Architecten Boyen - Van Vlasselaer

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Architecten Boyen - Van Vlasselaer
Private companiesBusiness Services • Architecten Boyen - Van Vlasselaer

Contactgegevens Architecten Boyen - Van Vlasselaer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Architecten Boyen - Van Vlasselaer: address, phone, fax, email, website, opening hours

Architecten Boyen - Van Vlasselaer

Regio (region): Haacht (Tildonk), België

Adres (address): Kruineikestraat 31,3150, België

Telefoon (phone): 016 60 56 38 016 60 56 38

Fax (fax): +32 (68) 411-32-61 +32 (68) 411-32-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Architecten Boyen - Van Vlasselaer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Architecten Boyen - Van Vlasselaer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Architecten Boyen - Van Vlasselaer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Architecten Boyen - Van Vlasselaer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Architecten Boyen - Van Vlasselaer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Architecten Boyen - Van Vlasselaer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Architecten Boyen - Van Vlasselaer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Architecten Boyen - Van Vlasselaer
Products information Architecten Boyen - Van Vlasselaer

BTW identificatienummer (tax): BE07599761962
Ondernemingsnummer: 1963500976
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Architecten Boyen - Van Vlasselaer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Architecten Boyen - Van Vlasselaer
(Get full report from official database of BE for Architecten Boyen - Van Vlasselaer)

Aanvulling soorten activiteiten voor Architecten Boyen - Van Vlasselaer
Addition kinds of activities for Architecten Boyen - Van Vlasselaer

075102. Pluimvee diensten | Poultry services
352303. Bemestings-, spray-, dusting- en irrigatiemachines | Fertilizing, spraying, dusting, and irrigation machinery
355604. Drankmachines | Beverage machinery
23920101. Bootkussens | Boat cushions
33310202. Billets (primair), koper | Billets (primary), copper
38250313. Meter, vermogensfactor en fasehoek | Meters, power factor and phase angle
39499910. Shuffleboards en shuffleboard apparatuur | Shuffleboards and shuffleboard equipment
42259903. Opslag, zelfopslag | Warehousing, self storage

Werken bij Architecten Boyen - Van Vlasselaer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Architecten Boyen - Van Vlasselaer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Architecten Boyen - Van Vlasselaer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Architecten Boyen - Van Vlasselaer. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

  • Polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Hierbij wordt je ingezet als productiemedewerker of als inpakker, afhankelijk van de drukte. Takenpakket: De vis in de correcte verpakkingsschaal leggen en de schalen in dozen steken. Daarnaast kan je ook instaan voor de aanvoer van vis naar de productielijn. Afgewerkte producten breng je naar de logistieke afdeling.

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Studentenjob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van Architecten Boyen - Van Vlasselaer in sociale netwerken
Look for responds of Architecten Boyen - Van Vlasselaer in social networks

Lees alle opmerkingen voor Architecten Boyen - Van Vlasselaer. Laat een reactie achter voor Architecten Boyen - Van Vlasselaer. Architecten Boyen - Van Vlasselaer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Architecten Boyen - Van Vlasselaer. Leave a respond for Architecten Boyen - Van Vlasselaer. Architecten Boyen - Van Vlasselaer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Architecten Boyen - Van Vlasselaer op de google maps. Adres en contacten Architecten Boyen - Van Vlasselaer
Location of Architecten Boyen - Van Vlasselaer on the google maps. Address and contacts of Architecten Boyen - Van Vlasselaer

Andere gerelateerde bedrijven als come Architecten Boyen - Van Vlasselaer Architecten Boyen - Van Vlasselaer: Van Welden Paul | Ostend Motors BVBA | Odyssee Productions BVBA | LABEL SA SA | Meister Benelux S.A.

Other related companies as Architecten Boyen - Van Vlasselaer: Van Welden Paul | Ostend Motors BVBA | Odyssee Productions BVBA | LABEL SA SA | Meister Benelux S.A.

Architecten Boyen - Van Vlasselaer is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Haacht (Tildonk), België. De volledige naam van het bedrijf is Architecten Boyen - Van Vlasselaer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07599761962. Het bedrijf Architecten Boyen - Van Vlasselaer bevindt zich op het adres: Kruineikestraat 31,3150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Architecten Boyen - Van Vlasselaer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Architecten Boyen - Van Vlasselaer is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Architecten Boyen - Van Vlasselaer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Architecten Boyen - Van Vlasselaer, openstaande posities, locatie van Architecten Boyen - Van Vlasselaer op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Architecten Boyen - Van Vlasselaer is a company, that was registered 1994 in Haacht (Tildonk) region, Belgium. Full name of company is Architecten Boyen - Van Vlasselaer, company assigned to the tax number BE07599761962. The company Architecten Boyen - Van Vlasselaer is located at the address: Kruineikestraat 31,3150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Architecten Boyen - Van Vlasselaer were not found.
The main activity of Architecten Boyen - Van Vlasselaer is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Architecten Boyen - Van Vlasselaer is not available. You also can look at reviews of Architecten Boyen - Van Vlasselaer, open positions, location of Architecten Boyen - Van Vlasselaer on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Architecten Boyen - Van Vlasselaer, Haacht (Tildonk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Architecten Boyen - Van Vlasselaer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Architecten Boyen - Van Vlasselaer, Haacht (Tildonk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Architecten Boyen - Van Vlasselaer, employees, financial statistics.