Ateliers P Sauvage SA

Contactgegevens Ateliers P Sauvage SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers P Sauvage SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers P Sauvage SA

Regio (region): Verviers (Stembert), België

Adres (address): Zoning Industriel,4801, België

Telefoon (phone): 087 31 22 77 087 31 22 77

Fax (fax): 087 31 22 77 087 31 22 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers P Sauvage SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers P Sauvage SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers P Sauvage SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers P Sauvage SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers P Sauvage SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers P Sauvage SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers P Sauvage SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers P Sauvage SA
Products information Ateliers P Sauvage SA

BTW identificatienummer (tax): BE01817932128
Ondernemingsnummer: 9115875244
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 500,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Ateliers P Sauvage SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers P Sauvage SA
(Get full report from official database of BE for Ateliers P Sauvage SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers P Sauvage SA
Addition kinds of activities for Ateliers P Sauvage SA

344802. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
07510202. Pluimvee coop schoonmaakdiensten | Poultry coop cleaning services
14990406. Scythestone steengroeven | Scythestone quarrying
17310400. Veiligheids- en beveiligingsspecialisatie | Safety and security specialization
29110306. Nog olie | Still oil
30691011. Kleppen, hard rubber | Valves, hard rubber
73810103. Wachthondenverhuur | Guard dog rental

Werken bij Ateliers P Sauvage SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers P Sauvage SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers P Sauvage SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers P Sauvage SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker beenhouwerij (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal in supermarkt op de afdeling beenhouwerij klanten bestellen. Je taken zijn vlees versnijden, sates maken, slaatjes bereiden. Je staat ook in voor de afwas en helpt mee aan de opkuis.

 • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

 • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

 • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

 • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

 • Polyesterverwerker (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

 • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

 • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • Warehouse Supervisor (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: VMC-SELECT

  Type: Vaste Job

  Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

 • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: THUISVERPLEGING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

 • Arts (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

 • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Ateliers P Sauvage SA in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers P Sauvage SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers P Sauvage SA. Laat een reactie achter voor Ateliers P Sauvage SA. Ateliers P Sauvage SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers P Sauvage SA. Leave a respond for Ateliers P Sauvage SA. Ateliers P Sauvage SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers P Sauvage SA op de google maps. Adres en contacten Ateliers P Sauvage SA
Location of Ateliers P Sauvage SA on the google maps. Address and contacts of Ateliers P Sauvage SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers P Sauvage SA Ateliers P Sauvage SA: Verheye BVBA | IMPRIMERIE DE WAIMES SPRL | OPHARDT BELGIEN MBH | Cocquibus-Wahl Trading SA | Barkentine Armada Group N.V

Other related companies as Ateliers P Sauvage SA: Verheye BVBA | IMPRIMERIE DE WAIMES SPRL | OPHARDT BELGIEN MBH | Cocquibus-Wahl Trading SA | Barkentine Armada Group N.V

Ateliers P Sauvage SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Verviers (Stembert), België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers P Sauvage SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01817932128. Het bedrijf Ateliers P Sauvage SA bevindt zich op het adres: Zoning Industriel,4801. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 500,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Ateliers P Sauvage SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ateliers P Sauvage SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers P Sauvage SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers P Sauvage SA, openstaande posities, locatie van Ateliers P Sauvage SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ateliers P Sauvage SA is a company, that was registered 2005 in Verviers (Stembert) region, Belgium. Full name of company is Ateliers P Sauvage SA, company assigned to the tax number BE01817932128. The company Ateliers P Sauvage SA is located at the address: Zoning Industriel,4801. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 500,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Ateliers P Sauvage SA were not found.
The main activity of Ateliers P Sauvage SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers P Sauvage SA is not available. You also can look at reviews of Ateliers P Sauvage SA, open positions, location of Ateliers P Sauvage SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers P Sauvage SA, Verviers (Stembert): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers P Sauvage SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers P Sauvage SA, Verviers (Stembert): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers P Sauvage SA, employees, financial statistics.