ABC Hekwerk-Hederu

Contactgegevens ABC Hekwerk-Hederu: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC Hekwerk-Hederu: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC Hekwerk-Hederu

Regio (region): Aartselaar, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 12,2630, België

Telefoon (phone): 03 877 15 41 03 877 15 41

Fax (fax): 03 877 15 42 03 877 15 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC Hekwerk-Hederu: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC Hekwerk-Hederu"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC Hekwerk-Hederu"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC Hekwerk-Hederu, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC Hekwerk-Hederu. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC Hekwerk-Hederu, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC Hekwerk-Hederu. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC Hekwerk-Hederu
Products information ABC Hekwerk-Hederu

BTW identificatienummer (tax): BE04330780029
Ondernemingsnummer: 1843200683
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 716,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ABC Hekwerk-Hederu zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC Hekwerk-Hederu
(Get full report from official database of BE for ABC Hekwerk-Hederu)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC Hekwerk-Hederu
Addition kinds of activities for ABC Hekwerk-Hederu

25110208. Krukjes, huishouden: hout | Stools, household: wood
35450314. Boorbussen (boorgat) | Drill bushings (drilling jig)
39519900. Pennen en mechanische potloden, nec | Pens and mechanical pencils, nec
82110000. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
82210000. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij ABC Hekwerk-Hederu: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC Hekwerk-Hederu: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC Hekwerk-Hederu. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC Hekwerk-Hederu. Looking for open vacancies in other companies

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

  • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oud-Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    BIJ ROBERT HALF ZIJN WE ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT. Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

  • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

  • Monteurs beton- en staalbouw (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: VAN DE WALLE I.B.C

    Type: Vaste Job

    * Werken op verplaatsing * Ervaring in de bouwsector en/of renovatie is een pluspunt, maar geen must * Kennis metaal is een pluspunt * Voornamelijk actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van ABC Hekwerk-Hederu in sociale netwerken
Look for responds of ABC Hekwerk-Hederu in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC Hekwerk-Hederu. Laat een reactie achter voor ABC Hekwerk-Hederu. ABC Hekwerk-Hederu bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC Hekwerk-Hederu. Leave a respond for ABC Hekwerk-Hederu. ABC Hekwerk-Hederu on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC Hekwerk-Hederu op de google maps. Adres en contacten ABC Hekwerk-Hederu
Location of ABC Hekwerk-Hederu on the google maps. Address and contacts of ABC Hekwerk-Hederu

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC Hekwerk-Hederu ABC Hekwerk-Hederu: Tramabel SPRL | Da.S.C.-Teknologies BVBA | ASSERTIFUTURE | Katholieke Vlaamse Turnfederatie VZW | Q-Logistics

Other related companies as ABC Hekwerk-Hederu: Tramabel SPRL | Da.S.C.-Teknologies BVBA | ASSERTIFUTURE | Katholieke Vlaamse Turnfederatie VZW | Q-Logistics

ABC Hekwerk-Hederu is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Aartselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is ABC Hekwerk-Hederu, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04330780029. Het bedrijf ABC Hekwerk-Hederu bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 12,2630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 716,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ABC Hekwerk-Hederu zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABC Hekwerk-Hederu is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC Hekwerk-Hederu is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC Hekwerk-Hederu, openstaande posities, locatie van ABC Hekwerk-Hederu op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABC Hekwerk-Hederu is a company, that was registered 1997 in Aartselaar region, Belgium. Full name of company is ABC Hekwerk-Hederu, company assigned to the tax number BE04330780029. The company ABC Hekwerk-Hederu is located at the address: Antwerpsesteenweg 12,2630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 716,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ABC Hekwerk-Hederu were not found.
The main activity of ABC Hekwerk-Hederu is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC Hekwerk-Hederu is not available. You also can look at reviews of ABC Hekwerk-Hederu, open positions, location of ABC Hekwerk-Hederu on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC Hekwerk-Hederu, Aartselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC Hekwerk-Hederu, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC Hekwerk-Hederu, Aartselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC Hekwerk-Hederu, employees, financial statistics.