ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT
Private companiesCoal Mining • ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT

Contactgegevens ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Tiensevest 170,3000, België

Telefoon (phone): 016 31 92 19 016 31 92 19

Fax (fax): 016 22 95 31 016 22 95 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT
Products information ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT

BTW identificatienummer (tax): BE06413787841
Ondernemingsnummer: 2976989746
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 463,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT
Addition kinds of activities for ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT

355500. Printing machines | Printing trades machinery
515904. Wol en zijde | Wool and silk
17529900. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
32720711. Piling, prefab beton | Piling, prefabricated concrete
35790305. Perforators (kantoormachines) | Perforators (office machines)
36990404. Geluidssignaalapparatuur, elektrisch | Sound signaling devices, electrical
39999929. Potpourri | Potpourri
51499902. Chocola | Chocolate

Werken bij ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst van onze klant in Aalter te versterken zijn we op zoek naar een chauffeur C-CE. De functie: - Op basis van een ladinglijst bepaal je een efficiënte route - Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van goederen bij de klanten - Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen - Je hebt aandacht voor de eigen veiligheid en van anderen

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • CHAUFFEUR / HULPBAKKER op zondag : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in bakkerij bij productie pistolets Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Brood snijden en verpakken Camionette vullen volgens bestellijsten Winkel bevoorraden met camionette Camionette ledigen en magazijn ordelijk houden NACHTwerk zaterdagavond 22.00u tot zondag ochtend

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT. ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT. Leave a respond for ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT. ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT
Location of ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT: Acor-Systems BVBA | Badobo Packing Benelux B.V.B.A. | Heco Trucks B.V.B.A. | Erembodegem, KSA | VisualPub - Posterit

Other related companies as ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT: Acor-Systems BVBA | Badobo Packing Benelux B.V.B.A. | Heco Trucks B.V.B.A. | Erembodegem, KSA | VisualPub - Posterit

ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06413787841. Het bedrijf ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT bevindt zich op het adres: Tiensevest 170,3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 463,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT is a company, that was registered 2003 in Leuven region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, company assigned to the tax number BE06413787841. The company ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT is located at the address: Tiensevest 170,3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 463,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT were not found.
The main activity of ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, open positions, location of ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, employees, financial statistics.