Sterck

Contactgegevens Sterck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sterck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sterck

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): Markt 32,2860, België

Telefoon (phone): 015 31 92 41 015 31 92 41

Fax (fax): +32 (83) 359-92-86 +32 (83) 359-92-86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sterck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sterck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sterck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sterck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sterck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sterck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sterck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sterck
Products information Sterck

BTW identificatienummer (tax): BE05614532470
Ondernemingsnummer: 7049072265
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 643,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sterck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sterck
(Get full report from official database of BE for Sterck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sterck
Addition kinds of activities for Sterck

9131. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined
781299. Film- en videoproductie, anders | Motion picture and video production, nec
873302. Niet-commerciële sociale onderzoeksorganisatie | Noncommercial social research organization
20370100. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
20999919. Tortillas, vers of gekoeld | Tortillas, fresh or refrigerated
28440302. Concentraten, parfum | Concentrates, perfume
38210102. Centrifuges, laboratorium | Centrifuges, laboratory
51590403. Woltoppen | Wool tops
59990902. Convalescent materiaal en benodigdheden | Convalescent equipment and supplies
83220303. Rampenservice | Disaster service

Werken bij Sterck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sterck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sterck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sterck. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKVOORBEREIDER - PLANNER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaal noden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • verkoopmedewerker Fashion (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: je verwelkomt elke klant met een glimlach (niet pushend) je geeft advies en biedt mooie combinaties aan zodat de klant goed zijn/haar keuze kan maken Je staat in voor de vrouwenkleding en kinderkleding. je helpt ondertussen ook andere klanten verder en zorgt dat de winkel netjes blijft. je rekent af en zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel naar buiten gaat je hebt geen probleem met weekendwerk: zaterdag halve dag (1/2 weekend) iedere zondag hele dag

  • Technieker buitendienst REGIO WAASLAND (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker buitendienst: Staat u in voor het assisteren bij technische handelingen zoals het onderhouden en herstellen van machines. Het gaat hier vooral over elektrische storingen maar kennis van hydraulica en mechanica is zeer belangrijk. Na een uitgebreide interne opleiding wordt u geacht zelfstandig te werken (probleemoplossend denken). U werkt voornamelijk op verplaatsing

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

Zoek naar antwoorden van Sterck in sociale netwerken
Look for responds of Sterck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sterck. Laat een reactie achter voor Sterck. Sterck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sterck. Leave a respond for Sterck. Sterck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sterck op de google maps. Adres en contacten Sterck
Location of Sterck on the google maps. Address and contacts of Sterck

Andere gerelateerde bedrijven als come Sterck Sterck: Incotech BVBA | MOETIE | DRUKKERIJ HELLEMANS | Arab Compo | de decker, fredrik

Other related companies as Sterck: Incotech BVBA | MOETIE | DRUKKERIJ HELLEMANS | Arab Compo | de decker, fredrik

Sterck is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is Sterck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05614532470. Het bedrijf Sterck bevindt zich op het adres: Markt 32,2860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 643,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sterck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sterck is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sterck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sterck, openstaande posities, locatie van Sterck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sterck is a company, that was registered 2001 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is Sterck, company assigned to the tax number BE05614532470. The company Sterck is located at the address: Markt 32,2860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 643,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sterck were not found.
The main activity of Sterck is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Sterck is not available. You also can look at reviews of Sterck, open positions, location of Sterck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sterck, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sterck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sterck, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sterck, employees, financial statistics.