Kunnen Betonprodukten N.V.

Contactgegevens Kunnen Betonprodukten N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kunnen Betonprodukten N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kunnen Betonprodukten N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industrieterrein Kanaal-Noord 1114, B-3960 Bree, België

Telefoon (phone): (089) 472216 (089) 472216

Fax (fax): (089) 472219 (089) 472219

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kunnen Betonprodukten N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kunnen Betonprodukten N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kunnen Betonprodukten N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kunnen Betonprodukten N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kunnen Betonprodukten N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kunnen Betonprodukten N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kunnen Betonprodukten N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kunnen Betonprodukten N.V.
Products information Kunnen Betonprodukten N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08186706542
Ondernemingsnummer: 1830841064
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Kunnen Betonprodukten N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kunnen Betonprodukten N.V.
(Get full report from official database of BE for Kunnen Betonprodukten N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kunnen Betonprodukten N.V.
Addition kinds of activities for Kunnen Betonprodukten N.V.

286901. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
32559905. Hot top vuurvaste materialen, klei | Hot top refractories, clay
32610208. Urinoirs, glanzend china | Urinals, vitreous china
39140110. Toiletartikelen, zilver | Toilet ware, silver
50840604. Brandstofinjectiesystemen | Fuel injection systems
79991118. Schaatsen instructie, ijs of roller | Skating instruction, ice or roller
80110522. Thoracische arts | Thoracic physician

Werken bij Kunnen Betonprodukten N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kunnen Betonprodukten N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kunnen Betonprodukten N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kunnen Betonprodukten N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de assemblage van de mechanische componenten, dit zowel in het atelier als bij de klanten. Je stuurt hierbij een klein team aan.

  • Inpakker/Inpakster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

  • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

  • Tig lasser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verbindt stukken metaal door middel van hitte en/of druk op de plaats van de verbinding. Indien nodig, gebruik je ook een toevoegmetaal van dezelfde aard als het te verbinden metaal. Je levert stukwerk of reeksen, volgens plan met of zonder lasprocedure, of volgens model. Je last volgens verschillende technieken. Je werkt in daguren in de regio van Aalst

  • Loodgieter Met Elektrische Kennis (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma zijn wij voor de vestiging in Beerse op zoek naar een loodgieter met elektrische kennis. Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Je takenpakket zal bestaan uit: Het onderhouden van sanitaire installaties PE-lassen ...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp regio Damme (M/V) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

  • Vacature bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X)

Zoek naar antwoorden van Kunnen Betonprodukten N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Kunnen Betonprodukten N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kunnen Betonprodukten N.V.. Laat een reactie achter voor Kunnen Betonprodukten N.V.. Kunnen Betonprodukten N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kunnen Betonprodukten N.V.. Leave a respond for Kunnen Betonprodukten N.V.. Kunnen Betonprodukten N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kunnen Betonprodukten N.V. op de google maps. Adres en contacten Kunnen Betonprodukten N.V.
Location of Kunnen Betonprodukten N.V. on the google maps. Address and contacts of Kunnen Betonprodukten N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Kunnen Betonprodukten N.V. Kunnen Betonprodukten N.V.: De Kegel Interieur NV | All-Buro Moerman | Megebat Menuiserie | New Manta N.V. | Alain Boone

Other related companies as Kunnen Betonprodukten N.V.: De Kegel Interieur NV | All-Buro Moerman | Megebat Menuiserie | New Manta N.V. | Alain Boone

Kunnen Betonprodukten N.V. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Kunnen Betonprodukten N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08186706542. Het bedrijf Kunnen Betonprodukten N.V. bevindt zich op het adres: Industrieterrein Kanaal-Noord 1114, B-3960 Bree. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Kunnen Betonprodukten N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kunnen Betonprodukten N.V. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kunnen Betonprodukten N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kunnen Betonprodukten N.V., openstaande posities, locatie van Kunnen Betonprodukten N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kunnen Betonprodukten N.V. is a company, that was registered 1999 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Kunnen Betonprodukten N.V., company assigned to the tax number BE08186706542. The company Kunnen Betonprodukten N.V. is located at the address: Industrieterrein Kanaal-Noord 1114, B-3960 Bree. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Kunnen Betonprodukten N.V. were not found.
The main activity of Kunnen Betonprodukten N.V. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kunnen Betonprodukten N.V. is not available. You also can look at reviews of Kunnen Betonprodukten N.V., open positions, location of Kunnen Betonprodukten N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kunnen Betonprodukten N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kunnen Betonprodukten N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kunnen Betonprodukten N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kunnen Betonprodukten N.V., employees, financial statistics.