DRUKKERIJ HELLEMANS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • DRUKKERIJ HELLEMANS
Private companiesLegal Services • DRUKKERIJ HELLEMANS

Contactgegevens DRUKKERIJ HELLEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ HELLEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ HELLEMANS

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): Drevendaal 13,2860, België

Telefoon (phone): +32 (19) 990-99-99 +32 (19) 990-99-99

Fax (fax): +32 (51) 615-19-76 +32 (51) 615-19-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ HELLEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ HELLEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ HELLEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ HELLEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ HELLEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ HELLEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ HELLEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ HELLEMANS
Products information DRUKKERIJ HELLEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE08239166259
Ondernemingsnummer: 4105834960
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 884,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DRUKKERIJ HELLEMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ HELLEMANS
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ HELLEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ HELLEMANS
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ HELLEMANS

3463. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
07429902. Dierenarts, dierlijke specialiteiten | Veterinarian, animal specialties
20770206. Sardine olie | Sardine oil
30890100. Plastics containers, behalve schuim | Plastics containers, except foam
35850508. Tanks, soda water | Tanks, soda water
36329901. Vriezers, huis en boerderij | Freezers, home and farm
39619900. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
47310201. Binnenlandse goederenvervoer | Domestic freight forwarding
50829903. Voorladers | Front end loaders
50840107. Voedselproductie machines | Food product manufacturing machinery

Werken bij DRUKKERIJ HELLEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ HELLEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ HELLEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ HELLEMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

    Regio: UIKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

    Regio: België

    Bedrijf: La Confiance

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ HELLEMANS in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ HELLEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ HELLEMANS. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ HELLEMANS. DRUKKERIJ HELLEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ HELLEMANS. Leave a respond for DRUKKERIJ HELLEMANS. DRUKKERIJ HELLEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ HELLEMANS op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ HELLEMANS
Location of DRUKKERIJ HELLEMANS on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ HELLEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ HELLEMANS DRUKKERIJ HELLEMANS: Vancouillie BVBA | O.P. Automatisatie BVBA | Rombouts-Neyrinck & Co | Interleasing Rent | HRN DEMA International

Other related companies as DRUKKERIJ HELLEMANS: Vancouillie BVBA | O.P. Automatisatie BVBA | Rombouts-Neyrinck & Co | Interleasing Rent | HRN DEMA International

DRUKKERIJ HELLEMANS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ HELLEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08239166259. Het bedrijf DRUKKERIJ HELLEMANS bevindt zich op het adres: Drevendaal 13,2860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 884,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DRUKKERIJ HELLEMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ HELLEMANS is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ HELLEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ HELLEMANS, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ HELLEMANS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DRUKKERIJ HELLEMANS is a company, that was registered 2017 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ HELLEMANS, company assigned to the tax number BE08239166259. The company DRUKKERIJ HELLEMANS is located at the address: Drevendaal 13,2860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 884,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DRUKKERIJ HELLEMANS were not found.
The main activity of DRUKKERIJ HELLEMANS is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ HELLEMANS is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ HELLEMANS, open positions, location of DRUKKERIJ HELLEMANS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ HELLEMANS, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ HELLEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ HELLEMANS, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ HELLEMANS, employees, financial statistics.