MAISON NOIRHOMME SA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • MAISON NOIRHOMME SA
Private companiesMetal Mining • MAISON NOIRHOMME SA

Contactgegevens MAISON NOIRHOMME SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON NOIRHOMME SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON NOIRHOMME SA

Regio (region): Fleurus (Lambusart), België

Adres (address): Rue Albert Ier 86,6220, België

Telefoon (phone): 071 81 02 76 071 81 02 76

Fax (fax): 071 81 09 63 071 81 09 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON NOIRHOMME SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON NOIRHOMME SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON NOIRHOMME SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON NOIRHOMME SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON NOIRHOMME SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON NOIRHOMME SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON NOIRHOMME SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON NOIRHOMME SA
Products information MAISON NOIRHOMME SA

BTW identificatienummer (tax): BE07445129394
Ondernemingsnummer: 7650299072
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 152,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MAISON NOIRHOMME SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON NOIRHOMME SA
(Get full report from official database of BE for MAISON NOIRHOMME SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON NOIRHOMME SA
Addition kinds of activities for MAISON NOIRHOMME SA

543199. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
22110808. Nainsook, katoen | Nainsook, cotton
26799903. Papierproducten, geconverteerd, nec | Paper products, converted, nec
27890202. Deckling boeken, kaarten of papier | Deckling books, cards, or paper
34990107. Kluisjes of kisten, metaal | Safe deposit boxes or chests, metal
35599933. Tegelmakende machines | Tile making machines
42129906. Vuilnisverzameling en transport, geen verwijdering | Garbage collection and transport, no disposal

Werken bij MAISON NOIRHOMME SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON NOIRHOMME SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON NOIRHOMME SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON NOIRHOMME SA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 9 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

  • Heftruckbestuurder (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van MAISON NOIRHOMME SA in sociale netwerken
Look for responds of MAISON NOIRHOMME SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON NOIRHOMME SA. Laat een reactie achter voor MAISON NOIRHOMME SA. MAISON NOIRHOMME SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON NOIRHOMME SA. Leave a respond for MAISON NOIRHOMME SA. MAISON NOIRHOMME SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON NOIRHOMME SA op de google maps. Adres en contacten MAISON NOIRHOMME SA
Location of MAISON NOIRHOMME SA on the google maps. Address and contacts of MAISON NOIRHOMME SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON NOIRHOMME SA MAISON NOIRHOMME SA: Nooyen BVBA | Soenen NV | OPTIEK DE VOS BVBA | Randstad Recruitment & Selection | Mélon S.A.

Other related companies as MAISON NOIRHOMME SA: Nooyen BVBA | Soenen NV | OPTIEK DE VOS BVBA | Randstad Recruitment & Selection | Mélon S.A.

MAISON NOIRHOMME SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Fleurus (Lambusart), België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON NOIRHOMME SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07445129394. Het bedrijf MAISON NOIRHOMME SA bevindt zich op het adres: Rue Albert Ier 86,6220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 152,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MAISON NOIRHOMME SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON NOIRHOMME SA is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON NOIRHOMME SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON NOIRHOMME SA, openstaande posities, locatie van MAISON NOIRHOMME SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MAISON NOIRHOMME SA is a company, that was registered 2006 in Fleurus (Lambusart) region, Belgium. Full name of company is MAISON NOIRHOMME SA, company assigned to the tax number BE07445129394. The company MAISON NOIRHOMME SA is located at the address: Rue Albert Ier 86,6220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 152,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MAISON NOIRHOMME SA were not found.
The main activity of MAISON NOIRHOMME SA is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON NOIRHOMME SA is not available. You also can look at reviews of MAISON NOIRHOMME SA, open positions, location of MAISON NOIRHOMME SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON NOIRHOMME SA, Fleurus (Lambusart): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON NOIRHOMME SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON NOIRHOMME SA, Fleurus (Lambusart): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON NOIRHOMME SA, employees, financial statistics.