DECORATIE & BELETTERING KAZO

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • DECORATIE & BELETTERING KAZO
Private companiesChemicals and Allied Products • DECORATIE & BELETTERING KAZO

Contactgegevens DECORATIE & BELETTERING KAZO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECORATIE & BELETTERING KAZO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECORATIE & BELETTERING KAZO

Regio (region): Middelkerke, België

Adres (address): Louis Logierlaan 21,8430, België

Telefoon (phone): 059 31 41 79 059 31 41 79

Fax (fax): +32 (84) 283-32-25 +32 (84) 283-32-25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECORATIE & BELETTERING KAZO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECORATIE & BELETTERING KAZO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECORATIE & BELETTERING KAZO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECORATIE & BELETTERING KAZO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECORATIE & BELETTERING KAZO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECORATIE & BELETTERING KAZO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECORATIE & BELETTERING KAZO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECORATIE & BELETTERING KAZO
Products information DECORATIE & BELETTERING KAZO

BTW identificatienummer (tax): BE03746582031
Ondernemingsnummer: 5487640380
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DECORATIE & BELETTERING KAZO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECORATIE & BELETTERING KAZO
(Get full report from official database of BE for DECORATIE & BELETTERING KAZO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECORATIE & BELETTERING KAZO
Addition kinds of activities for DECORATIE & BELETTERING KAZO

35499904. Propellerrichtenpersen | Propeller straightening presses
42259903. Opslag, zelfopslag | Warehousing, self storage
55510400. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
72219900. Fotografische studio's, portret, nec | Photographic studios, portrait, nec
73810202. Vingerafdruk service | Fingerprint service

Werken bij DECORATIE & BELETTERING KAZO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECORATIE & BELETTERING KAZO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECORATIE & BELETTERING KAZO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECORATIE & BELETTERING KAZO. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Ijzervlechter - lasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent werkzaam in de staalafdeling als toelevering van de betonproductie Knippen, plooien, assembleren, lassen van diverse prefab wapeningen Prefabricatie van diverse wapeningen volgens plan Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Je ontvangt een zeer mooie verloning en komt bij goed functioneren vrij snel in vaste dienst. 

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

  • BEGELEIDER KINDERDAGVERBLIJF/KINDERVERZORG(ST)ER (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: Cura Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de proffessionele opvang van baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Je zorgt voor een kwalitatieve opvang, zorg en begeleiding. Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan op juiste manier communiceren naar het kind, collega's en ouders. Je werkt 4 of 5 dagen per week en bent flexibel.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

  • Kelner (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van DECORATIE & BELETTERING KAZO in sociale netwerken
Look for responds of DECORATIE & BELETTERING KAZO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECORATIE & BELETTERING KAZO. Laat een reactie achter voor DECORATIE & BELETTERING KAZO. DECORATIE & BELETTERING KAZO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECORATIE & BELETTERING KAZO. Leave a respond for DECORATIE & BELETTERING KAZO. DECORATIE & BELETTERING KAZO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECORATIE & BELETTERING KAZO op de google maps. Adres en contacten DECORATIE & BELETTERING KAZO
Location of DECORATIE & BELETTERING KAZO on the google maps. Address and contacts of DECORATIE & BELETTERING KAZO

Andere gerelateerde bedrijven als come DECORATIE & BELETTERING KAZO DECORATIE & BELETTERING KAZO: E Z Cool (TM) | WAW BALLOONS | DETHLEFFS-VAN SANDE | Infra NV | Verhoeyen-Bostijn

Other related companies as DECORATIE & BELETTERING KAZO: E Z Cool (TM) | WAW BALLOONS | DETHLEFFS-VAN SANDE | Infra NV | Verhoeyen-Bostijn

DECORATIE & BELETTERING KAZO is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Middelkerke, België. De volledige naam van het bedrijf is DECORATIE & BELETTERING KAZO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03746582031. Het bedrijf DECORATIE & BELETTERING KAZO bevindt zich op het adres: Louis Logierlaan 21,8430. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 326,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DECORATIE & BELETTERING KAZO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECORATIE & BELETTERING KAZO is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECORATIE & BELETTERING KAZO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECORATIE & BELETTERING KAZO, openstaande posities, locatie van DECORATIE & BELETTERING KAZO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DECORATIE & BELETTERING KAZO is a company, that was registered 1988 in Middelkerke region, Belgium. Full name of company is DECORATIE & BELETTERING KAZO, company assigned to the tax number BE03746582031. The company DECORATIE & BELETTERING KAZO is located at the address: Louis Logierlaan 21,8430. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 326,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DECORATIE & BELETTERING KAZO were not found.
The main activity of DECORATIE & BELETTERING KAZO is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DECORATIE & BELETTERING KAZO is not available. You also can look at reviews of DECORATIE & BELETTERING KAZO, open positions, location of DECORATIE & BELETTERING KAZO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECORATIE & BELETTERING KAZO, Middelkerke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECORATIE & BELETTERING KAZO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECORATIE & BELETTERING KAZO, Middelkerke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECORATIE & BELETTERING KAZO, employees, financial statistics.