AXA-BANK REUSSENS-COOLS

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • AXA-BANK REUSSENS-COOLS
Private companiesBusiness Services • AXA-BANK REUSSENS-COOLS

Contactgegevens AXA-BANK REUSSENS-COOLS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXA-BANK REUSSENS-COOLS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXA-BANK REUSSENS-COOLS

Regio (region): Schilde ('s Gravenwezel), België

Adres (address): Veldlei 13,2970, België

Telefoon (phone): 03 685 11 07 03 685 11 07

Fax (fax): 03 685 35 65 03 685 35 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXA-BANK REUSSENS-COOLS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXA-BANK REUSSENS-COOLS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXA-BANK REUSSENS-COOLS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXA-BANK REUSSENS-COOLS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXA-BANK REUSSENS-COOLS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXA-BANK REUSSENS-COOLS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXA-BANK REUSSENS-COOLS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXA-BANK REUSSENS-COOLS
Products information AXA-BANK REUSSENS-COOLS

BTW identificatienummer (tax): BE03314270019
Ondernemingsnummer: 8933502197
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AXA-BANK REUSSENS-COOLS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXA-BANK REUSSENS-COOLS
(Get full report from official database of BE for AXA-BANK REUSSENS-COOLS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXA-BANK REUSSENS-COOLS
Addition kinds of activities for AXA-BANK REUSSENS-COOLS

20919904. Visproducten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Seafood products: packaged in cans, jars, etc.
32290802. Glaswerk, kunst of decoratief | Glassware, art or decorative
35990102. Carrousels (vrolijk-rondes) | Carousels (merry-go-rounds)
51491102. Stijfsel | Starch
57190107. Glaswerk | Glassware
65139901. Appartement hotel operatie | Apartment hotel operation
73839900. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec

Werken bij AXA-BANK REUSSENS-COOLS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXA-BANK REUSSENS-COOLS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXA-BANK REUSSENS-COOLS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXA-BANK REUSSENS-COOLS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Bezorgen in studentenjob/bijbaan te Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: - Je sorteert en laadt 's ochtends vroeg alle (witgoed) bestellingen voor jouw route in de camionette. - Je ondersteunt en assisteert de vaste chauffeur in het verkeer. - Je zorgt ervoor dat al het witgoed volgens onze belofte wordt geplaatst én geïnstalleerd. - Je neemt de oude apparaten van klanten mee terug, zodat we ze milieuvriendelijk kunnen verwerken. - Je verwerkt de retouren bij terugkomst op een depot en zorgt ervoor dat je collega de volgende dag met een schone, volgetankte auto kan beginnen. Hoe je dat aanpakt - Je snapt als geen ander dat 'alles voor een glimlach' begint bij jou en je levert alle producten daarom met een glimlach. - Je gebruikt je spierballen om de witgoedapparaten samen met de chauffeur op de juiste plek te krijgen. - Je let op de details en zorgt ervoor dat je alle apparaten goed installeert. Daarnaast laat je het huis van jouw klanten spic en span achter. - Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op. Team - Het team bestaat uit 1 Depot Baas, 2 Teamleiders en een team van Bezorghelden en Bijrijders.

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: KG Elektro BVBA

    Type: Vaste Job

    Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

Zoek naar antwoorden van AXA-BANK REUSSENS-COOLS in sociale netwerken
Look for responds of AXA-BANK REUSSENS-COOLS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXA-BANK REUSSENS-COOLS. Laat een reactie achter voor AXA-BANK REUSSENS-COOLS. AXA-BANK REUSSENS-COOLS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXA-BANK REUSSENS-COOLS. Leave a respond for AXA-BANK REUSSENS-COOLS. AXA-BANK REUSSENS-COOLS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXA-BANK REUSSENS-COOLS op de google maps. Adres en contacten AXA-BANK REUSSENS-COOLS
Location of AXA-BANK REUSSENS-COOLS on the google maps. Address and contacts of AXA-BANK REUSSENS-COOLS

Andere gerelateerde bedrijven als come AXA-BANK REUSSENS-COOLS AXA-BANK REUSSENS-COOLS: CONTAINERSERVICE GIELEN NV | G.A.I. SA | CONCEPTEXPO LETTERING SA | OK Interim SPRL | Alkoko NV

Other related companies as AXA-BANK REUSSENS-COOLS: CONTAINERSERVICE GIELEN NV | G.A.I. SA | CONCEPTEXPO LETTERING SA | OK Interim SPRL | Alkoko NV

AXA-BANK REUSSENS-COOLS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Schilde ('s Gravenwezel), België. De volledige naam van het bedrijf is AXA-BANK REUSSENS-COOLS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03314270019. Het bedrijf AXA-BANK REUSSENS-COOLS bevindt zich op het adres: Veldlei 13,2970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 711,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AXA-BANK REUSSENS-COOLS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AXA-BANK REUSSENS-COOLS is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXA-BANK REUSSENS-COOLS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXA-BANK REUSSENS-COOLS, openstaande posities, locatie van AXA-BANK REUSSENS-COOLS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AXA-BANK REUSSENS-COOLS is a company, that was registered 2005 in Schilde ('s Gravenwezel) region, Belgium. Full name of company is AXA-BANK REUSSENS-COOLS, company assigned to the tax number BE03314270019. The company AXA-BANK REUSSENS-COOLS is located at the address: Veldlei 13,2970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 711,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AXA-BANK REUSSENS-COOLS were not found.
The main activity of AXA-BANK REUSSENS-COOLS is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AXA-BANK REUSSENS-COOLS is not available. You also can look at reviews of AXA-BANK REUSSENS-COOLS, open positions, location of AXA-BANK REUSSENS-COOLS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXA-BANK REUSSENS-COOLS, Schilde ('s Gravenwezel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXA-BANK REUSSENS-COOLS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXA-BANK REUSSENS-COOLS, Schilde ('s Gravenwezel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXA-BANK REUSSENS-COOLS, employees, financial statistics.