
51420201. Vissen, bevroren: verpakt | Fish, frozen: packaged
51499900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
51940000. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products

Werken bij ARCHITECTENSTUDIO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCHITECTENSTUDIO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCHITECTENSTUDIO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCHITECTENSTUDIO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

  • Technieker huishoudelectro M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technicus professional verzorg je de installatie en herstelling van kleine medische installaties. Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal. Zo ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.

  • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Arts (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

Zoek naar antwoorden van ARCHITECTENSTUDIO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ARCHITECTENSTUDIO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCHITECTENSTUDIO BVBA. Laat een reactie achter voor ARCHITECTENSTUDIO BVBA. ARCHITECTENSTUDIO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCHITECTENSTUDIO BVBA. Leave a respond for ARCHITECTENSTUDIO BVBA. ARCHITECTENSTUDIO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCHITECTENSTUDIO BVBA op de google maps. Adres en contacten ARCHITECTENSTUDIO BVBA
Location of ARCHITECTENSTUDIO BVBA on the google maps. Address and contacts of ARCHITECTENSTUDIO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCHITECTENSTUDIO BVBA ARCHITECTENSTUDIO BVBA: Grimwood BVBA | COMPTOIR INFORMATIQUE | Lady Home SA | Attic | Gilsoul Claude

Other related companies as ARCHITECTENSTUDIO BVBA: Grimwood BVBA | COMPTOIR INFORMATIQUE | Lady Home SA | Attic | Gilsoul Claude

ARCHITECTENSTUDIO BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCHITECTENSTUDIO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07873596191. Het bedrijf ARCHITECTENSTUDIO BVBA bevindt zich op het adres: Regentiestraat 74,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 651,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ARCHITECTENSTUDIO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCHITECTENSTUDIO BVBA is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCHITECTENSTUDIO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCHITECTENSTUDIO BVBA, openstaande posities, locatie van ARCHITECTENSTUDIO BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARCHITECTENSTUDIO BVBA is a company, that was registered 1994 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is ARCHITECTENSTUDIO BVBA, company assigned to the tax number BE07873596191. The company ARCHITECTENSTUDIO BVBA is located at the address: Regentiestraat 74,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 651,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ARCHITECTENSTUDIO BVBA were not found.
The main activity of ARCHITECTENSTUDIO BVBA is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCHITECTENSTUDIO BVBA is not available. You also can look at reviews of ARCHITECTENSTUDIO BVBA, open positions, location of ARCHITECTENSTUDIO BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCHITECTENSTUDIO BVBA, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCHITECTENSTUDIO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCHITECTENSTUDIO BVBA, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCHITECTENSTUDIO BVBA, employees, financial statistics.