A. Byttebier-Michels NV

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • A. Byttebier-Michels NV

Contactgegevens A. Byttebier-Michels NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Byttebier-Michels NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Byttebier-Michels NV

Regio (region): Anzegem (Vichte), België

Adres (address): Oudenaardestraat 110,8570, België

Telefoon (phone): 056 77 88 44 056 77 88 44

Fax (fax): 056 78 26 79 056 78 26 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Byttebier-Michels NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Byttebier-Michels NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Byttebier-Michels NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Byttebier-Michels NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Byttebier-Michels NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Byttebier-Michels NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Byttebier-Michels NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Byttebier-Michels NV
Products information A. Byttebier-Michels NV

BTW identificatienummer (tax): BE08283935546
Ondernemingsnummer: 1947845458
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 733,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A. Byttebier-Michels NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Byttebier-Michels NV
(Get full report from official database of BE for A. Byttebier-Michels NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Byttebier-Michels NV
Addition kinds of activities for A. Byttebier-Michels NV

4783. Verpakking en kratten | Packing and crating
239100. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
326905. Aardappelbloemisten artikelen | Pottery florists' articles
22810206. Nytril garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Nytril yarn, spun: made from purchased staple
24930402. Isolatieplaat, celvezel | Insulation board, cellular fiber
25220402. Tafels, kantoor: behalve hout | Tables, office: except wood
29520000. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
38290209. magnetometers | Magnetometers
73590101. Verhuur van tapijt en stoffering | Carpet and upholstery cleaning equipment rental

Werken bij A. Byttebier-Michels NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Byttebier-Michels NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Byttebier-Michels NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Byttebier-Michels NV. Looking for open vacancies in other companies

  • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

  • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Brunel - Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

Zoek naar antwoorden van A. Byttebier-Michels NV in sociale netwerken
Look for responds of A. Byttebier-Michels NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Byttebier-Michels NV. Laat een reactie achter voor A. Byttebier-Michels NV. A. Byttebier-Michels NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Byttebier-Michels NV. Leave a respond for A. Byttebier-Michels NV. A. Byttebier-Michels NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Byttebier-Michels NV op de google maps. Adres en contacten A. Byttebier-Michels NV
Location of A. Byttebier-Michels NV on the google maps. Address and contacts of A. Byttebier-Michels NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Byttebier-Michels NV A. Byttebier-Michels NV: Noteboom F | AA Longin Services | ROFA CERAMICS | Bartrade | IMMOGY BVBA

Other related companies as A. Byttebier-Michels NV: Noteboom F | AA Longin Services | ROFA CERAMICS | Bartrade | IMMOGY BVBA

A. Byttebier-Michels NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Anzegem (Vichte), België. De volledige naam van het bedrijf is A. Byttebier-Michels NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08283935546. Het bedrijf A. Byttebier-Michels NV bevindt zich op het adres: Oudenaardestraat 110,8570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 733,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A. Byttebier-Michels NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. Byttebier-Michels NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Byttebier-Michels NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Byttebier-Michels NV, openstaande posities, locatie van A. Byttebier-Michels NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. Byttebier-Michels NV is a company, that was registered 2012 in Anzegem (Vichte) region, Belgium. Full name of company is A. Byttebier-Michels NV, company assigned to the tax number BE08283935546. The company A. Byttebier-Michels NV is located at the address: Oudenaardestraat 110,8570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 733,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A. Byttebier-Michels NV were not found.
The main activity of A. Byttebier-Michels NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Byttebier-Michels NV is not available. You also can look at reviews of A. Byttebier-Michels NV, open positions, location of A. Byttebier-Michels NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Byttebier-Michels NV, Anzegem (Vichte): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Byttebier-Michels NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Byttebier-Michels NV, Anzegem (Vichte): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Byttebier-Michels NV, employees, financial statistics.