HRN DEMA International

Particuliere bedrijvenLegale diensten • HRN DEMA International
Private companiesLegal Services • HRN DEMA International

Contactgegevens HRN DEMA International: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HRN DEMA International: address, phone, fax, email, website, opening hours

HRN DEMA International

Regio (region): Antwerpen BE-2018 - BE, België

Adres (address): Pelikaanstraat 20, België

Telefoon (phone): +31-36-5462400 +31-36-5462400

Fax (fax): +31-36-5462424 +31-36-5462424

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HRN DEMA International: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HRN DEMA International"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HRN DEMA International"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HRN DEMA International, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HRN DEMA International. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HRN DEMA International, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HRN DEMA International. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HRN DEMA International
Products information HRN DEMA International

BTW identificatienummer (tax): BE04543640136
Ondernemingsnummer: 4006134033
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in HRN DEMA International zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HRN DEMA International
(Get full report from official database of BE for HRN DEMA International)

Aanvulling soorten activiteiten voor HRN DEMA International
Addition kinds of activities for HRN DEMA International

205300. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
24919902. Millwork, behandeld hout | Millwork, treated wood
34949900. Ventielen en buisleidingen, nec, nec | Valves and pipe fittings, nec, nec
35320000. Mijnbouwmachines | Mining machinery
36120110. Transmissie en distributie spanning regulatoren | Transmission and distribution voltage regulators
39999939. Teargas apparaten en apparatuur | Tear gas devices and equipment
51820201. Cocktails, alcoholisch: voorverwarmd | Cocktails, alcoholic: premixed

Werken bij HRN DEMA International: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HRN DEMA International: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HRN DEMA International. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HRN DEMA International. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolspuiter (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

  • Verkoopmedewerk(st)er Herenboetiek (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verko(o)p(st)er gezocht  - 21u/week - voor Herenboetiek (M/V): Op een vriendelijke en professionele manier onthaal je de klanten. Je zorgt voor een uitgebreide en behulpzame dienstverlening. Uiteraard bewaak je de aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van de boetiek.    

  • Koeltechnieker (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Q-jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt kennis van koelinstallaties en je wilt graag op verplaatsing werken. Je zal koelinstallaties installeren en onderhouden.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • jobstudent winkelbediende op zaterdagvoormiddag (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: KRANTEN- EN KRUIDENIERSZAAK MARTINE

    Type: Studentenjob

    kassa, bedienen van klanten, aanvullen rekken, onderhoud winkel ...

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Flexijob

    Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van HRN DEMA International in sociale netwerken
Look for responds of HRN DEMA International in social networks

Lees alle opmerkingen voor HRN DEMA International. Laat een reactie achter voor HRN DEMA International. HRN DEMA International bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HRN DEMA International. Leave a respond for HRN DEMA International. HRN DEMA International on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HRN DEMA International op de google maps. Adres en contacten HRN DEMA International
Location of HRN DEMA International on the google maps. Address and contacts of HRN DEMA International

Andere gerelateerde bedrijven als come HRN DEMA International HRN DEMA International: Hoirelbeke Carrosserie | Descheemaeker NV | Rihon & Co SPRL | Hogeschool Gent | Boyens Danny CVBA

Other related companies as HRN DEMA International: Hoirelbeke Carrosserie | Descheemaeker NV | Rihon & Co SPRL | Hogeschool Gent | Boyens Danny CVBA

HRN DEMA International is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Antwerpen BE-2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is HRN DEMA International, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04543640136. Het bedrijf HRN DEMA International bevindt zich op het adres: Pelikaanstraat 20. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 193,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in HRN DEMA International zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HRN DEMA International is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HRN DEMA International is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HRN DEMA International, openstaande posities, locatie van HRN DEMA International op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HRN DEMA International is a company, that was registered 1994 in Antwerpen BE-2018 - BE region, Belgium. Full name of company is HRN DEMA International, company assigned to the tax number BE04543640136. The company HRN DEMA International is located at the address: Pelikaanstraat 20. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 193,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in HRN DEMA International were not found.
The main activity of HRN DEMA International is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HRN DEMA International is not available. You also can look at reviews of HRN DEMA International, open positions, location of HRN DEMA International on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HRN DEMA International, Antwerpen BE-2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HRN DEMA International, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HRN DEMA International, Antwerpen BE-2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HRN DEMA International, employees, financial statistics.