LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST

Contactgegevens LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST: address, phone, fax, email, website, opening hours

LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST

Regio (region): Brussel (Koekelberg), België

Adres (address): Kasteellaan 124-1,1081, België

Telefoon (phone): 02 426 39 00 02 426 39 00

Fax (fax): 02 426 34 17 02 426 34 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST
Products information LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST

BTW identificatienummer (tax): BE02725677490
Ondernemingsnummer: 8759094238
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST
(Get full report from official database of BE for LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST)

Aanvulling soorten activiteiten voor LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST
Addition kinds of activities for LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST

075299. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
391501. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
26749905. Papieren zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Paper bags: made from purchased materials
32720312. Dakpanelen en platen, beton | Roofing tile and slabs, concrete
35550306. Regels, printers ' | Rules, printers'
36339902. Wringers, binnenlandse industrie | Wringers, domestic industry
50990301. Brandblussers | Fire extinguishers
51590303. huiden | Hides

Werken bij LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST. Looking for open vacancies in other companies

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Schoonmaakster/schoonmaker in regio Aalter - 20u per week (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Aalter zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster die gedurende 20 uur per week kan poetsen. Je maakt zowel de winkel als de burelen schoon. Jouw uurrooster: - Maandag: 6-10h - Dinsdag & zondag: vrij - Woensdag tot zaterdag: 6-10h

  • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • VERTEGENWOORDIGER dhz zaken en amerikaanse stockhuizen - OP ZELFSTANDIGE BASIS - hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groothandel /fabrieksagent in badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen zoekt : zelfstandige vertegenwoordigers - niet in dienstverband - maar op commissieloon. Bent u reeds actief in de sector van diy , interieurdecoratie, sanitairwinkels, ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen . Wij kijken momenteel uit naar verschillende accountmanagers op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij hebben verschillende exclusiviteiten voor Belgie en zoeken iemand al dan niet uit de sector om deze artikelen al dan niet aanvullend mee te nemen.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST in sociale netwerken
Look for responds of LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST in social networks

Lees alle opmerkingen voor LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST. Laat een reactie achter voor LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST. LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST. Leave a respond for LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST. LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST op de google maps. Adres en contacten LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST
Location of LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST on the google maps. Address and contacts of LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST

Andere gerelateerde bedrijven als come LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST: GARAGE GERARD & FILS SPRL | Gobeyn Electro-Comfort NV | Escape NV | Top Motors NV | Kunnen Betonprodukten N.V.

Other related companies as LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST: GARAGE GERARD & FILS SPRL | Gobeyn Electro-Comfort NV | Escape NV | Top Motors NV | Kunnen Betonprodukten N.V.

LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel (Koekelberg), België. De volledige naam van het bedrijf is LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02725677490. Het bedrijf LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST bevindt zich op het adres: Kasteellaan 124-1,1081. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 415,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST, openstaande posities, locatie van LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST is a company, that was registered 2003 in Brussel (Koekelberg) region, Belgium. Full name of company is LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST, company assigned to the tax number BE02725677490. The company LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST is located at the address: Kasteellaan 124-1,1081. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 415,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST were not found.
The main activity of LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST is not available. You also can look at reviews of LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST, open positions, location of LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST, Brussel (Koekelberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST, Brussel (Koekelberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LVZ LIBERAAL VERBOND VR ZELFST, employees, financial statistics.