Epoque Fine Old Jewels

Contactgegevens Epoque Fine Old Jewels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Epoque Fine Old Jewels: address, phone, fax, email, website, opening hours

Epoque Fine Old Jewels

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Voorstraat 12,8500, België

Telefoon (phone): 056 21 01 02 056 21 01 02

Fax (fax): 056 22 93 40 056 22 93 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Epoque Fine Old Jewels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Epoque Fine Old Jewels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Epoque Fine Old Jewels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Epoque Fine Old Jewels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Epoque Fine Old Jewels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Epoque Fine Old Jewels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Epoque Fine Old Jewels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Epoque Fine Old Jewels
Products information Epoque Fine Old Jewels

BTW identificatienummer (tax): BE07801910400
Ondernemingsnummer: 6630493164
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Epoque Fine Old Jewels zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Epoque Fine Old Jewels
(Get full report from official database of BE for Epoque Fine Old Jewels)

Aanvulling soorten activiteiten voor Epoque Fine Old Jewels
Addition kinds of activities for Epoque Fine Old Jewels

922104. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government
32970100. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
34119904. Pails, behalve verzending: metaal | Pails, except shipping: metal
39659904. Tape, haak-en-oog- en snapbevestiging | Tape, hook-and-eye, and snap fastener
44899902. Excursieboot exploitanten | Excursion boat operators
73729904. Home entertainment computer software | Home entertainment computer software

Werken bij Epoque Fine Old Jewels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Epoque Fine Old Jewels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Epoque Fine Old Jewels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Epoque Fine Old Jewels. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier nacht (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Senior Accountant (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een KMO in Asse (1730) zijn we op zoek naar een Senior Accountant om het boekhoudkundig team van 2 personen te vervolledigen. Heb jij al enkele jaren ervaring als accountant en voel je je klaar voor een nieuwe omgeving waar een betere work-life balance mogelijk is ? Lees dan zeker verder! Als Senior Accountant sta je o.a. in voor de volgende taken: Controle ingeboekte aan- en verkoopfacturen Uitvoeren van de de maand- en jaarafsluiting Debiteurenopvolging Intercompany reconciliaties Wekelijkse cash forecast voorbereiden Assisteren bij de maandelijkse reporting Assisteren bij het opmaken van budgetten en forecast Opportuniteiten opsporen voor procesverbetering

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • Bobijnopzetter (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

  • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Kelner/Dienster (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een kelner (m/v) met zin voor verantwoordelijkheid. Als kelner bent u verantwoordelijk voor het serveren en opnemen van bestellingen/kennis van bieren is een pluspunt instaan voor een gastvrije en correcte service naar de gasten toe mise en place van de zaal Je hebt al enkele jaren ervaring in de horeca Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, vriendelijk betrouwbaar Je bent stressbestendig Je bent Nederlandstalig Een grondige kennis van bieren is zeker een groot pluspunt !

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

Zoek naar antwoorden van Epoque Fine Old Jewels in sociale netwerken
Look for responds of Epoque Fine Old Jewels in social networks

Lees alle opmerkingen voor Epoque Fine Old Jewels. Laat een reactie achter voor Epoque Fine Old Jewels. Epoque Fine Old Jewels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Epoque Fine Old Jewels. Leave a respond for Epoque Fine Old Jewels. Epoque Fine Old Jewels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Epoque Fine Old Jewels op de google maps. Adres en contacten Epoque Fine Old Jewels
Location of Epoque Fine Old Jewels on the google maps. Address and contacts of Epoque Fine Old Jewels

Andere gerelateerde bedrijven als come Epoque Fine Old Jewels Epoque Fine Old Jewels: AA Longin Services | DE BEZELAER-DE WIJNSTOK-DE DRUIVELAAR | PEETERS M | Memo vzw | jean-michel carrara

Other related companies as Epoque Fine Old Jewels: AA Longin Services | DE BEZELAER-DE WIJNSTOK-DE DRUIVELAAR | PEETERS M | Memo vzw | jean-michel carrara

Epoque Fine Old Jewels is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Epoque Fine Old Jewels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07801910400. Het bedrijf Epoque Fine Old Jewels bevindt zich op het adres: Voorstraat 12,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Epoque Fine Old Jewels zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Epoque Fine Old Jewels is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Epoque Fine Old Jewels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Epoque Fine Old Jewels, openstaande posities, locatie van Epoque Fine Old Jewels op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Epoque Fine Old Jewels is a company, that was registered 2008 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Epoque Fine Old Jewels, company assigned to the tax number BE07801910400. The company Epoque Fine Old Jewels is located at the address: Voorstraat 12,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Epoque Fine Old Jewels were not found.
The main activity of Epoque Fine Old Jewels is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Epoque Fine Old Jewels is not available. You also can look at reviews of Epoque Fine Old Jewels, open positions, location of Epoque Fine Old Jewels on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Epoque Fine Old Jewels, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Epoque Fine Old Jewels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Epoque Fine Old Jewels, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Epoque Fine Old Jewels, employees, financial statistics.