Aerts Zakenkantoor

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Aerts Zakenkantoor
Private companiesMetal Mining • Aerts Zakenkantoor

Contactgegevens Aerts Zakenkantoor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aerts Zakenkantoor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aerts Zakenkantoor

Regio (region): Beveren (Verrebroek), België

Adres (address): Kieldrechtsebaan 9,9130, België

Telefoon (phone): 03 773 56 11 03 773 56 11

Fax (fax): 03 773 56 13 03 773 56 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aerts Zakenkantoor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aerts Zakenkantoor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aerts Zakenkantoor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aerts Zakenkantoor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aerts Zakenkantoor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aerts Zakenkantoor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aerts Zakenkantoor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aerts Zakenkantoor
Products information Aerts Zakenkantoor

BTW identificatienummer (tax): BE05974060058
Ondernemingsnummer: 9541046142
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aerts Zakenkantoor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aerts Zakenkantoor
(Get full report from official database of BE for Aerts Zakenkantoor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aerts Zakenkantoor
Addition kinds of activities for Aerts Zakenkantoor

344403. Metalen dakbedekkingen en dakafvoerapparatuur | Metal roofing and roof drainage equipment
374300. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
20999909. Honing, gespannen en gebotteld | Honey, strained and bottled
23849900. Robes en jurkjes, nec | Robes and dressing gowns, nec
35310414. Planken, bitumineuze | Planers, bituminous
50649906. Magnetronovens, niet-commercieel | Microwave ovens, non-commercial

Werken bij Aerts Zakenkantoor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aerts Zakenkantoor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aerts Zakenkantoor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aerts Zakenkantoor. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C distributie Wij zoeken een chauffeur C om distributie te doen va ngekoelde voedingswaren vanuit Gent. Er wordt om half 6 gestart met het laden van de vrachtwagen, daarna doe je een ronde om alles bij de klanten te brengen. Je bent het uithangbord van de firma en bent zeer klantvriendelijk, er worden tussen de 6 en 10 stops gedaan per dag, afhankelijk van de route. Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt en eventuele overuren worden onmiddellijk uitbetaald, het standaardloon ligt iets hoger dan €13 per uur.

  • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • Speltherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van Aerts Zakenkantoor in sociale netwerken
Look for responds of Aerts Zakenkantoor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aerts Zakenkantoor. Laat een reactie achter voor Aerts Zakenkantoor. Aerts Zakenkantoor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aerts Zakenkantoor. Leave a respond for Aerts Zakenkantoor. Aerts Zakenkantoor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aerts Zakenkantoor op de google maps. Adres en contacten Aerts Zakenkantoor
Location of Aerts Zakenkantoor on the google maps. Address and contacts of Aerts Zakenkantoor

Andere gerelateerde bedrijven als come Aerts Zakenkantoor Aerts Zakenkantoor: Chambre Française de Commerce et d'Industrie de Belgique | MAISON LOPEZ | MAISON NOIRHOMME SA | New Jev Screen N.V. | Parfiges sa

Other related companies as Aerts Zakenkantoor: Chambre Française de Commerce et d'Industrie de Belgique | MAISON LOPEZ | MAISON NOIRHOMME SA | New Jev Screen N.V. | Parfiges sa

Aerts Zakenkantoor is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Beveren (Verrebroek), België. De volledige naam van het bedrijf is Aerts Zakenkantoor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05974060058. Het bedrijf Aerts Zakenkantoor bevindt zich op het adres: Kieldrechtsebaan 9,9130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aerts Zakenkantoor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aerts Zakenkantoor is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aerts Zakenkantoor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aerts Zakenkantoor, openstaande posities, locatie van Aerts Zakenkantoor op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aerts Zakenkantoor is a company, that was registered 1999 in Beveren (Verrebroek) region, Belgium. Full name of company is Aerts Zakenkantoor, company assigned to the tax number BE05974060058. The company Aerts Zakenkantoor is located at the address: Kieldrechtsebaan 9,9130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aerts Zakenkantoor were not found.
The main activity of Aerts Zakenkantoor is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aerts Zakenkantoor is not available. You also can look at reviews of Aerts Zakenkantoor, open positions, location of Aerts Zakenkantoor on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aerts Zakenkantoor, Beveren (Verrebroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aerts Zakenkantoor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aerts Zakenkantoor, Beveren (Verrebroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aerts Zakenkantoor, employees, financial statistics.