AA Longin Services

Contactgegevens AA Longin Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA Longin Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA Longin Services

Regio (region): Rotselaar, België

Adres (address): Wingepark 29,3110, België

Telefoon (phone): 016 44 80 20; 016 44 80 70; 0800 944 50 016 44 80 20; 016 44 80 70; 0800 944 50

Fax (fax): 0800 133 43; 016 44 82 53 0800 133 43; 016 44 82 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA Longin Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA Longin Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA Longin Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA Longin Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA Longin Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA Longin Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA Longin Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA Longin Services
Products information AA Longin Services

BTW identificatienummer (tax): BE09113952636
Ondernemingsnummer: 6607696533
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AA Longin Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA Longin Services
(Get full report from official database of BE for AA Longin Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA Longin Services
Addition kinds of activities for AA Longin Services

228200. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
519999. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
734202. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
22210201. Kledingweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Dress fabrics, manmade fiber and silk
35310616. Tractoren, tracklaying | Tractors, tracklaying
35590201. Boot maken en repareren van machines | Boot making and repairing machinery
49250102. Coke oven gas, productie en distributie | Coke oven gas, production and distribution
50999913. Zonnebril | Sunglasses

Werken bij AA Longin Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA Longin Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA Longin Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA Longin Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • Tester R&D (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

  • CNC Operator (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je kan planlezen je kent de verschillende bewerkingsfase van de buizen je bedient zelfstandig conventionele en cnc gestuurde machines je bent in staat om de buizenplooimachine efficiënt te bedienen je controleert de buizen op correctheid je beheert de voorraad buizen en aansluitingen je werkt veilig reinigt je werkpost en je machine

  • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Beernem - Oostkamp (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulpen Meeuwen - Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEOPOLDSBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Meeuwen-Gruitrode zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

  • customer service (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: SIEVERT

    Type: Vaste Job

    -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

  • STANSER MET ERVARING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HARDY VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste stanser. Ervaring vereist. U wordt tewerkgesteld in een bedrijf met veel groeipotentieel. Jouw taken: Zelfstandig instellen en bedienen van de stansmachine Monteren en bijstellen van de stansvorm Produceren (stansen) van karton verpakkingen. Het oplossen van kleine storingen

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • RESERVE Industrieel reinigers Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Deinze & Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van AA Longin Services in sociale netwerken
Look for responds of AA Longin Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA Longin Services. Laat een reactie achter voor AA Longin Services. AA Longin Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA Longin Services. Leave a respond for AA Longin Services. AA Longin Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA Longin Services op de google maps. Adres en contacten AA Longin Services
Location of AA Longin Services on the google maps. Address and contacts of AA Longin Services

Andere gerelateerde bedrijven als come AA Longin Services AA Longin Services: PATTYN RENAAT GROND-& BETONWERKEN | Epoque Fine Old Jewels | Vangompel C | Sobeo SCRL | Scherzando sa

Other related companies as AA Longin Services: PATTYN RENAAT GROND-& BETONWERKEN | Epoque Fine Old Jewels | Vangompel C | Sobeo SCRL | Scherzando sa

AA Longin Services is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Rotselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is AA Longin Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09113952636. Het bedrijf AA Longin Services bevindt zich op het adres: Wingepark 29,3110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 700,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AA Longin Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AA Longin Services is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA Longin Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA Longin Services, openstaande posities, locatie van AA Longin Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AA Longin Services is a company, that was registered 2000 in Rotselaar region, Belgium. Full name of company is AA Longin Services, company assigned to the tax number BE09113952636. The company AA Longin Services is located at the address: Wingepark 29,3110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 700,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AA Longin Services were not found.
The main activity of AA Longin Services is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AA Longin Services is not available. You also can look at reviews of AA Longin Services, open positions, location of AA Longin Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA Longin Services, Rotselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA Longin Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA Longin Services, Rotselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA Longin Services, employees, financial statistics.