Groep S-Sociale Samenwerking

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Groep S-Sociale Samenwerking
Private companiesAgricultural Production - Crops • Groep S-Sociale Samenwerking

Contactgegevens Groep S-Sociale Samenwerking: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Groep S-Sociale Samenwerking: address, phone, fax, email, website, opening hours

Groep S-Sociale Samenwerking

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Ursulinenstraat 2A,1000, België

Telefoon (phone): 02 507 15 11 02 507 15 11

Fax (fax): +32 (86) 866-16-57 +32 (86) 866-16-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Groep S-Sociale Samenwerking: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Groep S-Sociale Samenwerking"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Groep S-Sociale Samenwerking"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Groep S-Sociale Samenwerking, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Groep S-Sociale Samenwerking. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Groep S-Sociale Samenwerking, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Groep S-Sociale Samenwerking. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Groep S-Sociale Samenwerking
Products information Groep S-Sociale Samenwerking

BTW identificatienummer (tax): BE06782104492
Ondernemingsnummer: 4106658935
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 639,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Groep S-Sociale Samenwerking zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Groep S-Sociale Samenwerking
(Get full report from official database of BE for Groep S-Sociale Samenwerking)

Aanvulling soorten activiteiten voor Groep S-Sociale Samenwerking
Addition kinds of activities for Groep S-Sociale Samenwerking

31999904. Bureau sets, leer | Desk sets, leather
38250315. Multimeters | Multimeters
50320501. Cinders | Cinders
59619918. Novelty merchandise, postorder | Novelty merchandise, mail order
73891311. Belastingsbureau | Tax collection agency
73891401. Keurders, behalve onroerend goed | Appraisers, except real estate
87110201. Machine tool design | Machine tool design

Werken bij Groep S-Sociale Samenwerking: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Groep S-Sociale Samenwerking: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Groep S-Sociale Samenwerking. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Groep S-Sociale Samenwerking. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • studenten doe-het-zelf M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor doe-het-zelfzaak in zottegem! je staat in voor het aanvullen van de rekken je zorgt voor orde in het magazijn je helpt klanten Of je staat in voor het afrekenen van de goederen aan de kassa

  • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • customer service (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: SIEVERT

    Type: Vaste Job

    -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

  • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

  • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van Groep S-Sociale Samenwerking in sociale netwerken
Look for responds of Groep S-Sociale Samenwerking in social networks

Lees alle opmerkingen voor Groep S-Sociale Samenwerking. Laat een reactie achter voor Groep S-Sociale Samenwerking. Groep S-Sociale Samenwerking bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Groep S-Sociale Samenwerking. Leave a respond for Groep S-Sociale Samenwerking. Groep S-Sociale Samenwerking on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Groep S-Sociale Samenwerking op de google maps. Adres en contacten Groep S-Sociale Samenwerking
Location of Groep S-Sociale Samenwerking on the google maps. Address and contacts of Groep S-Sociale Samenwerking

Andere gerelateerde bedrijven als come Groep S-Sociale Samenwerking Groep S-Sociale Samenwerking: ABC Hekwerk-Hederu | Michèle Lison & Consultants | Cantos Ets | Boldershof | Oprins Plant

Other related companies as Groep S-Sociale Samenwerking: ABC Hekwerk-Hederu | Michèle Lison & Consultants | Cantos Ets | Boldershof | Oprins Plant

Groep S-Sociale Samenwerking is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Groep S-Sociale Samenwerking, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06782104492. Het bedrijf Groep S-Sociale Samenwerking bevindt zich op het adres: Ursulinenstraat 2A,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 639,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Groep S-Sociale Samenwerking zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Groep S-Sociale Samenwerking is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Groep S-Sociale Samenwerking is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Groep S-Sociale Samenwerking, openstaande posities, locatie van Groep S-Sociale Samenwerking op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Groep S-Sociale Samenwerking is a company, that was registered 1987 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Groep S-Sociale Samenwerking, company assigned to the tax number BE06782104492. The company Groep S-Sociale Samenwerking is located at the address: Ursulinenstraat 2A,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 639,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Groep S-Sociale Samenwerking were not found.
The main activity of Groep S-Sociale Samenwerking is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Groep S-Sociale Samenwerking is not available. You also can look at reviews of Groep S-Sociale Samenwerking, open positions, location of Groep S-Sociale Samenwerking on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Groep S-Sociale Samenwerking, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Groep S-Sociale Samenwerking, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Groep S-Sociale Samenwerking, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Groep S-Sociale Samenwerking, employees, financial statistics.