Air-Aile ('l)

Contactgegevens Air-Aile ('l): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Air-Aile ('l): address, phone, fax, email, website, opening hours

Air-Aile ('l)

Regio (region): Namur (Suarlée), België

Adres (address): Rue Capitaine Aviateur Jacquet 44,5020, België

Telefoon (phone): 081 74 88 40 081 74 88 40

Fax (fax): 081 74 88 41 081 74 88 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Air-Aile ('l): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Air-Aile ('l)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Air-Aile ('l)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Air-Aile ('l), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Air-Aile ('l). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Air-Aile ('l), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Air-Aile ('l). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Air-Aile ('l)
Products information Air-Aile ('l)

BTW identificatienummer (tax): BE02370269775
Ondernemingsnummer: 2534790039
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Air-Aile ('l) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Air-Aile ('l)
(Get full report from official database of BE for Air-Aile ('l))

Aanvulling soorten activiteiten voor Air-Aile ('l)
Addition kinds of activities for Air-Aile ('l)

3341. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
024199. Zuivelboerderijen, nec | Dairy farms, nec
10949905. Uraniumertsmijnen, nec | Uranium ore mining, nec
22810202. Acryl garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Acrylic yarn, spun: made from purchased staple
28999938. Penetrants, inspectie | Penetrants, inspection
33999904. Stalen ballen | Steel balls
36710215. Reizen golfbuizen | Traveling wave tubes
50510213. Piling, ijzer en staal | Piling, iron and steel
50820306. Metselwerk apparatuur en benodigdheden | Masonry equipment and supplies

Werken bij Air-Aile ('l): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Air-Aile ('l): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Air-Aile ('l). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Air-Aile ('l). Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gentbrugge 8u/week (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gentbrugge. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • PROJECTLEIDER WATERBOUW - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider van de afdeling waterbouw ben je verantwoordelijk voor voor de volledige praktische organisatie van de totaaluitvoering op de werf, zowel technisch als financieel-administratief. Je stuurt en motiveert je werknemers en onderaannemers om de werkzaamheden vlot te laten verlopen Je volgt een stipte planning Je hebt oog voor de veiligheid op de werf Je bewaakt de kwaliteit der werken

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: PASCO

    Type: Vaste Job

    - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

  • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

Zoek naar antwoorden van Air-Aile ('l) in sociale netwerken
Look for responds of Air-Aile ('l) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Air-Aile ('l). Laat een reactie achter voor Air-Aile ('l). Air-Aile ('l) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Air-Aile ('l). Leave a respond for Air-Aile ('l). Air-Aile ('l) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Air-Aile ('l) op de google maps. Adres en contacten Air-Aile ('l)
Location of Air-Aile ('l) on the google maps. Address and contacts of Air-Aile ('l)

Andere gerelateerde bedrijven als come Air-Aile ('l) Air-Aile ('l): Architecten Decsi, Jacobs & Vranken BVBA | OKAY JEUGDINTERIEURS | Nouvelle Résidence Le Saule | L'ARAUCARIA SA | GATEWAY N.V.

Other related companies as Air-Aile ('l): Architecten Decsi, Jacobs & Vranken BVBA | OKAY JEUGDINTERIEURS | Nouvelle Résidence Le Saule | L'ARAUCARIA SA | GATEWAY N.V.

Air-Aile ('l) is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Namur (Suarlée), België. De volledige naam van het bedrijf is Air-Aile ('l), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02370269775. Het bedrijf Air-Aile ('l) bevindt zich op het adres: Rue Capitaine Aviateur Jacquet 44,5020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 766,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Air-Aile ('l) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Air-Aile ('l) is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Air-Aile ('l) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Air-Aile ('l), openstaande posities, locatie van Air-Aile ('l) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Air-Aile ('l) is a company, that was registered 1998 in Namur (Suarlée) region, Belgium. Full name of company is Air-Aile ('l), company assigned to the tax number BE02370269775. The company Air-Aile ('l) is located at the address: Rue Capitaine Aviateur Jacquet 44,5020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 766,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Air-Aile ('l) were not found.
The main activity of Air-Aile ('l) is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Air-Aile ('l) is not available. You also can look at reviews of Air-Aile ('l), open positions, location of Air-Aile ('l) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Air-Aile ('l), Namur (Suarlée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Air-Aile ('l), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Air-Aile ('l), Namur (Suarlée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Air-Aile ('l), employees, financial statistics.