J.P. Electronics SPRL

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • J.P. Electronics SPRL
Private companiesApparel and Accessory Stores • J.P. Electronics SPRL

Contactgegevens J.P. Electronics SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.P. Electronics SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.P. Electronics SPRL

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Jan Baptist Devlemincklaan 142,1930, België

Telefoon (phone): 02 720 93 80 02 720 93 80

Fax (fax): 02 721 10 06 02 721 10 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.P. Electronics SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.P. Electronics SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.P. Electronics SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.P. Electronics SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.P. Electronics SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.P. Electronics SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.P. Electronics SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.P. Electronics SPRL
Products information J.P. Electronics SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05866119384
Ondernemingsnummer: 2928100585
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 899,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in J.P. Electronics SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.P. Electronics SPRL
(Get full report from official database of BE for J.P. Electronics SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.P. Electronics SPRL
Addition kinds of activities for J.P. Electronics SPRL

799911. Instructie scholen, kampen en diensten | Instruction schools, camps, and services
02539900. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
15429906. Bewaar voorbouw | Store front construction
38120302. Binnacles (kompasbehuizingen) | Binnacles (compass housings)
38220102. Ventilator controle, temperatuur responsief | Fan control, temperature responsive
39490000. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec

Werken bij J.P. Electronics SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.P. Electronics SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.P. Electronics SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.P. Electronics SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

  • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Winkelbediende M/V (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste winkelmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met je collega's zorg je voor een aangenaam winkelgebeuren. algemene kassataken klanten verder helpen rekken aanvullen winkel op orde houden

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Ploegtechnieker gevraagd (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende klanten van ons zoeken we een ploegtechnieker Je bent sterk in mechanica of elektriciteit maar je bezit wel een basis van het andere. Of je bent een krak in PLC-sturingen... Je wenst te werken in een bedrijf dat volop vernieuwd, oog heeft voor zijn technieker. Je wenst in ploegen te werken én je kon gisteren al starten? Dan zoeken wij jou!

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

Zoek naar antwoorden van J.P. Electronics SPRL in sociale netwerken
Look for responds of J.P. Electronics SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.P. Electronics SPRL. Laat een reactie achter voor J.P. Electronics SPRL. J.P. Electronics SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.P. Electronics SPRL. Leave a respond for J.P. Electronics SPRL. J.P. Electronics SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.P. Electronics SPRL op de google maps. Adres en contacten J.P. Electronics SPRL
Location of J.P. Electronics SPRL on the google maps. Address and contacts of J.P. Electronics SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come J.P. Electronics SPRL J.P. Electronics SPRL: De Cuyper | LAMPAERT - POLFLIET BVBA | CEULEMANS BVBA | Dessy E | VAN KEMPEN

Other related companies as J.P. Electronics SPRL: De Cuyper | LAMPAERT - POLFLIET BVBA | CEULEMANS BVBA | Dessy E | VAN KEMPEN

J.P. Electronics SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is J.P. Electronics SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05866119384. Het bedrijf J.P. Electronics SPRL bevindt zich op het adres: Jan Baptist Devlemincklaan 142,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 899,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in J.P. Electronics SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.P. Electronics SPRL is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.P. Electronics SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.P. Electronics SPRL, openstaande posities, locatie van J.P. Electronics SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

J.P. Electronics SPRL is a company, that was registered 2003 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is J.P. Electronics SPRL, company assigned to the tax number BE05866119384. The company J.P. Electronics SPRL is located at the address: Jan Baptist Devlemincklaan 142,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 899,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in J.P. Electronics SPRL were not found.
The main activity of J.P. Electronics SPRL is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.P. Electronics SPRL is not available. You also can look at reviews of J.P. Electronics SPRL, open positions, location of J.P. Electronics SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.P. Electronics SPRL, Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.P. Electronics SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.P. Electronics SPRL, Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.P. Electronics SPRL, employees, financial statistics.