A La Maison du Destructeur Kosta SPRL

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • A La Maison du Destructeur Kosta SPRL
Private companiesEducational Services • A La Maison du Destructeur Kosta SPRL

Contactgegevens A La Maison du Destructeur Kosta SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A La Maison du Destructeur Kosta SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A La Maison du Destructeur Kosta SPRL

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Neerstalse Steenweg 206,1190, België

Telefoon (phone): 02 344 17 00; 0475 79 79 03 02 344 17 00; 0475 79 79 03

Fax (fax): 02 344 65 97 02 344 65 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A La Maison du Destructeur Kosta SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A La Maison du Destructeur Kosta SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A La Maison du Destructeur Kosta SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A La Maison du Destructeur Kosta SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A La Maison du Destructeur Kosta SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A La Maison du Destructeur Kosta SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A La Maison du Destructeur Kosta SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A La Maison du Destructeur Kosta SPRL
Products information A La Maison du Destructeur Kosta SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07620635986
Ondernemingsnummer: 8853027343
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 424,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A La Maison du Destructeur Kosta SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A La Maison du Destructeur Kosta SPRL
(Get full report from official database of BE for A La Maison du Destructeur Kosta SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A La Maison du Destructeur Kosta SPRL
Addition kinds of activities for A La Maison du Destructeur Kosta SPRL

386101. Gevoelig film, doek en papier | Sensitized film, cloth, and paper
873401. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories
17990202. Coating van betonnen structuren met plastic | Coating of concrete structures with plastic
38120109. Driftmeters, luchtvaart | Driftmeters, aeronautical
39990000. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
50829907. Power shovels | Power shovels
79991511. Toeristische attractie, commercieel | Tourist attraction, commercial
83999904. Fondsverhogende organisatie, zonder kosten | Fund raising organization, non-fee basis

Werken bij A La Maison du Destructeur Kosta SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A La Maison du Destructeur Kosta SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A La Maison du Destructeur Kosta SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A La Maison du Destructeur Kosta SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • Bekister (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken voor een modern bouwbedrijf dat grote bouwprojecten uitvoert? Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk tot ploegbaas of meestergast. -vertrek en eindpunt is in Aalter

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Momenteel zijn wij dringend op zoek naar iemand in de regio DE PINTE/SINT-MARTENS-LATEM

  • Huishoudhulpen regio Brecht en Sint-Job (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Sint-Job: voornamelijk poetsen en strijken, maar ook boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Huishoudhulp Brasschaat 16u/week (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Brasschaat zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 16u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Verkoper slagerij (zaterdag- en zondagvoormiddag) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op zaterdagvoormiddag en zondag voormiddag mee te helpen met het bedienen van klanten te werken van 8.30-12.30u of van 9-12u ook eventueel op woensdag namiddag

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

  • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEAUTY SECRETS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van A La Maison du Destructeur Kosta SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A La Maison du Destructeur Kosta SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A La Maison du Destructeur Kosta SPRL. Laat een reactie achter voor A La Maison du Destructeur Kosta SPRL. A La Maison du Destructeur Kosta SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A La Maison du Destructeur Kosta SPRL. Leave a respond for A La Maison du Destructeur Kosta SPRL. A La Maison du Destructeur Kosta SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A La Maison du Destructeur Kosta SPRL op de google maps. Adres en contacten A La Maison du Destructeur Kosta SPRL
Location of A La Maison du Destructeur Kosta SPRL on the google maps. Address and contacts of A La Maison du Destructeur Kosta SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A La Maison du Destructeur Kosta SPRL A La Maison du Destructeur Kosta SPRL: Minoc Business Press | Synstar Computer Services N.V. | Claude Lavender | Monique Fontaine | TykeNet

Other related companies as A La Maison du Destructeur Kosta SPRL: Minoc Business Press | Synstar Computer Services N.V. | Claude Lavender | Monique Fontaine | TykeNet

A La Maison du Destructeur Kosta SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is A La Maison du Destructeur Kosta SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07620635986. Het bedrijf A La Maison du Destructeur Kosta SPRL bevindt zich op het adres: Neerstalse Steenweg 206,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 424,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A La Maison du Destructeur Kosta SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A La Maison du Destructeur Kosta SPRL is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A La Maison du Destructeur Kosta SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A La Maison du Destructeur Kosta SPRL, openstaande posities, locatie van A La Maison du Destructeur Kosta SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A La Maison du Destructeur Kosta SPRL is a company, that was registered 1994 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is A La Maison du Destructeur Kosta SPRL, company assigned to the tax number BE07620635986. The company A La Maison du Destructeur Kosta SPRL is located at the address: Neerstalse Steenweg 206,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 424,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A La Maison du Destructeur Kosta SPRL were not found.
The main activity of A La Maison du Destructeur Kosta SPRL is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A La Maison du Destructeur Kosta SPRL is not available. You also can look at reviews of A La Maison du Destructeur Kosta SPRL, open positions, location of A La Maison du Destructeur Kosta SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A La Maison du Destructeur Kosta SPRL, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A La Maison du Destructeur Kosta SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A La Maison du Destructeur Kosta SPRL, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A La Maison du Destructeur Kosta SPRL, employees, financial statistics.