Chambre de la Construction de Liège ASBL

Contactgegevens Chambre de la Construction de Liège ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chambre de la Construction de Liège ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chambre de la Construction de Liège ASBL

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Galerie de la Sauvenière 5,4000, België

Telefoon (phone): 04 232 42 70 04 232 42 70

Fax (fax): 04 222 39 54 04 222 39 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chambre de la Construction de Liège ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chambre de la Construction de Liège ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chambre de la Construction de Liège ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chambre de la Construction de Liège ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chambre de la Construction de Liège ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chambre de la Construction de Liège ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chambre de la Construction de Liège ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chambre de la Construction de Liège ASBL
Products information Chambre de la Construction de Liège ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02331542968
Ondernemingsnummer: 8818695068
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 789,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Chambre de la Construction de Liège ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chambre de la Construction de Liège ASBL
(Get full report from official database of BE for Chambre de la Construction de Liège ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chambre de la Construction de Liège ASBL
Addition kinds of activities for Chambre de la Construction de Liège ASBL

4491. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
5983. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
592101. Wijn en bier | Wine and beer
20110103. Kalfsvlees, uit vlees geslacht op het terrein | Veal, from meat slaughtered on site
35320409. Shuttleauto's, ondergronds | Shuttle cars, underground
36990405. Onderwater geluidsapparatuur | Underwater sound equipment
37280110. Fuselage assemblage, vliegtuigen | Fuselage assembly, aircraft
42269906. Textile warehousing | Textile warehousing
52119906. Elektrische bouwmaterialen | Electrical construction materials

Werken bij Chambre de la Construction de Liège ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chambre de la Construction de Liège ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chambre de la Construction de Liège ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chambre de la Construction de Liège ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • Loodgieter Met Elektrische Kennis (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma zijn wij voor de vestiging in Beerse op zoek naar een loodgieter met elektrische kennis. Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Je takenpakket zal bestaan uit: Het onderhouden van sanitaire installaties PE-lassen ...

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • MAGAZIJNIER MET WEEKENDWERK (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het ontvangen van leveringen. Je registreert de pakbonnen. Je bedient de klanten bij afhalen van goederen. Je plant transporten tussen magazijn en winkel en verwekt grote leveringen in centraal depot

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - DEELTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Student zaterdag en/of zondag m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Hasselt zijn we op zoek naar een student die zaterdag of zondag wil werken. Je vult de rekken bij, doet kassawerk en helpt de klanten verder in de winkel Je bent klantvriendelijk Fijne werksfeer en afwisselend werk Heb je interesse of wens je meer info? Aarzel niet ons te contacteren!

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • Voetreflexoloog (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

Zoek naar antwoorden van Chambre de la Construction de Liège ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Chambre de la Construction de Liège ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chambre de la Construction de Liège ASBL. Laat een reactie achter voor Chambre de la Construction de Liège ASBL. Chambre de la Construction de Liège ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chambre de la Construction de Liège ASBL. Leave a respond for Chambre de la Construction de Liège ASBL. Chambre de la Construction de Liège ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chambre de la Construction de Liège ASBL op de google maps. Adres en contacten Chambre de la Construction de Liège ASBL
Location of Chambre de la Construction de Liège ASBL on the google maps. Address and contacts of Chambre de la Construction de Liège ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Chambre de la Construction de Liège ASBL Chambre de la Construction de Liège ASBL: Appelmans BVBA | Air-Aile ('l) | Vanderhoydonck NV | Hout & Bouw Vandevoorde N.V. | Cappadoce (La)

Other related companies as Chambre de la Construction de Liège ASBL: Appelmans BVBA | Air-Aile ('l) | Vanderhoydonck NV | Hout & Bouw Vandevoorde N.V. | Cappadoce (La)

Chambre de la Construction de Liège ASBL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is Chambre de la Construction de Liège ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02331542968. Het bedrijf Chambre de la Construction de Liège ASBL bevindt zich op het adres: Galerie de la Sauvenière 5,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 789,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Chambre de la Construction de Liège ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chambre de la Construction de Liège ASBL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chambre de la Construction de Liège ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chambre de la Construction de Liège ASBL, openstaande posities, locatie van Chambre de la Construction de Liège ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chambre de la Construction de Liège ASBL is a company, that was registered 1992 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is Chambre de la Construction de Liège ASBL, company assigned to the tax number BE02331542968. The company Chambre de la Construction de Liège ASBL is located at the address: Galerie de la Sauvenière 5,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 789,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Chambre de la Construction de Liège ASBL were not found.
The main activity of Chambre de la Construction de Liège ASBL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Chambre de la Construction de Liège ASBL is not available. You also can look at reviews of Chambre de la Construction de Liège ASBL, open positions, location of Chambre de la Construction de Liège ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chambre de la Construction de Liège ASBL, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chambre de la Construction de Liège ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chambre de la Construction de Liège ASBL, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chambre de la Construction de Liège ASBL, employees, financial statistics.